89

НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ:

преди 2 години

Т.Н. "МЛАДОТУРЦИ" ОТ ПРЕВРАТА СРУЩУ СУЛТАНА В ТУРЦИЯ ---ИЗБИВАТ ЦЯЛАТА ОХРАНА И ПРИСЛУГА НА СУЛТАНА , С ПОМОЩА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЧЕТНИЦИ ОТ ВМРО....!...А , ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ --Е ПРЕДАДЕН ОТ САМИТЕ БЪЛГАРИ НА ПАШАТА И БАШИБОЗУКА И ИЗГОРЕН НА КЛАДА , ПО ВРЕМЕ НА "АПРИЛСКАТА ВЪСТАНИЕ"..!../това са патриотите на България../

88

Анонимен

преди 2 години

А пък до година до друга като разкарат Ердо - братята американци ще помогнат и на Турция да влезе в Еврото.Крайно време е.За кво иначе са турени там Кирчо и кокорчо . Ще изпълняват задачите.

87

Анонимен

преди 2 години

:) братята американци си туриха техните си хора , и сега кирчо и кокорчо ще пуснат северо-македонците и албанците в евросъюзчето.

86

Анонимен

преди 2 години

Стево Пандероски ха ха ха ха ха ха ха

85

Да ви светна:

преди 2 години

АКО АЛБАНИЯ И КОСОВО СЕ ОБЕДИНЯТ---ЕВРОПА ШЕ МИНЕ И БЕЗ БЪЛГАРИЯ.. /а това предстои/И Р. С. МАКЕДОНИЯ , ШЕ ПОКАЖЕ СРЕДЕН ПРЪСТ..... НА БЪЛГАРИЯ!

84

Чалгарин дудаев

преди 2 години

БЬЛГАРИЯ НЯМА КАКВО ДА ГУБИ ПО ВЕЧЕ. РУСИЯ И КИТАЙ СА ДЯВОЛИ...САЩ НЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ...МАКЕДОНЦИТЕ ЩЕ СА В ЕВРОПА САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

83

Анонимен

преди 2 години

След изказването на Радев за Крим, България е заобиколена от врагове. Единствените ни съюзници - западните държави вече се съмняват в нас, а Турция и Русия гледат на България както вълка гледа агнето ... това е истината, другари червени селяни, простия човек винаги плаща двойно за всичко.

82

А

преди 2 години

До Анонимен73 Питахте ли гърците за тази работа? Вие сте потомци на някакъв конник. На ли така прекръстихе онази статуя от дисниленда?

81

Анонимен

преди 2 години

Според Гърците държава Македония и България няма.За България ,Македония е измислена държава.За Турция ,България,Македония и Гърция са Турска територия.До тук спирам,че ще се объркате,ако включа Сърбия,Русия и Албания става пълна каша.А пак Румъния ако е включена ще стане боза.

80

Анонимен

преди 2 години

Р.Гърция е държава от 1974 година,Р.България е от 1908 година,а Р.С.Македония е от 1991 година.Иначе всички имат някаква вързка с антични народи,за които се смята че това са митове и легенди.

79

Анонимен

преди 2 години

На бас, че чорапът ще се надупи.

78

Анонимен

преди 2 години

Ице,чичо Митко е.Тоя Стиво Пендеровски Киро Глигоров ли е?

77

Анонимен

преди 2 години

Когато управлявал Алексанър Македонски нямало Гърция.За какъв Гърк може да се е смятал.Имало е Антична Македония и градове държави Атина,Спарта и подобни.Р.Гърция е нова държава,както и Р. България и Р.С.Македония.

76

Анонимен

преди 2 години

Какво означава натискът да се засили и докога ще търпиме такъв натиск имаме си всичко земя вода трябва повече работа и отстояване на бълг интереси напр защо купуваме яйца отнякъде си като можем да купуваме българското а бълг кокошки винаги са били свободни така се отглеждат по селата всеоще ние не ги огранчавсме щукат по цял ден на двора за какео ми етози ЕС за пътуване по света и разнасяне на зарази ли

75

Анонимен

преди 2 години

Филипополис е била столица на Антична Македония.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73Александър се е смятал за грък, ама в Скопие му направили паметник, нищо че ги преиминуваха гърците и ги нарекоха ска*ани българи........хахахахахаха :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Ако България даде зелена светлина на Македония за ЕС, това ще е тежък удар за Русия. Пореден техен сателит в лапите на запада. Русия насажда омраза между България и Македония, за да спре Македония за ЕС. Както подпали гражданска война в Украйна за да я спре от желанието и за ЕС. В Беларус издигна диктатор който да я възпира от ЕС. Разделяй и владей римската практика която ползва Путин.

72

Анонимен

преди 2 години

Македонски пешетари, махнете сатрапаФатмак! Да възродим империята на Александър!

71

Анонимен

преди 2 години

Керемед евчиев.Керемед е ясен

70

Анонимен

преди 2 години

Самия Владимир Путин, каза, че Македония е дала кирилицата на света!! Има го на видео и всеки може да го гледа.