84

Не

преди 2 години

Грамотник !

83

До Пижо

преди 2 години

Я питай Пенда кой го е строил тоя участък !

82

Веднага

преди 2 години

ОСТАВКА под лецо !

81

Пфффф

преди 2 години

Рашката си гледа дамаджаните и изборите, не го търсете за други неща, щото не е виждал...

80

Пижо

преди 2 години

Какви бомби, бе! Резултат от некадърното Бойково строителство и ГЕРБерската строителна мафия! Състоянието на всички пътища е подобно. Колко хора умряха край Бяла?

79

До ПроСоТо

преди 2 години

Това не означава непременно атентат и бомба. Виждал съм кола, която избухва в пламъци на сред центъра на града. Добре, че шофьорът беше успял да излезе навреме. Не спекулирайте излишно.

78

87,

преди 2 години

Спри се накрая! Никой не е доказал по безспорен начин, че има починали точно от ковид. И това ти празно съждение няма нищо общо с трагедията, при която е доказано по безспорен начин, че хората са жертва на този ужасен инцидент! Заври си ковида в празната глава и поне този път спри да пелтечиш за нещо неизяснено и да го сравняваш най-кощунствено с трагичната новина за жертвите от пътния инцидент! Аман от пл атени тро лове и хипохонд рци. Бягайте да се жалвате в бг мама - там пишат такива като вас

77

Анонимен

преди 2 години

До 79/80 "Защото, човече, хората са смъртни и умирането им от заболявания е нещо неизбежно." Не е "неизбежно". Целия нормален свят го демонстрира, само на българина това да мре като за световно от КОВИД му е "неизбежно". Само демонстрираш, че искаш да заметеш под килима ПРЕСТЪПНАТА безотговорност на българите към живота на сънародниците ни.

76

Анонимен

преди 2 години

Рундю, Рундю..... взривяват деца и хора заради политическите ви игри. Терористичен акт и тия се опитват да го заметат

75

Анонимен

преди 2 години

Вида на изгорелият автобус , броят на жертвите, експлозията, динамиката на пожара нафтата ,която не гори така и липсата на спирачен път..... навеждат към много сериозен проблем.Навсякъде в Европа има разлепени брошури за бдителни граждани да се обадят в полицията ако видят нещо кажи има тел да се звъни.Тук обаче не се звъни, защото дежурнитемало умници в МВР по цял ден гледат хх канали или спят на работното си място. МВР е за тотално реформиране из основи.

74

ПроСоТо

преди 2 години

Заев:..-"Пътниците са били събудени от силен взрив"...И това ли ще ПОКРИЕТЕ?!

73

Анонимен

преди 2 години

При подобен случай нормален човек би счупил прозореца и излезнал навън моментално.Факта е че на снимките личи ясно изразена детонация-взрив В всяка друга държава освен в малоумистан щеше навсякъде са се излъчва че е извършен терористичен акт.От кого вече е въпрос на малоумите ,които лъжат без да им мигне окото факт е че тук периодично се взривяват автобуси,но само когато те са с израелски граждани имаме атентат.При другите е заспал щофьор.Жалкарска държавица с безмозъчни служби ДАНС манс и тн.

72

Анонимен

преди 2 години

Неко вярва ли на вересията Рачков-следовател дето няма едно разкрито убийство на прехода и като следовател за 35г нито едно разкрито.

71

Анонимен

преди 2 години

А стига сте политизирали поне тази новина! То бива да сте откаче ни тр олове, ама имайте поне този път малко човещина у себе си! Хора са загинали трагично! Спрете се!

70

79,

преди 2 години

Защото, човече, хората са смъртни и умирането им от заболявания е нещо неизбежно. Ти какво искаш да се направи срещу това? Хайде затвори си устата пред тази трагедия! Срамота! Моите съболезнования - трагедията е огромно за всички!

69

Анонимен

преди 2 години

Така е. Автбусна катастрофа с толкова жертви е нещо ужасяващо. Сега въпросът е, защо, когато в България ВСЕКИ ДЕН умират по 2-5 автобуса с хора от Ковид, шефа на Рашков не правеше нищо с месеци и това не беше "трагедия"?

68

Ангел

преди 2 години

Аз немога да разбера как са изгорели живи толкова хора в авобус.Това е просто автобус а не самолет .Лесно са могли да счупап прозорците и да избягат .По логочно е да са били вздривени .

67

Анонимен

преди 2 години

Славянин то няма нито македонска ,нито Българска нация има македонско и българско гражданство.

66

Анонимен

преди 2 години

У Харвард нема такива работи. Там нямат Комитова и Рашков. Дамата разбира само от документи а Рашков от милиционерски акции. Те това е резултата.

65

Анонимен

преди 2 години

1000 пъти даваха разговори с Комитова, а тя НИЩО не знае! От къде да знае жената, тя беше назначена с друга цел.