141

Анонимен

преди 2 години

Митов е ходещ политически труп за мен.След поздравите който прати на хората от комунистическите лагери от името на дядо си,се закопа завинаги.

140

Нъц

преди 2 години

Гербавите изтрещяха.

139

Анонимен

преди 2 години

Не можеш да искаш дипломатическо наказание за собствен президент, бе майдановецГовори си на украински да не те слушаме много

138

Анонимен

преди 2 години

Този гербер е необразован, като повечето, само твърдят че са учили, понеже са преписвачи-ментета

137

?!

преди 2 години

Крим исторически е руски, нали бе санктпетербургский коронован гербер

136

Справедливост

преди 2 години

За казармата имаше лаф ,,Влизат различно умни излизат еднакво прости,, Това бе възможно благодарение на такива командири, които нямат собствено мнение.

135

Съветници

преди 2 години

Фигурантът си има съветници - 27 ченгета от ДС в неговия щаб.Те са му подшушнали какво да говори и какво да прави. Във фигурантството е пълна неразбория и какафония.

134

то е ясно

преди 2 години

Резултата и съотношението между ГЕНЕРАЛА и бай0ня е виден и е около 70% на 30%!!!!

133

Анонимен

преди 2 години

Така се получава, когато един президент мисли със зелените си чорапи. Вероятно горе няма нищо, а дори крайно ограничена мисловна дейност все пак трябва да се извършва някъде.

132

Анонимен

преди 2 години

С вашето високомерно и безпардоно отношение към хората сложите Радев точно там кадето хич не му е мястото, но нали вие сте най можещи те най интелигентните най биещите се в гърдите за това май малко по малко ще губите почвата под краката ви.

131

Анонимен

преди 2 години

Гербестата олигархия върнете цените до нармални че вие ще фалирате хахаха. И на изборите фалирахте...

130

РУСИЯ Е МОНГОЛСКА..

преди 2 години

Всички по света го знаят...... Изследвания на гените....

129

Порошенко герой РФ

преди 2 години

Абе Митов, ако нямаше Мейдан през 14та години,никакъв Крим нямаше да се отдели.Ако небяха по лани Укеретата приели закона за забрана на руския език никакви 500 000 ДНР и ЛНР нямаше да кандидатстват и получат руски паспорти.То май в Москва серьозно обмислят да провъзгласят Порошенко за Национален Руски Герой защото Руснаците се бяха останали без земя и пристанища в Черно Море, а сега имат цяяяял целеничък Кримски полуостров с работливо и образовано руско население. Порошено-русофоба предаде Крим

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 - Това е било преди Винету , и затова Митов няма откъде да знае , че е имало такава война - Пък и в устава на ГЕРБ изрично е казано , че знанията и четенето са ненужни и вредни ! Само краденето и лъжите имат значение !

127

МИТЮ ДАНЧЕВ

преди 2 години

Украйна, велосипед Украйна или проблеми с Украйна?

126

Анонимен

преди 2 години

Да и Нел паспортното име ли е на МътьоХари, ха ха ха . тука пишат абсолютни откачалници. Тва МитьоХари къртиии.

125

Анонимен

преди 2 години

Ако повдигне небрежно вежда като на заевовател съпроводено с лека иронична хихня, Борето от раз ще отговори положително на въпросът ораленпетераст с онанисткаориентация е ли МътьоХари

124

ОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ.:

преди 2 години

1.УБИЙСТВА НА ЛИДЕРИТЕ..2.ЗАКРИВАНЕ НА ПАРТИИТЕ..3.ЗАКРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА...........ДОБРЕ ЗАБРАВЕНОТО СТАРО.......НА ЧЕРВЕНИТЕ МАСОНИ-ТЕРОРИСТИ.............. ........................... НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД............

123

Тошо

преди 2 години

Така ще ви го наблъска Радев, че за Бойко ще се молите, продъжаваме промяната, ама на какво промяна, може би, на олиото на 6лв, тока 300лв, горивата 3лв, всичко е точно и да има промяна и най-важното Бойко не е на власт и какво от това, много бързо ще си проличи раликата, но няма да е в положителна посока, както си мечтаете повечето и го показвате с халотичните избори, първо за Славчо, сега за тези палячовци от ПП с партия от 1 месец!

122

дедо Ви

преди 2 години

Над сградата на общината в Севастопол се вее руски флаг!!!Слепци...........