379

Иван

преди 2 години

До 407. И "ваксините" са засега. Разбирам ви гледната точка и ако имаше истинска ваксина бих подкрепил идеята. Всеки нов щам изисква нова ваксина и така до безкрай. Това не е ваксинация, а и ваксинация не се прави по време на пандемия. Принципно сте прав, но конкретната "ваксинация" е пълен цирк. Докато си пишем тук, вече говорят за нов щам ("ню") срещу който настоящите ваксини можело да не са ефективни. Не съм антиваксър (имам всички ваксини от имунизационния календар), но и това не са ваксини

378

За родину!

преди 2 години

Ти още ли не се ваксинира? Родината разчита на теб да се ваксинираш, защото изостваваме по СПИН-а, опа.... Обърках вица. Изоставаме по ваксината. *** за родината с песен на уста!

377

До 405

преди 2 години

Засега, Иване, засега. Това, че се тествате, не означава, че утре няма да се заразите и докато разберете за това, да сте заразили и някой друг вече. Чукай на дърво да го карате леко, 'щото както е тръгнало, неминуемо ще минете по реда си. Ако всички бяхме васинирани щеше да е друго - по-трудно ще се заразите, по-трудно ще заразявате останалите ваксинирани, по-леко ще го карате всички и няма да треперите ще се влошите или не. Мой приятел остави дете на 2г. сирак, ама тогава нямаше ваксини още...

376

Анонимен

преди 2 години

Имате грешка! България е африканска изостанала държава. Заедно с всички антиваксъри, корона скептици и вожда им Румен.

375

Иван

преди 2 години

До 403 Никой не застрашавам. Аз, жена ми и бебето ни не сме боледували, не сме се заразявали и никого не сме заразявали. Тестваме се редовно. Ние сме застрашени, но не се превъзбуждаме от страх като вас. Болничната ни система е претоварена от много години и над 100 000 души боледуват и умират от много различни болести всяка календарна година. И те ли са ви виновни, че заемат вашето резервирано място? Моите права и личен избор може и да не ви харесват, но това си е ваш проблем.

374

до Иван

преди 2 години

Как ме застрашавате ли?1) Вие сте ходещи развъдници на нови щамове, заради вас в някакъв момент ще се появи щам устойчив към настоящите ваксини, това ме застрашава2) Вие пълните и претоварване болниците, съответно ако ми потрябва болница (по причини несвързани с covid) не мога да я ползвам, това ме застеашава3) При около 5% от ваксинирате не се развива достатъчен июунен отговор, това означава че вие ги застрашавате.Право на личен избор не е право да застрашавате обществото!

373

Анонимен

преди 2 години

С рундювизъмъ толкова.

372

По-По-Най...

преди 2 години

Антирекорд в България: Болници с най-малки бюджети ... Медицински персонал с най- лошо заплащане ... най-остарялото оборудване за спасяване на човешки живот ... най-алчните за рушвети лекари ... най-зависими от Фарма компаниите ... И НЯКОЙ НАИВНИК СМЯТА ЧЕ ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД ЩЕ СА МАЛКО ?

371

Чиста случайност

преди 2 години

Умираме от простотия.

370

Искрен

преди 2 години

Българина невярва докато не му дойде до главата,после обвинява всеки и мисли,че някой му е длъжен за неговата пр..стотия,не никой не ви е длъжен особено докторите.Народа има една хубава поговорка,каквото си наробиш това ще сърбаш

369

Гай Монтег

преди 2 години

Ние сме ПЪРВЕНЦИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ от над 20 години. От 20-ина години пък здравеопазването ни го няма и в комбинация с бедността и цените, които са по-високи от Западна Европа, качеството на живот ни е нулево. От това следва болна нация, която е нормално да я мори един по-упорит вирус.От друга страна: първо светът щеше да се спаси с ваксина, после с две дози, сега се оказа, че с трета, някъде вече говорят за четвърта. И комбинирано със затварянитя щеше да отърве света от вируса, а то...

368

Анонимен

преди 2 години

Време е да ни забранят и пътуванията, скоро всеки българин ще го гледат като прокажен елемент от дъното на човешката цивилизация.

367

Анонимен

преди 2 години

Ние сме асоциални хора, мислещи само за себе си. Правото ни да живеем както си знаем е по-важно от живота на другия.

366

Додо

преди 2 години

Не разбирам нещо??? Уж 4,5 млн. сертификати имало издадени през his. bg, за ваксинация и преболедуване, а все стоим в тези 20%. Колко е голяма тази България???? Мн народ....

365

Анонимен

преди 2 години

Е ние сме и с най-ниски доходи и пенсии,с най-висока престъпност и най-малко наказани.Спирам до тук.

364

Анонимен

преди 2 години

При Румен всичко ще става от зле по-зле!

363

MediumSweetRedWine

преди 2 години

В Западна Европа пак почнаха да ги затварят като прасета в *** преди заколение! Къде е Кунчо да обясни, че при 70% ваксинирани маските ще паднат и всички ще са свободни да живеят както преди вируса?! Те маските паднаха де - почнаха да искат трета доза за зелен сертификат и да ваксинират децата!

362

Иван

преди 2 години

Към 385Никого не съм убил. Само много интелектуално и емоционално ограничен човек може да нарича "убийци" всички мислещи различно от него. И ваксинираните заразяват и боледуват, но имат здравна индулгенция и съвеста им е чиста. Един ***, дори ваксиниран, си остава ***.

361

Петър Димитров

преди 2 години

ваксинирани с какво? някой чул ли е да има истинска ваксина срещу ковид? защото незнам някой да се ваксинира на всеки пет месеца против тбц или тетанус.против тетанус се ваксинира на 10 години,преди 2 години се ваксинирах.когато се появи истинска ваксина,ми се обадете.лека нощ опитни мишки.

360

Иван

преди 2 години

Как неваксинираните заразяват повече хора от ваксинираните, когато неваксинираните имат рестрикции за придвижване (а и се дистанцират/пазят повече), докато ваксинираните имат свободно движение навсякъде и са също толкова преносители на вируса? "Лошите" неваксинирани заразяват "добрите" ваксинирани ли? Откъде я гледате тази статистика и има ли такава въобще?