285

Анонимен

преди 2 години

До Един Българин "Излизането от ЕС трябва да е последна стъпка, но по-добре живи и здрави извън ЕС отколкото болни и малтреторани вътре." Кацаров пак лъже, но така и така като сте тръгнали да кълвете: пръждосвайте се. Путин ще ви оправи вас. Вие това заслужавате.

284

ДО 296

преди 2 години

Да - хитро и умно, понеже много много години се мисли и имаха възможност да видят къде и как се провалиха предните пъти - луда крава, птичи и свински грип са сред по-успелите вариации, ама нямаха нужния ефект. В екипа са привлекли някой умник, който е поставил правилната съставка за успех - медиите. С тях вече се получи и се поддържа ефекта. Спрат ли медиите спира и Ковид - остава само нормалния сезонен грип, на който в момента е забранено да се проявява.

283

холокост

преди 2 години

Доколкото разбрах хората ,които са здрави с имунитет и отказват да са в ролята на лаб.плъ-хове да им бучат отровите на Бил Гейтс ,ще им бъдат наложени санкции.Значи от европа искат да ни разболяват , тровят и убиват умишлено и ние затова ,че се противопоставяме ще ни санкционират като Русия и КНДР . Да кажа ,че е пълно безумие,кошмар и умопомрачение са най- меките думи ,всъщност няма такива думи да се опише ситуацията.Хора ще позволите ли това да се случи?

282

Един Българин

преди 2 години

До За санкциите Излизането от ЕС трябва да е последна стъпка, но по-добре живи и здрави извън ЕС отколкото болни и малтреторани вътре. Всяко издевателство трябва да си има мярка.

281

Един Българин

преди 2 години

До DEAD LINE А дали наистина ще свърши или ще има нови сценарии лятото? Никаква мисъл от управляващите на световно ниво. Това не се е случвало до сега , но за всичко си има първи път. Лошото е ако световното население отхвърли волята на робовладелците и се надигне на бунт. Тогава ще има наистина сериозни последствия във всяко отношение и най-вече за управляващите. Ще ги питам къде ще бягат.

280

Анонимен

преди 2 години

Не мога да не се възхитя, че много хубаво са си го измислили. Пускане на нов щам 2 пъти в годината, плашене на населението чрез медиите; всеки, който не се ваксинира е враг на народа и бива плашен с всякакви рестрикции и глоби. Ваксинираните - обещания за падане на рестрикциите, само че след 3,4,5 - 100 доза. Ако зависи от тях резултата ще е 100 % ваксинирани, доза на всеки 6 месеца, доживотни рестрикции и тотален контрол. Хитро!

279

За санкциите

преди 2 години

За санкциите има лесно - има толкова много вярващи във ваксината - нека да си я плащат - и първата, както и следващиите 5-6 месечни версии. А получените пари да идат при адвокати, които да съдят партньорите ти заради наложените санкции, защото не фигурират като клауза в договора. А пък ако ни изхвърлят от ЕвроГейския съюз тогава ще сме си на чиста печалба.

278

Б. Г.

преди 2 години

Скоро да не ни санкционират, че сме живи....

277

А РАДЕВ СЕ ИЗВЪРТЯ

преди 2 години

СЕГА ПОВТАРЯ ДУМИТЕ НА БОЙКО ЕДНО КЪМ ЕДНО...... КАКВО СТАВА, БЕ РАДЕВ...??... ЗА ЕДИН МАНДАТ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ... ИЛИ ТИ СИ СИ ТАКЪВ-ПРЕДАТЕЛ С 2 ЛИЦА..??

276

DEAD LINE

преди 2 години

Няма значение процент заболели, умрели или преболедували. Директивата е брой ваксинирани. Световното правителство е дала краен срок лятото и затова вече държавите свалят картите на масата и играят Ва банк. Всички разумни хора трябва да удържат до лятото - тогава представлението свършва.

275

Д

преди 2 години

ЕС има повече нужда от нас, от колкото ние от него, за това гързите постоянно им извиват ръцете и онея постоянно им дават пари, но българския парламент НЕ РАБОТИ в полза на държавата и гражданите си, а това нас ни санкционират и принуждават, защото политиците клякат веднага.

274

Анонимен

преди 2 години

"Данък "Неваксиниран" за да се изплащат санкциите, и съдия изпълнител за неплащащите неваксинирани." - Я някой мен питал ли ме е , дали искам да се плаща от данъците ми ваксината за теб? Някой мен пита ли ме дали искам да се плащат от данъците ми лечението на тромбозите, миокардитите и т.н., които са следствие на ваксините? Някой питал ли ме е, дали искам да се плащат от данъците ми лечението на плодовитостта на ваксинираните? Като ме питат за всички тези неща, тогава ела с предложението си...

273

А за Австрия?

преди 2 години

А за Австрия какви санкции ще им като 70% ваксинирани са в пълен локдаун?

272

Solar Power

преди 2 години

днеска ша има солар повърна вълна от съниту и сичките неваксинирани ша ги боли главъта и мокара и затова треба сички неваксинирани да съ ваксинират извънредно бърже

271

.

преди 2 години

Кой ще ни санкционира и защо като ваксините не са задължителни

270

Др. Блек Фрайдей

преди 2 години

Пускаме сертификатите с отстъпка 20% за черен петък.

269

българи

преди 2 години

Не се предавайте и не се жкгосвайте заради интересите на алчните и обезумели политици!

268

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вият на умрело.

267

Анонимен

преди 2 години

Данък "Неваксиниран" за да се изплащат санкциите, и съдия изпълнител за неплащащите неваксинирани.

266

Анонимен

преди 2 години

Санкции до дупка докато и последният българин напусне проклетата територия.