39

Германец

преди 2 години

"И не получих отговор на въпроса моят живот или смърт както касае другите!?" -- В момента, в който влезеш в болница, става проблем за всички. Хабиш ресурс, което с голяма вероятност е би могло да се предотврати с една ваксина. Ресурс, който би могъл да спаси живота на някой болен от рак например. Така че да, касае ни всички. Не очаквам от асоциален антиваксър от теб да разбереш за какво говоря :)

38

за протокола

преди 2 години

Едното няма нищо общо с другото!

37

славянин

преди 2 години

След като в масово набодените държави една по една връщат локдауните значи че там болниците пак масово се пълнят! А защо се пълнят слес като масовото бодене щеше да спре пандемията!?

36

Анонимен

преди 2 години

През последната така наречена четвърта вЪлна,по-голямата част от умрелите са от ваксините ,а не от вируса.

35

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинира народа, максимум фалшиви сертификати ще си купуваме, ама ако стане напечено

34

Иванко

преди 2 години

Защо катаджията не ме пуска, като ме хване без колан, а аз му кажа "Секи сам си преценя, брат" ?

33

S

преди 2 години

Антирекорд: България с най-ниска минимална заплата и пенсии в ЕС!Антирекорд: България с най-висока смъртност преди появата на Ковид в ЕС!Антирекорд: Медицинските сестри в България с най-ниско заплащане в ЕС!

32

Урсула

преди 2 години

2022-ра година няма да остане неваксиниран в ЕС.

31

до 26 от славянин

преди 2 години

В масово набодените държави не само се заразяват и разболяват ами и пълнят болниците затова и една по една тези държави връщат локдауните! И не получих отговор на въпроса моят живот или смърт както касае другите!?

30

МСА

преди 2 години

Винаги сме били първи по смъртност в ЕС. С корона, с ваксина или без, все така е било!!

29

Анонимен

преди 2 години

Умрели от катастрофа излизат от ковид, умрели от инфаркт - ковид... всичко това е защото няма вкарани медицински персонал за измами и разбира се за пари, много пари.

28

Анонимен

преди 2 години

за кое да сме изненадани, без тоа ковид пак семе на първо место - държим яко и не пускаме. Най-застарялата нация, най-болната нация, най-тровената нация за да не сме на 1-во място трябва чудо да се случи.

27

SS

преди 2 години

ваксините нямат нищо общо със смъртността преди ковида си мряхме и бяхме първи..... толкова си могат нашето здравеопазване и лекарите...

26

Анонимен

преди 2 години

до 16 бая има да чакаш... гледай само да оживее вашето стадо че докато чака току виж няколко коча се гътнали... (средно по 100 на ден)

25

Анонимен

преди 2 години

Всеки сам решава дали да живее или не.

24

антиваксърите

преди 2 години

сме живи и здрави

23

Анонимен

преди 2 години

Как в цял свят смъртността от Ковид е 3 процента, а в БГ при 30 процента ваксинирани възрастни е 7 процента??? Умрелите след ваксиниране ги пишете от Ковид. Това е единственото обяснение.

22

Анонимен

преди 2 години

Статистиката е железният аргумент. Колкото повече неваксинирани, толкова повече болни и умрели.

21

ссс

преди 2 години

До славянинМасовото набодени държави,може да се разболяват,но не умират като мухи,като нас.И днес има 120 починали.

20

vlady

преди 2 години

До АнонименБай Тошо щеше да осигури нормална ваксина от цял инактивиран или атенюиран вирус, която изгражда пълноценен имунитет към цялата обвивка на вируса. Сега има такива, но ЕС бави одобрението за да могат фирмите с псевдоваксините да се нагушат.