123

не съвсем

преди 2 години

Деменцията нищо не е измислил. Диктуват му и той пише с едри букви. МИсля основно действащо лице е Блинкън и никак не е добре, че скоро е поздравил нашето харвардско ***. Поне доказано знаем на кого ще се отчита - изборите в България водят до отчетност в САЩ. Сега ми се изясни демокрацията.

122

Глупости и смех....

преди 2 години

Никой няма нито мотив нито желание , за война !Дори самите комунисти не вярват в "комунистическата си идеология" , нито пък могат да накарат , някой да воюва! ВСИЧКИ СИ ГЛЕДАТ БИЗНЕСА , ПАРИТЕ, ПИЯЧКАТА , ЖЕНИТЕ И КРАСИВИЯ ЖИВОТ?!...АЗ---СЪЩО!!!

121

ДДРОнег

преди 2 години

Тайванците трябва да имат право сами да си определят бъдещето !!!__А бъдеще с китайските комунисти няма !!!

120

Анонимен

преди 2 години

До докато Свободният свят на задължителните ваксини ли говориш ? За свободният свят ,в който ,,еврейн ,***,баща ,майка ,момче ,момиче .. ,,,се цензурира ? Мочам ти на свободният свят .

119

Анонимен

преди 2 години

Третата световна война ,приключи на 27 декември 2019г.с въвеждането на хиперзвуковият маневриращ боен блок ,,Авангард,, от Русия . Всичко друго ,ще бъде постановки ,чалъми ,закани ,скърцане със заби ,хули и опити за икономически препятствия А и някъде неизвестно къде , стои и чака ,,Периметър,, окончателното решение .

118

Анонимен

преди 2 години

С КИТАЙ СА РУСИЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН ТОВА СЕ 4ОГРОМИ ЯДРЕНИ ДЪРЖАВИ С ОГРОМЕН ВОЕНЕН ПОТЕНЦИАЛ .И ТЕЗИ 4 СТРАНИ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ ЩЕ ИЗДУХАТ ТРАНСДЖЕНДЪРСКИЯ ПОКВАРЕН САТАНИСТКИ ЗАПАД НАЧЕЛО С ЦИОНИСТКАТА КЛОАКА ФАЩ.

117

Само да кажем, че

преди 2 години

Този Журналист е само по РТ и Спутник... тоест човек на Путин

116

:-)

преди 2 години

На някой пука ли му от десетилетната гражданска война в Конго, от която печелят някои хищнически корпорации? Щото нали сайта герберски сте големи демократи, ама такава автоцензура ви мъчи че...

115

:-)

преди 2 години

Третата световна война е немислима, ако Китай нападне Тайван, разбира се, че САЩ ще са пас... за справка Украйна. Под масата великите сили са си разпределили сферите на влияние и ако Китай нападне Тайван, това ще е по договор със САЩ. Или най-малкото консултирано. Хубавото е, че България не е в някаква разломна линия сега. Не се очертава конфликт, но ако някой ни нападне малката българска армия от 20 хиляди и голямата ловна армия от 130 хиляди ще смажат врага. Тук ще му е погребението!

114

Анонимен

преди 2 години

Обичам хората от американската армия, прекрасни млади момчета и момичета, руснаците също са добри хора и никога не са били агресивни, те просто се страхуват за родината си, не ми харесва и се тревожа от конфликта в близост до нас , ще се радвам ако Русия и щатите се разберат по човешки и дружат ,вместо да има излишен, никому ненужен конфликт и умират обикновени хора, ако се разберат и престанат, това ще е един от най-радостните моменти за Балканите,за Европа,за Украйна,ще бъде празник за всички

113

Анонимен

преди 2 години

Кютек си трябва за чекистите ! Все някой трябва да го направи !

112

 докато

преди 2 години

докато има диктатори като тези в китай и русия война винаги може да има и ще има, свободния свят нямя да търпи диктатури да му казват кое е демокрация и кое не, това е положението

111

Хе хе

преди 2 години

До ВОЙНА ЛИ!Гей паради ,наркомания ,еднополови бракове , демагогия ,манипулации, популизъм ,воини за кражби на петрол ,демокрация и фашистки закони ,ли е ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ ? САЩ -империята на сатаната ли е цивилизованият свят ?

110

баба мара

преди 2 години

деменцията ще запали света защо не го затворят някъде и камала да поеме временновластта

109

Agent provocateur

преди 2 години

Путин събудил Байдън по телефона. Това е голямата новина.

108

ВОЙНА ЛИ!

преди 2 години

Война ще има, но не Цивилизования свят ще започне тази война, а сат..анинските сили на Антихриста, в лицето на крепостния комунизъм, като най-висша форма на феодализма. Тази война ще бъде разрушителна, но и полезна, защото Човечеството веднъж-завинаги ще се спаси от тая пас..мина.

107

отец Кирил

преди 2 години

Сегашния президент на САЩ е Антихриста назначен от Сатаната да унищожи човечеството с помощта на вируси създадени в лаболаториите на ЦРУ в *** и чрез ваксинация на хората ще бъде прекратено съществуването на шестата цивилизация на тази планета.

106

запознат

преди 2 години

Пандемията ще приключи когато бъде изгонен ЦРУ от уклайнските лаболатории за производство на вируси! Надеждата е това да стори руската армия в началото на следващата година!

105

Том Бомбадил

преди 2 години

Той е просто една пионка войната не е започната,тя не е спирала.

104

Убеден

преди 2 години

Третата световна война започна срещу целия свят. Само че е биологическа. Цели се омаломощаване на Човечеството с биологична атака. Кой е родоначалника на войната? Много знаят, всички мълчат.