68

Алекс

преди 2 години

Ако Турция иска да съдейства,може да се установи колко литра бензин е имало в автобуса.Бензина в пластмасови туби е причина за трагедията.

67

Анонимен

преди 2 години

Защо никъде не се публикува информацията, че в автобуса е имало 30 хиляди пиратки , закупени от Турция? Защо трябва да четем тези неща от западните медии?

66

Анонимен

преди 2 години

Македонците щяха да празнуват, ако бяха загинали българи. Вие пък ден за траур. Много добре знам, аз съм македонка и знам настроенията. Българин да не си в макето.

65

Zizo

преди 2 години

54 ти ой набор си младеж...по изказа ти личи...Дори не шофираш там квалификации ръсиш..бегоб да доучваш и махни тия омп.игри ,че мозъка ти е повреден. Дори не можеш да съинчваш..таива небивалици пишеш... Аман от проstоtия.

64

Анонимен

преди 2 години

Мир на праха им ! Дано са на по-добро място. Сърцето ми се къса.

63

Анонимен

преди 2 години

Ако загиналите бяха български граждани, а не македонски, всичко щеше да се замете под килима. Както винаги в бг кoчината чуждите граждани са с по-висок статут от тукашните крепостници. Местинте aборигени могат да *** на талази и виновни няма никога.

62

Анонимен

преди 2 години

Ужасна трагедия с много загинали, а на ония първото нещо които им хрумва е да искат оставката на служебни министри заели поста едва преди няколко месеца... Еб*** долната партия

61

Анонимен

преди 2 години

Откъдето мине Гешев антихриста, трева не никне! В Сърбия също имаше инцидент днес, а Гешев замина за Брюксел. Съвпадение?

60

АнтиМакедонец

преди 2 години

Да не би в автобуса мекидонски патрЕоти да са палили ОТНОВО българските си паспорти ? Или българския флаг ? Те ги правят тия работи.... И преди някой дори да си помисли че съм циничен , нека да си припомни с какъв злобен цинизъм отвърнаха макетата когато български екскурзианти загинаха на корабчето им в Охридското езеро? А как оцелелите висяха на летището с отказ да ги допуснат до самолета? Наложи се президента да изпраща правителствения самолет за да ги прибере . ПОМНИТЕ ЛИ ?

59

Анонимен

преди 2 години

Шофьора е заспал и катастрофа,само не ми е ясно кво е карал,бензин Сигорни как се пали автобус изведнъж та не да успяли да излезнат

58

Всичко се връща

преди 2 години

Ами доколкото знам са македонци , същите дето ни ползват езика културата и си взимат каквото им изнася бият и унижават наши съграждани и сега сте тръгнали да ги жалите предатели с предатели

57

Анонимен

преди 2 години

нищо нормално няма в ПОДВЕЖДАЩА маркировка

56

Мина

преди 2 години

До ЕмиНе ги обаче той строил,ами Станишев,проверете преди да пишете

55

Ястребителят

преди 2 години

За криво колело прав път няма, хора! Карайте внимателно! Понякога всеки от нас се мисли за безсмъртен джигит и правим грешки. Често ни се разминава джигитлъка, но понякога - не.Много голяма трагедия за съжаление. Кой крив, кой прав един дявол знае. Сърцето ми се къса за тези хорица, изгорели живи в пламъците. Особено тези дечица ... Ох боже боже боже ... май понякога и ти не знаеш какви ги вършиш ...

54

Анонимен

преди 2 години

Ае 53, ти нормален ли си с тия поговорки бе!? Магистрала, 120 разрешена скорост, нощ, дъжд, караш си в крайна дясна лента и изведнъж се удряш в мантинела... челно! Виж пътя и после ми съчинявай смехорий. Как да се съобразиш с нещо, което е направено да те убие!?

53

Анонимен

преди 2 години

Ало, леко, да се обвинява път!!!.... Човекът се съобразява с пътната обстановка, а не тя с него, спрете с тези уродливости вече.

52

Еми

преди 2 години

Те тава са на Тиквата магистралите дето той ги строи - гордостта му

51

Анонимен

преди 2 години

Участъкът от 40 те км.в който стана инцидента е проектиран от италианска фирма ,а контролът на строежа е бил на белгийска фирма.А според ,,бг спецове" които ни облъчват от екрана ,магистралата не струва.Сигурно е трябвало да е без завой и без наклони!

50

Анонимен

преди 2 години

Магистралата си е съвсем нормална. Ако някой не може да кара по магистрала си е за.... неговата съвест. Ама никъде не е казано, че по магистрала се кара как си искаш!

49

Анонимен

преди 2 години

магистралата си е нормална....ако не си виждал никога друга магистрала