44

евала...

преди 7 месеца

Изключително точна и актуална статия.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Каква война...ако Китай спрат за произвеждат и изнасят и целия свят отива на по дяволите, най-вече САЩ. Просто поредният епизод на надъхай другарчето да се бие вместо теб. Да не говорим че САЩ са в такива дългове и дефицит, че една война ще ги разори.

42

Вико

преди 7 месеца

Нека, всяка издънка на БайДаньо показва колко са обли американците че махнах единственният адекватен президент. Но адекватни те хора в либералджендърщината не се харесват

41

Анонимен

преди 7 месеца

в америка след кенеди не е имало президенти а само гащници- а краварите наистина са се самозабравили в това да грабят всички останали- но ще си го получат - лошото е че ще го отнесем и ние

40

Ссср

преди 7 месеца

*** на интернет мишкарството, вие знаете ли въобще че Сссср още е жив и ще свърши всичко вие сте билни интернет мишки

39

Светозар

преди 7 месеца

Навремето избрали един Папа на преклонна възраст. Мислели го за безобиден и че скоро ще умре. Той обаче надживял всички и им разгонил фамилията. Може би Байдън е човека, който ще види сметката на ***.

38

@@

преди 7 месеца

До СофияАко Русия реши не може да направи абсолютно нищо освен сама да се погребе. Те са чисто и просто регионална сима без никакъв капацитет различен от това да играят ролята на бензиностанция. Ако врътнат кранчето, след 1 година няма да имат никакъв пазар защото Европа ще преодолее кризата като намери друг източник. Ще е скъпо и мъчно, но ще стане. После от русия няма да има никакъв смисъл за нищо.

37

Иван

преди 7 месеца

Тя третата световна война отдавна е в пълен ход и оръжието се нарича Коронавирус. За незнаещите.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Как ще воюва Китай - аз съм си поръчал няколко неща от алиекспрес.

35

Адолф Хитлер

преди 7 месеца

До ФактСорос вика хахаха, а докато беше Тръмп, Сорос да нямаше деменция? Аман от илюминати.

34

Светозар

преди 7 месеца

Байдън ме кефи все повече. Комунистическите режими, трябва да се мачкат. Крайно време е хунвейбините и колхозниците да ги стегне чепика. Почнаха много да се отварят последните години. Дано Байдън ги сложи на място.

33

Факт

преди 7 месеца

Байдън е само лице, не управлява реално. Истинският командващ Америка е Сорос. Естествено, няма да предизвика Трета Световна, щото това ще е краят на САЩ и еврейската власт над Света. Най-вероятно Сорос ще търси отново интриги(там му е силата) -примерно противопоставяне на Китай на Русия, като едно време,Русия отслабва и после Китай става беззащитен. Само че сега не е едно време...

32

до USA

преди 7 месеца

Чорапът е символ на опростачената ни нация...

31

София

преди 7 месеца

Ако Русия реши, може да постави ЕС на колене. Не е особено трудно. После целия ЕС като стратегически партньор на САЩ може директно да им търси отговорност, което да доведе до разтрогване на партньорството и да останат сам самички срещу всички. Обаче тия неща дедито с деменцията не ги мисли.

30

ля ля

преди 7 месеца

отдавна готвят бегълците да нападнат някой! сега и Австралия и целия красив океан да го съсипят! там е много красиво и си е на онези хора които са си там! бегълците си завърат ръстите навсякъде и не престават да се налагат съсипвайки всичко след себе си! аз съм за историята и старите цивилизации - мъдрите! онези зад оеана да си стоят там и да си се оправят те - защото един град с всичките им колички мърсят повече отколкото целите балкани! резил.... а и тая мумия начело пфффф

29

Анонимен

преди 7 месеца

Светът става много вълнуващ и интересен! Но един древен мъдрец е казал: Да пази Господ да живеем в интересни времена!

28

Новите оръжия

преди 7 месеца

Има място в Перник където цяла махала е избита чрез Лъчеви оръжие, V2K и Синтетична Т. - местност Ралица 5 - явно е бил полигон на военни и полицаи!

27

До анонимен 1.

преди 7 месеца

Тая схема е изключена по Конституция! По вероятно е да видим президент К . Харис......

26

Анонимен

преди 7 месеца

Прилича на покерджия който не помни

25

Облъчват здраво

преди 7 месеца

Те вече ни трепят с ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ - така наречената опознавателна война е в ход !