408

Иван

преди 1 месец

До 407. И "ваксините" са засега. Разбирам ви гледната точка и ако имаше истинска ваксина бих подкрепил идеята. Всеки нов щам изисква нова ваксина и така до безкрай. Това не е ваксинация, а и ваксинация не се прави по време на пандемия. Принципно сте прав, но конкретната "ваксинация" е пълен цирк. Докато си пишем тук, вече говорят за нов щам ("ню") срещу който настоящите ваксини можело да не са ефективни. Не съм антиваксър (имам всички ваксини от имунизационния календар), но и това не са ваксини

407

За родину!

преди 1 месец

Ти още ли не се ваксинира? Родината разчита на теб да се ваксинираш, защото изостваваме по СПИН-а, опа.... Обърках вица. Изоставаме по ваксината. *** за родината с песен на уста!

406

До 405

преди 1 месец

Засега, Иване, засега. Това, че се тествате, не означава, че утре няма да се заразите и докато разберете за това, да сте заразили и някой друг вече. Чукай на дърво да го карате леко, 'щото както е тръгнало, неминуемо ще минете по реда си. Ако всички бяхме васинирани щеше да е друго - по-трудно ще се заразите, по-трудно ще заразявате останалите ваксинирани, по-леко ще го карате всички и няма да треперите ще се влошите или не. Мой приятел остави дете на 2г. сирак, ама тогава нямаше ваксини още...

405

Анонимен

преди 1 месец

Имате грешка! България е африканска изостанала държава. Заедно с всички антиваксъри, корона скептици и вожда им Румен.

404

Иван

преди 1 месец

До 403 Никой не застрашавам. Аз, жена ми и бебето ни не сме боледували, не сме се заразявали и никого не сме заразявали. Тестваме се редовно. Ние сме застрашени, но не се превъзбуждаме от страх като вас. Болничната ни система е претоварена от много години и над 100 000 души боледуват и умират от много различни болести всяка календарна година. И те ли са ви виновни, че заемат вашето резервирано място? Моите права и личен избор може и да не ви харесват, но това си е ваш проблем.

403

Анонимен

преди 1 месец

До 403 до Иван . . . . достатъчен июунен отговор . . . Иване научи български и след това давай съвети!

402

Анонимен

преди 1 месец

Антирекорд, антидума в антибългарски от антижурналисти! Кога ще се антиобразовате антижурналисти? Каква е антиразликата между рекорд и антирекорд освен антилипсата на антизнания по антилингвистика? Ни това което не сте е образованини или по разбираемо на вашия език антиобразовани!

401

до Иван

преди 1 месец

Как ме застрашавате ли?1) Вие сте ходещи развъдници на нови щамове, заради вас в някакъв момент ще се появи щам устойчив към настоящите ваксини, това ме застрашава2) Вие пълните и претоварване болниците, съответно ако ми потрябва болница (по причини несвързани с covid) не мога да я ползвам, това ме застеашава3) При около 5% от ваксинирате не се развива достатъчен июунен отговор, това означава че вие ги застрашавате.Право на личен избор не е право да застрашавате обществото!

400

Анонимен

преди 1 месец

С рундювизъмъ толкова.

399

По-По-Най...

преди 1 месец

Антирекорд в България: Болници с най-малки бюджети ... Медицински персонал с най- лошо заплащане ... най-остарялото оборудване за спасяване на човешки живот ... най-алчните за рушвети лекари ... най-зависими от Фарма компаниите ... И НЯКОЙ НАИВНИК СМЯТА ЧЕ ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД ЩЕ СА МАЛКО ?

398

Чиста случайност

преди 1 месец

Умираме от простотия.

397

Искрен

преди 1 месец

Българина невярва докато не му дойде до главата,после обвинява всеки и мисли,че някой му е длъжен за неговата пр..стотия,не никой не ви е длъжен особено докторите.Народа има една хубава поговорка,каквото си наробиш това ще сърбаш

396

Гай Монтег

преди 1 месец

Ние сме ПЪРВЕНЦИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ от над 20 години. От 20-ина години пък здравеопазването ни го няма и в комбинация с бедността и цените, които са по-високи от Западна Европа, качеството на живот ни е нулево. От това следва болна нация, която е нормално да я мори един по-упорит вирус.От друга страна: първо светът щеше да се спаси с ваксина, после с две дози, сега се оказа, че с трета, някъде вече говорят за четвърта. И комбинирано със затварянитя щеше да отърве света от вируса, а то...

395

Анонимен

преди 1 месец

Време е да ни забранят и пътуванията, скоро всеки българин ще го гледат като прокажен елемент от дъното на човешката цивилизация.

394

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме асоциални хора, мислещи само за себе си. Правото ни да живеем както си знаем е по-важно от живота на другия.

393

Додо

преди 1 месец

Не разбирам нещо??? Уж 4,5 млн. сертификати имало издадени през his. bg, за ваксинация и преболедуване, а все стоим в тези 20%. Колко е голяма тази България???? Мн народ....

392

Анонимен

преди 1 месец

Е ние сме и с най-ниски доходи и пенсии,с най-висока престъпност и най-малко наказани.Спирам до тук.

391

Анонимен

преди 1 месец

При Румен всичко ще става от зле по-зле!

390

Анонимен

преди 1 месец

То и много се чудят как на база това население сме най-слаби в Европа по футбол... (За сравнение населението на Сърбия е точно толкова колкото в България, но ни доминират в почти всеки спорт). Ами същата е аналогията за починалите от "ковид". Агресивна корупция и некадърност поради шуробаджанащината в ключови ръководи позиции.

389

MediumSweetRedWine

преди 1 месец

В Западна Европа пак почнаха да ги затварят като прасета в *** преди заколение! Къде е Кунчо да обясни, че при 70% ваксинирани маските ще паднат и всички ще са свободни да живеят както преди вируса?! Те маските паднаха де - почнаха да искат трета доза за зелен сертификат и да ваксинират децата!