8

Е, и ?!

преди 2 години

Защо никой не пише за смърта на починалите 254 наши сънародници за изминалото денонощие ,А ?! Или те не са хора и нямат близки и семейства които са шокирани и смазани от смъртта им?!

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Жално ми е само за дечицата...дечицата,които все още не бяха инструктирани в гнусни религии еврейски...дечицата...за дечицата ми е жал. В Народна Република България,под ръководството вещо на. Безсмъръният Наш Другар Тодор Живков можехме да ги възпитаме в трудолюбие,любов,СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БРАТСТВО! Не ми е жал за ислямските им родители,доктринитани в еврйската пустота. Моля Ви,Другарю Радев, накажете сурово Турско-еврейските фирми на ГЕРБ. Белене!

6

ССТ

преди 2 години

Как е възможно толкова много хора да останат заклещеи вътре? Нямало ли е чукче за тъкла, не са ли отворили вратите?

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Да се изземат всички записи от камерите на бензиностанцията, където е спрял автобусът и да се провери и вашата версия! Не е невъзможно!

4

Анонимен

преди 2 години

При Радев всичко измира, ето ви я Промяната!

3

Анонимен

преди 2 години

Виновен е проктанта на пътя-пътния инженер, фирмата написала ОСИП, АПИ която е приела лош проект, Как е допуснато на завой да имаш паркинг!!!! с вход към паркинга преди завоя и изход от паркинга след завоя. Това е причината за трагедията.

2

Анонимен

преди 2 години

От хронологията виждаме, че автобусът е спрял преди инцидента. И вероятно докато е спрял НЯКОЙ е поставил нещо, което да избухне след определено време. Оцелели казват, че са чули взрив. Радевистите се оправдаха, че било спукана гума, ярини. Кой свали пътническия самолет в Украйна? Точно така Русия. Пореден терористичен акт на кгб...

1

Анонимен

преди 2 години

Ох добре разбрахте че е станало тешка катастрофа не е нужно цял ден едни и същи статии да обновявате,