49

Анонимен

преди 2 години

Членството на С. Македония в ЕС тpябва да стане след като изпълнят определени условия, включително да сложат край на българофобията. Но в дългосрочен план приемането на Македония е добре за България (ще откъсне Македония от сърбоманствотo), добре е и за ЕС и за САЩ. Лошо е само за Русия и Сърбия. Не се хващайте на руска прoпаганда, 99% от медиите в бг са проруска пропаганда за съжаление. За домашно да прочетете кой създаде македонска държава, нация, език.

48

ВСЯКО НЕЩО СЕ ПЛАЩА!

преди 2 години

БЕЗ ПАРИ ---НЕМА РАХАТ......ИМА САМО ГОЛО ДУПЕ ЗА ВЪШКАРИ....

47

Анонимен

преди 2 години

Позицията на Радев не е позиция а тупик. Мнението на Кирил Петков по въпроса беше по-стойностно и може би дава решение. Не печели нищо ако няма икономически ползи от разрешението. Историята се чете по разному, ако искат да са си македонци няма лошо, а за нас да са си заблудени българи! Ще има един безкраен спор и всеки ще си процедира както си знае! По-добро решение от това няма!

46

Анонимен

преди 2 години

Спрете руските агенти в България и Македония и ще се оправи всичко.Докато има агенти на Путин по Българските и Македонските медии ще създават напрежение.Много е сериозно тяхното присъствие в двете държави.

45

Анонимен

преди 2 години

Бил съм там на екскурзия, впечатлението ми е че са раздвоени хората там, щото са слушали с десетилетия какви лоши "татари" сме, това е след 1945г. :) Това че сме били сърбите постояно, не значи че си мразим сънародниците, ама пропагандата е големо нещо :)))

44

Анонимен

преди 2 години

Е и какво като ни натискат, насила ще ни изгонят ли ?Да не насторят обаче цяла една държава против тях накрая ???

43

Естествено

преди 2 години

не видяхте ли как медиите пробутаха анонимници и ги изкараха големи политици за 2 месеца служебно управление, снимка на някакво шкафче беше опорна теза, президента от сутрин до вечер по медиите....а медиите без пари няма да го направят.

42

Анонимен

преди 2 години

Хаха, ами САЩ и ЕС да си правят сметката добре и за какво ни натискат. Да не стане така че да излезнат от България накрая ???Заради едните макета да настроят цяла България против тях .Кои сме ние ако предадем историята ни на някакви си сополанковци драпащи за ЕС ?

41

ванка с танка

преди 2 години

До Възраждане на СССР Ти ли си тези 80 % от българите бе,червен какаванин!?

40

Дипломат

преди 2 години

Писмото на двамата американски конгресмени е адресирано до българския посланик в САЩ. Следователно, той трябва да им отговори, като им разясни подробно българската позиция по въпроса и предисторията на проблема. За целта е задължително той да получи детайлни указания от МВнР, какво точно да залегне в писмото. Това е шанс за изясняване на българските тези пред САЩ!

39

Анонимен

преди 2 години

Да не си имал земя в Македония и са ти я отнели и сега да искаш да ти я върнат.А си купих там земя и не е необходимо да ми я вършат.Там ако искаш може да си купиш каквото си искаш.Никой не те спира.Може да си купиш къща ,земя ,завод и може да си сложиш Българския флаг,може да ходиш и в Български Универзитети в Скопие,там има Български университет(филиал на В Търновския)Може да ходиш в БГ културен център и.тн.

38

СССР

преди 2 години

Македония никога няма да попадне в лапите на ЕС!! Поне докато Владимир Путин управлява Русия!

37

Анонимен

преди 2 години

Продължаеаме подмяната скоро ще разрелат казус, такива са им нарежданията. И няма да е в наша полза.

36

Анонимен

преди 2 години

Така е всичко зависи от парите от ЕС това е един вид робство по друг начин това е ЕС

35

Ще се засили

преди 2 години

Даже те инициираха тези партийки на промяната, ще пуснем Македония въпреки отвратителното им отношение и ще ратифицираме Истанбул ската конвенция. За кво дойдоха тия епилираните с холивудските зъби? И го направиха чрез големия русофил Радев!

34

Анонимен

преди 2 години

Според каузата на Ньойския договор вече трябва да ни върнат земите включително и Македония щото минаха 100 години,но запада не дават..

33

СМЕХ...

преди 2 години

Като ви резнат паричките от ЕС , други песнички ще запеете...

32

Анонимен

преди 2 години

Ще свият опашките и нашите и Македонските политици.Струва ми се ,че прекаляваме и това вече не се харесва на никой в ЕС и на САЩ.

31

Анонимен

преди 2 години

Българите мразим Македония и никога няма да позволим да влезе Европа, докато сме член на ЕС!!

30

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам македонски корени, тоест некакви роднини там, наполовина добруджанец и тракиец съм, ама все пак ще помогна на всеки който се чувства българин там в РСМ :)))