425

Въпрос

преди 1 месец

До АнонименЧак пък и да бягаме. Не може ли, който иска да отиде без да бяга да се ваксинира? Защо трябва да бягаме?

424

ПП

преди 1 месец

Този все още ли се мисли за министър ? както и Кунчев за инспектор. Те нали вече са се ваксинирани с по няколко дози, та им е лесно. Кога ще има редовно правителство в България. След толкова много избори през годината, политиците на страната изобщо не са ваксинирани. А в НС има толкова много от коронните вируси, че дори и самият Бойко Борисов не иска да е депутат !

423

Щирлиц

преди 1 месец

Значи правата на човека ги има само на книга-вие сте свободни да изберете сами дали да се ваксинирате,но ако не сте ваксинирани се лишавате автоматично от правата и свободите си.Уууууууууууууууууууууууу!Долу ЕС/ЕС!

422

Lan

преди 1 месец

Санкции за нещо, което се води доброволно.

421

Анонимен

преди 1 месец

Как така санкции за нещо, което е доброволно? Съвсем се оляхте вече.

420

Арам

преди 1 месец

Ще ни подкарат като текезесарски овце,всички през коридора.

419

Анонимен

преди 1 месец

Ххаха казахте ли сго най-накрая?? Значи не сте мислили за нашето здраве, а да няма санкции.. финансови или политически .. Важно е да бъдат набодени хората не да са живи и здрави а просто набодени с нещо си което ги избива или осакатява за цял живот. След такава новина трябва да летят глави на толупите в парламента и правителство и държавни администрации слугували на тоя медицински фашизъм Има ли още заблудени, че тия които цял живот те мачкат са се загрижили точно сега да не умреш от ковид?

418

Анонимен

преди 1 месец

от къде на къде ще ни санкционират? Това не е ли намеса във вътрешните дела на страната и свободата на хората?

417

Стамболов

преди 1 месец

Купувайте и от новите ваксини на Санофи и Новавакс на белтъчен принцип както е при традиционните ваксини примерно като тази против тетанус..

416

ПроСоТо

преди 1 месец

В "една държава",в "Н"-ския университет, днес са били допускани до изпит САМО лица с ПЦР тест,НО НЕ И ВАКСИНИРАНИ БЕЗ въпросния "тест"!.....Айде понапънети са!

415

ПроСоТо

преди 1 месец

според нашата конституция и съгласно МЕЖДУНАРОДНИТЕ норми, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДЛАГАН НА НАСИЛСТВЕНО "лечение" и МЕДИЦИНСКИ ПРОЦЕДУРИ!!!!!../не разбирате какво става в момента по света,нали?! /..

414

Анонимен

преди 1 месец

Бегайте да се ваксинирате и не се обяснявайте като пoлyидиоти, а защо не и като цели такива!!!

413

Анонимен

преди 1 месец

Санкция за сзо кога?

412

Анонимен

преди 1 месец

Хаха не стана с принуда през сертификата сега опипват почвата със санкции. Няма да стане! Пет пари не давам за измислените санкции. Германия като им санкционираха втория поток какво стана? Построиха си го! Санкциите се използват за политически цели и не са познали!

411

Анонимен

преди 1 месец

Що не санкционират чантаджиите дето лъжат, вземат рушветите и нарушават Конституцията ни или нямате топки да се изправите срещу биг фарма мафията?!?

410

Анонимен

преди 1 месец

Ние платихме санкции за хора като физкултурника цв, дясното...на боко.Ние си плащаме на узаконената корупционна мафия на ЕС. Ние, гражданите. Благодарение на цветанцветановци.Хора, разберете, нашите разбойници не са по-различни от европейските разбойници в костюми.Те са по-опитни.Не сме в добриръце, защото го позволяваме.

409

МАНИПУЛАЦИЯ!

преди 1 месец

Министъра беше запитан от Цветанка: Има ли опасност да сме санкционирани от някои страни, заради ниската ваксинация, като например да не бъде разрешено на българите да пътуват до тях ? (перифразирам). Министъра каза: Да, имакме сигнали ит партньори. Съшито с бели конци. Не става дума за санквии от маркетинговата агенция за ваксини (Европейската Комисия). Става дума за плашене, за да се васкинираме.

408

Анонимен

преди 1 месец

Какво търсим още в новата версия на СССР?

407

oт Cиднeй,Aв$тpaлия

преди 1 месец

ами реципрочна реакция тогава е България да санкционира държавата която са ваксинирани.

406

az

преди 1 месец

Плаши да се ваксинират всички. Пинизи и евтина пропаганда.