121

Анонимен

преди 2 години

Ако ние дадеме на Крим мост от Варна до Севастопол, газ, питейна вода и ток, както и пенсии и почивки на пясъчни плажове по нашето море-Крим си става Български.

120

някой си

преди 2 години

И този индивид злобен,щеше да ни е "министър председател"!-:(Усмихнатото зализано момченце,добре че се случиха така нещата та да си покаже това момченце истинското лице! -:(Какво да кажем повече? В тази "партия" Групировката на бившето борче от времето на прехода и мутра след 1989 г др Борисов.Ми то всички в Групировката му,са избирани с конкурс бре! Злояди като Караянчева,Митов,Биков,Габровският хитрец Дончев сякаш е по умерен,но и той така.Приличат на Борисов! Не се ли уморихте вече от ВЛАСТ??

119

Анонимен

преди 2 години

Нещо не схванах как като преминат фирмите към новите властимащи, кражбите ще спрат.

118

Пловдив

преди 2 години

На който ще да е Крим, сега важното е да се държат под контрол кметовете на големите градове, че крадат много.

117

Ваксината

преди 2 години

*** с ***, събудете се и си отворете очите, как чужд скандал ви отклонява вниманието от случващото се тук. Няма, не е имало и няма да има правилен отговор на въпроса Крим, който дори не е наша работа. Винаги сме били последна дупка на кавала, никога гласа на България не се е чувал, изведнъж влязохме в световните медии, пак казвам с въпрос по който не сме компетентни, няма да бъдем, и не ни е и нужно. Разсънете се, че утре като се събудите ще сте 100% ваксинирани, без да ни чуят!

116

СПОКО , ДАНИ.....

преди 2 години

ФИГУРАНТА , ВЕЧЕ УСПЯ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР ДА НАСТРОИ ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ....В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН!....ТОКУ ВИЖ--ЕРДОГАН , НИ ПРАТИЛ 10-15-ХИЛ. ЦРЪНЦИ , ДА НИ ОПРАВЯТ ГЕНОФОНДА....ОЩЕ ДРУГАТА ГОДИНА!

115

Трол на Радев

преди 2 години

До 136 М че де да знаем чий е Радев, още не са ни пратили опорката. Ша ви отговориме като са получит.

114

В.

преди 2 години

Митов, ти що не се яви да премахнеш ужаса?

113

Анонимен

преди 2 години

Ама този Радев, как хубаво ги преметна: В четвъртък вечер Крим е руски и разколебаните БСП-пенсионери оттово го обичат, след откровенията на Нинова. В петък Украйна и ЕС реагират, но Херо и Президентството мълчат. В неделя БСП-пенсионерите гласуват за праведния Русофил. В понеделник Херо протестира, а президентството обявява, че Крим е незаконно присвоен, но изборите са отминали вече. Тук отнов питаме, чий е Радев?

112

Анонимен

преди 2 години

турция обича ГЕРБ

111

Анонимен

преди 2 години

Все още са във фаза "ОТРИЧАНЕ" .Отричайте и не вярвайте , това е сън герберасти.

110

Анонимен

преди 2 години

А тиквун да бъде поставен в икономическа карантина със запазен за 15 години нар !

109

Анонимен

преди 2 години

Тук пишат много деца Американофили и Бойкофили! -:)) Усещаме ви по писанията деца!-:) И кого си мислите че "убеждавате" в " правотата си"? Май сами себе си! -:(((

108

Анонимен

преди 2 години

Наистина е интересно чий е Радев и какво мислят по въпроса верните му ***!

107

ВСЕКИ ДЕН

преди 2 години

Искам всеки ден да чета какво е измечил тоя , също и Томислав Дончев , Екатерина Захариева , но най- много ми харесват размислите на ПлевнАлиев и Тома Биков.Пълнят ми душата от вчера насам.

106

Даниел Митов

преди 2 години

И още нещо искам да добавя, с такива изказвания се издигаме в очите на вожда и той ни бута напред в листите по изборите.

105

Анонимен

преди 2 години

ДУНЬО МУ_НЬО ДРЕБНАТА ГЕРБ-ЧЕКИЙ_КА С УСТРЕМ, ЖАР И ПЛАМ НА КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР... МИНА ДУ_НЬО *** ВРЕМЕТО НА КОМСОМОЛЦИТЕ МНОГО, МНОГО ОТДАВНА...

104

Даниел Митов

преди 2 години

Вижте сега не одобрявам похватите на Борисов, но само чрез хора като него може да се стигне до властта, защото матрля тук е силно шуробаджанажки и всички са братиньовци, е и аз станах такъв. като му свикнеш не е толкова зле.

103

Анонимен

преди 2 години

Въпросът чий е Крим може да се замени с въпроса чий е Радев. Рашките се успокояват, че е техен, но се преструва на натовски генерал, а пък американските ментори смятат, че е техен, но играе театър прад Кремъл. А пък Радев си знае, че е един много хитър балкански субект, хванал великите сили за шлифера.

102

Анонимен

преди 2 години

Радев ви Би цели 3 пъти Митов! Борисов, лично! ГЕРБ лично! Тома и теб лично! Дуел с пищови ли искате вече?-:))) А? Както е средновековието?-:)) Айде да се спрете с простотиите си вече а?-:((( Че сте жалки!!!