399

Иван

преди 5 месеца

До 407. И "ваксините" са засега. Разбирам ви гледната точка и ако имаше истинска ваксина бих подкрепил идеята. Всеки нов щам изисква нова ваксина и така до безкрай. Това не е ваксинация, а и ваксинация не се прави по време на пандемия. Принципно сте прав, но конкретната "ваксинация" е пълен цирк. Докато си пишем тук, вече говорят за нов щам ("ню") срещу който настоящите ваксини можело да не са ефективни. Не съм антиваксър (имам всички ваксини от имунизационния календар), но и това не са ваксини

398

За родину!

преди 5 месеца

Ти още ли не се ваксинира? Родината разчита на теб да се ваксинираш, защото изостваваме по СПИН-а, опа.... Обърках вица. Изоставаме по ваксината. *** за родината с песен на уста!

397

До 405

преди 5 месеца

Засега, Иване, засега. Това, че се тествате, не означава, че утре няма да се заразите и докато разберете за това, да сте заразили и някой друг вече. Чукай на дърво да го карате леко, 'щото както е тръгнало, неминуемо ще минете по реда си. Ако всички бяхме васинирани щеше да е друго - по-трудно ще се заразите, по-трудно ще заразявате останалите ваксинирани, по-леко ще го карате всички и няма да треперите ще се влошите или не. Мой приятел остави дете на 2г. сирак, ама тогава нямаше ваксини още...

396

Анонимен

преди 5 месеца

Имате грешка! България е африканска изостанала държава. Заедно с всички антиваксъри, корона скептици и вожда им Румен.

395

Иван

преди 5 месеца

До 403 Никой не застрашавам. Аз, жена ми и бебето ни не сме боледували, не сме се заразявали и никого не сме заразявали. Тестваме се редовно. Ние сме застрашени, но не се превъзбуждаме от страх като вас. Болничната ни система е претоварена от много години и над 100 000 души боледуват и умират от много различни болести всяка календарна година. И те ли са ви виновни, че заемат вашето резервирано място? Моите права и личен избор може и да не ви харесват, но това си е ваш проблем.

394

Анонимен

преди 5 месеца

До 403 до Иван . . . . достатъчен июунен отговор . . . Иване научи български и след това давай съвети!

393

Анонимен

преди 5 месеца

Антирекорд, антидума в антибългарски от антижурналисти! Кога ще се антиобразовате антижурналисти? Каква е антиразликата между рекорд и антирекорд освен антилипсата на антизнания по антилингвистика? Ни това което не сте е образованини или по разбираемо на вашия език антиобразовани!

392

до Иван

преди 5 месеца

Как ме застрашавате ли?1) Вие сте ходещи развъдници на нови щамове, заради вас в някакъв момент ще се появи щам устойчив към настоящите ваксини, това ме застрашава2) Вие пълните и претоварване болниците, съответно ако ми потрябва болница (по причини несвързани с covid) не мога да я ползвам, това ме застеашава3) При около 5% от ваксинирате не се развива достатъчен июунен отговор, това означава че вие ги застрашавате.Право на личен избор не е право да застрашавате обществото!

391

Анонимен

преди 5 месеца

С рундювизъмъ толкова.

390

По-По-Най...

преди 5 месеца

Антирекорд в България: Болници с най-малки бюджети ... Медицински персонал с най- лошо заплащане ... най-остарялото оборудване за спасяване на човешки живот ... най-алчните за рушвети лекари ... най-зависими от Фарма компаниите ... И НЯКОЙ НАИВНИК СМЯТА ЧЕ ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД ЩЕ СА МАЛКО ?

389

Чиста случайност

преди 5 месеца

Умираме от простотия.

388

Искрен

преди 5 месеца

Българина невярва докато не му дойде до главата,после обвинява всеки и мисли,че някой му е длъжен за неговата пр..стотия,не никой не ви е длъжен особено докторите.Народа има една хубава поговорка,каквото си наробиш това ще сърбаш

387

Гай Монтег

преди 5 месеца

Ние сме ПЪРВЕНЦИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ от над 20 години. От 20-ина години пък здравеопазването ни го няма и в комбинация с бедността и цените, които са по-високи от Западна Европа, качеството на живот ни е нулево. От това следва болна нация, която е нормално да я мори един по-упорит вирус.От друга страна: първо светът щеше да се спаси с ваксина, после с две дози, сега се оказа, че с трета, някъде вече говорят за четвърта. И комбинирано със затварянитя щеше да отърве света от вируса, а то...

386

Анонимен

преди 5 месеца

Време е да ни забранят и пътуванията, скоро всеки българин ще го гледат като прокажен елемент от дъното на човешката цивилизация.

385

Анонимен

преди 5 месеца

Ние сме асоциални хора, мислещи само за себе си. Правото ни да живеем както си знаем е по-важно от живота на другия.

384

Додо

преди 5 месеца

Не разбирам нещо??? Уж 4,5 млн. сертификати имало издадени през his. bg, за ваксинация и преболедуване, а все стоим в тези 20%. Колко е голяма тази България???? Мн народ....

383

Анонимен

преди 5 месеца

Е ние сме и с най-ниски доходи и пенсии,с най-висока престъпност и най-малко наказани.Спирам до тук.

382

Анонимен

преди 5 месеца

При Румен всичко ще става от зле по-зле!

381

MediumSweetRedWine

преди 5 месеца

В Западна Европа пак почнаха да ги затварят като прасета в *** преди заколение! Къде е Кунчо да обясни, че при 70% ваксинирани маските ще паднат и всички ще са свободни да живеят както преди вируса?! Те маските паднаха де - почнаха да искат трета доза за зелен сертификат и да ваксинират децата!

380

Иван

преди 5 месеца

Към 385Никого не съм убил. Само много интелектуално и емоционално ограничен човек може да нарича "убийци" всички мислещи различно от него. И ваксинираните заразяват и боледуват, но имат здравна индулгенция и съвеста им е чиста. Един ***, дори ваксиниран, си остава ***.