63

ля ля

преди 2 години

измийте мозъка, направете пропаганда и след това привлечете новоизбранци, за служители, когато вече са болни в главата! - вярвам че българския народ е мъдър и не се поддава лесно! или поне се надявам......

62

Марко

преди 2 години

Едно е да пърдиш шумно пред английската кралица, друго е да водиш война с Русия и Китай

61

Анонимен

преди 2 години

Китай нямаше да е велика поднебесна цивилизация с 5 000-годишна история, ако започваше воини за щяло и нещяло. Това, че списъкът на "участниците" в "Срещата на върха на демокрациите" включва само 110 държави от всичките 251 страни на планетата, показва еднозначно, че броят на слугите и васалите признаващи хегемонията на Пиндостан, намалява въпреки провежданите цветни революции, арабски пролети, преврати и откровени външни инвазии.

60

ОФ

преди 2 години

Обективно написано с изключение на изречението "Русия ще бъде задължена да защитава Китай". Тук не мога да се съглася с Финиан Кънингам. Радвам се, че той признава великите възможности на РФ да защити КНР, но не съм съгласен със "задължена". Задължена от кого и от какво? Русия няма задължения и не назначава врагове. Русия има армия, флот, въздушно-космически сили. Ако някой реши, че е враг на Русия, това е негов личен проблем и негова лична мъка.

59

Златка

преди 2 години

Тук пълно с разбирачи БеГе-та чобани ужас ! Българските чобани разбират и от политика, петрол, войни и най вече от ваксини ! Ужас, колко прос.т народ са БеГЕ чобаните

58

Last World War

преди 2 години

След като загубиха икономическата война срещу Китай, явно искат да загубят и някоя друга. Републиканците поне като започват някоя война, имат някакви постижими цели, петрола на Ирак примерно, а демократите чий го дирят в Тайван, Хонконг и Крим?

57

Анонимен

преди 2 години

Е в Крим може, а там не можело...

56

Фюрерът

преди 2 години

Тва българският комунистически драскач равен няма , Тайван стана сепаратистки, аман от четвени ***

55

Анонимен

преди 2 години

Още не, но... не се знае докога.

54

И да не забравяме!

преди 2 години

Който вирус прави другимо - сам ляга болен от него!

53

Между редовете

преди 2 години

Слипи Джо по рейтинг удари дъното и му трябва медийна победа някаква. Освен да лаят янките нямат много простор на действие. До 5 години Китай ще получи шанса да си върне обратно Тайван без никой да може да се противопостави. Песента на краварите е изпята - сега само отпяват с фалцет!

52

Анонимен

преди 2 години

Дано доживее да я види.

51

Анонимен

преди 2 години

Има ли въпросителна накрая на заглавието значи отговора е НЕ.

50

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо всички си мислят, че Китай и Русия са някакви първи приятели и големи съюзници. Все едно ние и сърбите да се правим за пред останалите на големите съюзници. При първа възможност китайците ще забият нож в гърба на руснаците и ще анексират Сибир. Всички китайци го смятат за техен, както ние смятаме западните покрайнини и Македония за български и неправомерно отнети от нас.

49

Бай дрррън

преди 2 години

Тя е факт третата световна. Всеки ,който е с широко затворени очи да тича да се набоде с трета -бустерна пфайзерка до най-близкия МОЛ!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Не го мислете. Далеч е от вашите мозъци. Хем искате да живеете добре, да ви се спазват правата и т.н, хем ви е страх от война и предпочитате да мишкувате в ъгъла. Еми така не става. Ако искаш нещо, трябва първо да си го извоюваш. Благодарение на милионите воювали и загинали през ВСВ, сега живеете по този начин. Поне в България и Европа де.

47

Абе...

преди 2 години

Много помни той... какво е направил !

46

Байдън мрази Ердоган

преди 2 години

Ако започне 3-та световна, тя ще е от България. Между другото липсата на натиск за ваксиниране в България показва някои посоки, невидими за просто око, разбира се. Анти-ваксърството е до известна степен планиран феномен. Работят ни с по 100 хода напред. Няма да се изненадам, ако се използва изкуствен интелект в планирането на бъдещата политика. Не истински "ИИ". Бутафорен е, ама е достатъчно мощен, за да смачка човешки мозък. Ще ни се *** майгaда.

45

ии

преди 2 години

1. Китай ще "вземе" Тайван. (това е ясно на всички)2. Войната е 50-50 но ако има ще я започне империята в застой (USA). 3. Американците за това избегаха бързо от Авганистан4. На американците им трябва претекст за да си "нулират" дълга.5. Американците печелят пари при война.6. На практика американците не могат да спечелят война в Китай с Китай.7. Флотата на Китай с ракетния им щит, разпукъсаността на американицте по всички континенти и океани. Дава на китайците увереност че могат да победа.

44

байДЪН

преди 2 години

На война с Китай ще изпратя сите хамерикански травестити и ***...и яко им дупе...