81

Ха-ха!

преди 2 години

Когато Баце се завърне на бяла ослица, Крим ще стане отново украински. (Това е саркастичана забележка, герберите да не ми се радват много-много!)

80

Анонимен

преди 2 години

Едни крадоха преписвайки, Втори - дописвайки, Трети - надписвайки. Тоя очилат Щурпръдфюри ка се облажи. Нещо за имоти на Външно се шушука. Ама има изключително голямо съмнение че вероятността да не е вярно да е по ниска от най-ниското ниво на истината

79

Гроздето кисело

преди 2 години

Когато ГЕРБ спечелят избори за нещо със 65% от гласовете, тогава да се обаждат!

78

Анонимен

преди 2 години

Бивш министър от загубилата партия е недоволен, че техния не спечелил. Голем праз

77

Анонимен

преди 2 години

Тия магистралки на герб като Сю, Волов и т.н. изобщо не заслужават коментар и внимание.

76

Анонимен

преди 2 години

Борисов незабавно на разпит да даде обяснение защо съботира изграждането на конектора с чрез който щеше да идва газ от ***

75

българин

преди 2 години

Палячовщина в действие.Скоро всички ще оттечете в политическия канал,г-да герберасти.

74

Анонимен

преди 2 години

На мен ми харесва ама да е наведе.

73

Ще го пазим от лошит

преди 2 години

тоя ходи със голяма лупа, залепена на голо от зад, за да немой се некоя нощ да да го побарат на пешаходната да минети а то да врещи поглни ме през лупата каква епилирана о-Образна срамна устна тази вечир ти се предлага насссссилнико!

72

Анонимен

преди 2 години

До Алекс 70Това си е творение на ДС, както сегашната ПП, ама ако си работил достатъчно в БГ, разбираш че са такива нещата :))) Иначе Нинчето е пълен провал, ама явно не могат да и се опълчат в тази мракобесна партия - опълчиха се ама нема резултат :)))

71

Без БМБ сме свършени

преди 2 години

щом водата, тока, газта, пенсиите на кримчани им бяха спряни от Киев, значи е бил Украински.Щом пенсиите, водата,тока,газта и моста идат от Русия значи сега Крим е Руски.Ако ние им дадеме мост от Варна до Севастопол,газ,питейна вода и ток,както и пенсии и почивки на пясъчни плажове по нашето море-Крим си става Български.MitoОofF май нещо се шушука за имотите на Външно министерство, А? ко каза? аха Магнит ще кара ски и после ще ти дойде на вечеря като Магницки. Радев ви го начука до гръцмуня

70

Анонимен

преди 2 години

Радев за 5 години направи 1 гилямол нещо, което е историческо значимо. Свали от власт ГЕРБ -ДПС. Макар всички да казват, че президента в България имал само представетелни функции. Тчно затова гласувах за неговия втори мандат.

69

Анонимен

преди 2 години

Арпаджиков, е те заради този фигурант ти майна загуби изборите. Внушиха ти да зададеш на Радев гадния въпрос и ти ги послуша. Ако си мъж ходи да гоизпедерасихвгъз и не му давай капка майонеза, да се научи талагентно да сепедерее

68

Шерлок Холмс

преди 2 години

На снимката отгоре виждате известната Мата Хари.

67

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение да каже как ДПС ги подпряха отзад. Сега трябва да се държат по-здраво, че без вазелин е страшно.

66

Анонимен

преди 2 години

На това пееееееерасче ще му кажа че КРИМ никога нее бел Украински. Ако е бил Украински защо Руснаците през 1853 година ще се бият с турците. Това пеееееерасче учил ли е за Кримската война която са водили Руснаците срещу Турците или по точно срещу Османците. А през 1964 година Украинеца Никита Хрушчов като министър председател на СССР подарява КРИМ на украйна. Когато след него идва Леонид Брежнев КРИМ става Руски. Това пееееерасче какво образование има. От къде си е купил дипломата..

65

Анонимен

преди 2 години

Простотии. Това за оригинално се мисли, най-вероятно.

64

Йотова

преди 2 години

Взимам баснословна сума и нямам ангажименти, Радев се занимава с нищо правенето и празнословието мен ме мързи и това да правя.

63

Анонимен

преди 2 години

До Mit + off = Митов/// До гръцмуня презгъзуня тия ви разместиастигматизмите и диоптрите на очните нерви, бе. От Беклемето, пуснаха на търкул Тиква нъмбър уан. Утре Петрохан ще ирзръсят 1а каруца пипони за каде Ломско-Козлудуйските свинекомплекси. От Витиня дружество Млад Текезесар ще щрнат кратунясали ръпони за къде Хемуската мъка-страла.

62

Анонимен

преди 2 години

Я, пуделчето на Банкянския с поредните опорки на ГPOБ!