44

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами не си другарю чашкоФ, радевата зима май ще се окаже по-тежка и от виденовата когато ти беше на Шеф на НСС по времето когато мутрите си имаха държава, сега при повторното ти завърщане във Властта, нещата май се окажат още по зловещи и ужасяващи ... !!!

43

Анонимен

преди 2 години

Такива неща ставар само в БГ.Само преди няколко години пак имахме.подобен инцидент.

42

Анонимен

преди 2 години

Руски терористиче акт.....само това е, щом е имало взрив

41

Кривондел

преди 2 години

За всички ***: Този участък Е ЗАВЪРШЕН И ОТКРИТ 2007Г. Кой е управлявал тогава? Кой е строил? Не ви ли е срам да ползвате нещастието за пропаганда?!?!?!?

40

Eli

преди 2 години

В този момент думите трябва да са много премерени. Особено от един министър.

39

Анонимен

преди 2 години

Отвратително е герберските *** да ползват подобна тема за пропагандата си

38

Анонимен

преди 2 години

Колко ли пари са взели и от тоя участък от магистралата фирмите на мафиота от Банкя! Всичко е некачествено, нали видях с очите си магистралата до морето не можеш да караш дори с 80 км. коловози, бабуни направо унищожаваш автомобила!

37

ТРОЛЧЕТА

преди 2 години

Абе ГЕРБАВИ тролчета още ли е астанала някаква копейка за да ви плащат бе.какво сте се навъдими с последни напъни.Още ли не си разчиствате бюрата калинки мамини ами се занимавате да драскате под статийки.Изборите приключиха ходете да ядете филии с мас и и да копате КОМПИРИ.

36

ОБОБЩАВАМЕ:

преди 2 години

ВИНОВНИ СА БОЙКОВЦИТЕ: БОРИСОВ Е НАПРАВИЛ ХЛЪЗГАВА МАГИСТРАЛА, А РАШКОВ УМИШЛЕНО Е ЗАДЪРЖАЛ РЕЙСА НА ГРАНИЦАТА, ЗА ДА УМОРИ ШОФЕРА...

35

Гиб Мелсън

преди 2 години

Причината е ясна и всички я знаем. Няма адекватен пътен контрол за скорост в България. Това го знаят всички шофьори, включително чуждите шофьори. Всеки българин, който пресвятка с фарове за да предупреждава за катаджии да си знае, че с всяко пресвяткане убива човек, образно казано, защото като пресвяткшаш с фаровете даваш шанс на някой джигит да кара бясно и да убие хора. Нужен е нов механизъм за пътен контрол. Засичане на скорост от точко А до точка Б и необозначени коли на КАТ.

34

венци

преди 2 години

От пътищата се окрадоха милиони.Защо все още няма вкарани по затворите гербаджийски крадци???Каскета Гешев дължи много отговори.

33

Анонимен

преди 2 години

7 месеца комитова можеше да подмени маркировката

32

реалист

преди 2 години

Съболзнования. Жалко за загинлите. Много е лошо,, когато човек не познава силата на думите и предизвиква съдбата. Това е България. Плодовете тепърва ще ги берм.

31

до 37

преди 2 години

Заев каза имало експлозия преди това. Хората са чули взрив.

30

Зелен чорап

преди 2 години

Прехвърлили са пътници в движение?А сега оставки на министри и т.н.Ако беше Бойко само това щяхте да ревете!Асфалта хлъзгава и тънък и други глупости

29

Анонимен

преди 2 години

Щом са изгорели като факли, требва да е изтичане на гориво :( Не знам какво е станало, но навремето имах старо ауди, което беше на газ и бензин (хибрид), та ми се запали капака изведнъж под един мост, бързо излязах от колата :))

28

Факт

преди 2 години

Тази магистрала трябва да се препострои наново, за да няма повече такива жертви.

27

Анонимен

преди 2 години

Поуката от поличбата- по пътя към РСВ да се кара "на светло", да се внимава за "хлъзгави" места по пътя. А за възрастните хора на България- да не се оставят сами, да се полагат грижи за тях у дома от децата и близките, обществото да не е като студен и мръсен "социален дом" за самотните възрастни и болни хора.

26

Анонимен

преди 2 години

Не са отивали към Турция, а са се връщали от Турция! Сигурно са стояли 20 часа на границата заради предизборната акции на рашков

25

Бонго Бонго

преди 2 години

Карали са 4х автобуса. Поддържали са връзка, не мисля че е заспал.Отивали към Турция нали така? Били са свежи. И би трябвало да имат и смяна, тоест и по още един шофьор.