261

Анонимен

преди 2 години

Шь сь упрайм?

260

Неанонимен

преди 2 години

Айде почнаха увъртанията, условията, оправданията. Съответно, пандемията няма как да бъде овладяна, следователно бизнеса има да чака да цъфнат налъмите. То това за българите е супер, леко бавен и заспал народа. Излъгаха ги в някаква невидима корупция и те си помислиха, че ще станат милионери...

259

Анонимен

преди 2 години

Гледам ги обсъждали с големите експерти и адаши Румен Гечев и Р.Овч. - това ли са идеолозите на бъдещето на нашата икономика, да му пикам на купения харвардски папир на Киро.

258

Анонимен

преди 2 години

Консултации с американски посланик? -- не, не, няма да се получи нищо добро, загуба на време и пари. Катастрофата е лошо знамение, което показва, че тези двамата не са способни да водят в правилна посока. Странни приказки за аец Белене -- те работят под чужди инструкции. На практика са продължение на политиките на бойко разбойников, просто други лица, все едно нямат нищо общо. Но конците им се дърпат от едно и също място.

257

F-off

преди 2 години

Не знам в кой Харвард е учил, ама с този английски, който демонстрира...... или Харвард е в упадък, или тоя лъже ...За форсирането- да ще има такова, до напълване на джобовете на актуалните "спасители"....

256

Кире недей форсира

преди 2 години

С такива добри новини, че хващам пак хорото

255

Аз не съм

преди 2 години

Учил в Харвард, но бих предложил смислени неща, а предполагам и много много други мои сънародници, но... не случайно идват от Канада, Испания и откъде ли не.

254

Анонимен

преди 2 години

Със същия успех би могъл да обещае нулева корупция, овладяване на пандемията и 35 градуса по Целзий на Нова година.

253

Дедо Коле

преди 2 години

Този, Кирил Петков, май напоследък ръси глупости всеки път, щом отвори устата си.

252

Deutsch

преди 2 години

Абе Кире кажи си го направо - нещата ще се оправят като цъфнат налъмите, че да прескочим простотиите дето ги ръсиш през ден, през два.Колкото повече плямпаш, толкова повече оплиташ и губиш нишката.Ама и как улучи тоз *** народ да ти вярва на тъпотиите ....

251

Станислав

преди 2 години

И как точно този Петков ще форсира моя бизнес. Аз имам нужда от свежи пари за стока и те колкото и каквото и да форсират пари никой няма да ми даде освен ако не е кредит което си е загробване на бизнеса. На тези сбирки си говорят общи пожелателни неща без конкретика. Как точно закъсалите фирми които нямат свежи пари и имат огромен спад в оборотите ще ги подпомогнат да купят стока и да почнат да работят пак на максимум. Трябва пари за стока персонал, които ще се възвърнат след няколко месеца.

250

назначени милионери

преди 2 години

А Радев ваксинира ли се ? С коя ваксина ? Щото тъй и не му видяхме сертификата....крие го като ...партийна книжка...

249

Анонимен

преди 2 години

Хаха хахахахахахахаха тоя сериозно ли го е казал това?????? Честито

248

Додо

преди 2 години

Защо Румен Гечев се е овъртял около Кирчовците? Това кабинет Виденов 2.0 ли ще бъде? Нали уж самият Кирчо каза, че ПП нямало за нищо на света да се коалират с партиите на статуквото? Защо БСП е коалиционен партньор на Продължаваме Промяната? Кирчо излъга ли ни ОТНОВО?

247

Анонимен

преди 2 години

А и петков,от кого си овладян?Заканваш ли се нещо!?Ще успееш ли да изпълниш даденото ти поръчение?

246

Ямболски цървул

преди 2 години

Бивш атакист съм.Настоящ привърженик на "Възраждане"и мога да кажа,че като идеи си приличат много,но енергийно-не.Костадинов е човекът,който ще ни надгради.

245

Ямболски цървул

преди 2 години

Нямам фейсбук.Телевизия не гледам от 2010-г.Чета тук в такива порочни сайтове....и чета други неща(книги) .

244

Анонимен

преди 2 години

Най-много мразя лицемерието и лъжата. Преди изборите Кирчо казваше, че е против задължителната ваксинация. Ама сега ще видите като му дадете малко власт, как именно това ще направи. Преди изборите обаче не смееше да говори за това, за дане изгуби гласове.

243

Ямболски цървул

преди 2 години

Възраждане.МИСЛЕТЕ!

242

Анонимен

преди 2 години

Както казах преди една седмица първата работа на Кирчо е за задължителна ваксинация.Те американците за това го довлякоха тука . Каза в прав текст ,ограниченията ще отпаднат докато не се ваксинира и последния българин.Честито на всички гласували за това американско недоразумение.