305

Анонимен

преди 2 години

Хора, кой е по-силен - демонопоклонниците или вие? 2022 и 2023 ще са ад за инакомислещите.

304

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям 311. Ако искаха да ни избият могат просто да пуснат поредното вирусче от лабораториите с примерно 60 % смъртност. Но те не са инвестирали толкова години в опити да ни контролират, за да ни загубят толкова глупаво. Съществата от световния елит по принцип нямат особени емоции - за тях всичко се прави с цел и са много търпеливи - дори ако има съпротива те просто ще се концентрират над останалата част, които са податливи и само трябва да изчакат 100-на години другите да измрат.

303

Върбан

преди 2 години

спрете да купувате ваксини и американски лекарства и ще има за санкциите. А още по-правилно е да излезем от евроГейския(евроогъзейския) съюз

302

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "аталантиоческите търсят все някой да ги оправя." Същото се отнася и за комунистическо-тоталитарните такива. Няма разлика, тъй че защо замиташ проблема под килима?

301

Анонимен

преди 2 години

До K "Свободата е над всичко!!! Готови сме за гражданска война, ако управляващите клекнат пред нов европейски тоталитарен режим. Долу Урсула!" Интересно, "долу Урсула", а не "долу българските управляващи"? Хммм. Кой пазите, другарЕ?

300

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "така е - има право, но от Брюксел заплашват да дърпат уши... та затварянето на границите е ВЪПРЕКИ Брюксел и благодарение на СЛАБОСТТА и НЕКАДЪРНОСТТА на ЕК." Затова националните правителства имат приоритети, да решават. Имат и свободата да го правят. От това по-демократично няма накъде.

299

Алекс

преди 2 години

Реално процента на ваксинирани е поне 50%.Много хора,които от години живеят в чужбина се водят неваксинирани.

298

K

преди 2 години

Свободата е над всичко!!! Готови сме за гражданска война, ако управляващите клекнат пред нов европейски тоталитарен режим. Долу Урсула!

297

SHEFA

преди 2 години

САНКЦИИ?!?!?!?!-САНКЦИИ СЕ НАЛАГАТ ПРИ НЕИСПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОР-НИЕ НЕ СМЕ СЕ ДОГОВАРЯЛИ С НИКОЙ-ТРЕБЕ МНОГО ДА СЕ ВНИМАВА С ТИЕ РАБОТИ.

296

ДО УИКИ

преди 2 години

"Има сценарий дори, ако хората се възпротивят" - Да - имат готов сценарии, но тези са наистина мислещи хора и не гонят тези варианти, защото им трябват работни пчелички. Върпсоа е, че марионетките надолу не гледат голямата картина, а стигат само до себе си и са готови да го допуснат, но това си е вече на локално ниво - държава за държава, а там си се оправят както могат и знаят - това не бърка сметките на големите.

295

Lina

преди 2 години

И това е само за зеления сертификат. Още не са наложили глоби за хипер - гига- гама - про сертификатчето за ваксинирани на 4 - 5 месеца. Аз и кучето не си ваксинирам на 4 месеца. Какъв експеримент - получава им се за сега и на наше здраве. Първо бяха обещания и лъжи - само се дупВате и готово ! Край! След това се започна с гига - мега сертификат на 4 месеца и така до инсултче - като Коритаров и Кумчев и още много. Познавам перфектни лекари , които не са се забързали да се боцнат. Медицинскитрилъ

294

DEAD LINE

преди 2 години

до ЕДИН БЪЛГАРИН Според информацията в "deep net" световната шайка са постигнали тяхното и са дали срок на марионетките до лятото да правят каквото ще правят за да вдигнат процента и да си получат наградките. И случващото се е отчаяни хаотични опити на всяка цена да постигне това, щото после кранчето спира. Продължава да тече само в посока, на тия които ще пускат регулярните "ваксини", които вече са доста, но странно се укрупняват само към 2-3 фирми (ако и те не се окажат една)

293

Браво!!!

преди 2 години

25% от населението на България се ваксинирало. А колко е населението за да уточним?

292

Анонимен

преди 2 години

До ДО 296 - Знаеш ли коя е правилната съставка? Да, медиите, но и не само... Социалните мрежи. Преди 10-ина години не бяха толкова масови, докато сега един като заплаче, че го е одраскала котката на съседа и чак в Австралия почват да ронят сълзи... Ако блокират социалните мрежи и медиите точно за 2-3 седмици (нещо да стане, да не работят) и поне част от зом_битата ще се събудят, други ще се самоубият и така... :)

291

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 303 "Ако бяхме извън ЕС можеше саминда контеолираме гряниците си и да предотвратим заразата.Вируса се разпростряни бързо именно зящото границите бяха отворени и китяйците нахлуха" Всяка държава в ЕС има право да затваря границите си и много го правиха в различни периоди. Не си познал.

290

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме извън ЕС можеше саминда контеолираме гряниците си и да предотвратим заразата.Вируса се разпростряни бързо именно зящото границите бяха отворени и китяйците нахлуха

289

Уики

преди 2 години

До Един Българин. Има сценарий дори, ако хората се възпротивят. Още преди да се надигнат ще има мерки от управляващите света. Вариантите са нов вирус от който наистина да се умира по улиците. Другият вариант Трета Световна Война и хората няма къде да се спасяват. Елита управляващ света е недосегаем за обикновените хора.

288

AAAAAAAAAAAAAAA

преди 2 години

До Б. Г.ТОВА ИМЕ ИДЕЯТА

287

До холокост

преди 2 години

не доколкото, а правилно си разбрал. Дано да са все повече тези, които рабират. И да, ще позволим да се случи, защото на практика вече се случва. Държави, които парадираха с правата на човека, сега тотално премахват всички права, освен правото да се ваксинираш редовно.

286

Анонимен

преди 2 години

До А за други неща НЕ? "Санкции на ония с чекмеджетата защо няма? Защо го покриват най-голямата мутра в Държавата?" И аз това се чудя: Рашков от 7 месеца рови ден и нощ и нещо "покрива" "мутрата" Що така, Рашков? Излез с данните, които твърдиш че имаш да го изобличиш. Сезирай Кьовеши!