97

пияница мистик

преди 2 години

Бреееей, да се неначуди човек, че пр0стият Фигурант на Черепа му е останала 1 гънка в мозъка, да осъзнае, че не може на 100% да изманипулира вота с машините и е решил, че Кърджали трябва да го отстъпи на Професора. Сигурно Йотова му е подсказала този тарикатски ход :)))

96

Анонимен

преди 2 години

До I'm "То какво излезе... че любовните ласки били между ГЕРБ и ДПС или не е така?" Увеличения брой секции в Турция и увеличения брой депутати на ДПС в Парламента казва, че си нямаш идея за какво говориш.

95

и какво сега?

преди 2 години

Е, и? Извод - от сега нататък Радев е отговорен за всичко - дори зад гърба на ПП няма да се крие, защото той ги избра! Протести, недоволство, въпроси - всичко ще е под прозореца му! Ако това е искал - ето му го! Няма пълно щастие, казват унгарците, говорещи португалски!

94

i'm

преди 2 години

Не бе, нали БСП се държаха ръка за ръка под масата с ДПС? Това обясняваха цяла година някои форумни ***. То какво излезе... че любовните ласки били между ГЕРБ и ДПС или не е така?

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Тепърва започва обедняването ви.

92

Анонимен

преди 2 години

Герботроловете, не се напъвайте, всичко свърши.

91

БАНко

преди 2 години

ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЗА КРАДЕНЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СПРЯХА И ТУК ОСТАНА САМО ЕДНА АНОНИМКА В НЕГОВА ПОДКРЕПА , НАВЯРНО ЕНТУСИАСТ В ЗАВАРЕНО ПОЛОЖЕНИЕ !!! А НЯМА И БЕЗПЛАТНИ МАТА ХАРИ

90

Waffen SS

преди 2 години

До Турчин / И как го видяхте това.Да сте чували израза "Нощем всички котки са сиви".Ако сте чели "Тримата мускетари", щяхте да го знаете

89

ERICH

преди 2 години

До ГЕРБ-ДПС/Да бе спасител на бял кон

88

Турчин

преди 2 години

Видяхте ли друго. На хорото за победата на Радев в Славяново нямаше бели хора. Искам да кажа, че нямаше нито българи, нито турци, а от един друг етнос. Това трябва да ви занимае, защото след 10-15 години нито на гербери, нито на радевци ще им се живее в такава държава. Но, ако смятате, че е по-важно друго, ок. Само да не се огледаме след тези години и да няма от нашите много.

87

Анонимен

преди 2 години

До ? "ДПС видяха че Гербаджиков е губещ кон и пасуваха с кампанията." Мне. ДПС заложиха на договорка с ДС на Радев още от самото начало. Затова проруските партии им гласуваха повече секции преди изборите.

86

Анонимен

преди 2 години

Чемодан, вакзал, Истанбул.

85

Dinosaurus

преди 2 години

Някой да се е съмнявал? От една година само с това се занимава, да се и спретне превратчето. А честито, дорогие друзя, сега се стройте, пребройте и ходом марш към благата на развития социализъм начело с БСП/БКП и "независимия" Радев. Технитте доходи наистина се актуализират на всеки три месеца, а нашите - на всеки 3 години. Обаче "обедини" Харвард с школата в Симеоново и комунистическите синковци с полицайчето Рашков с 19 имота. Очакваме и на Корни синчето, ама като се посъбере нещо да гепи.

84

ГЕРБ-ДПС

преди 2 години

Идат времена по-страшни от Турското робство!! Заблудените Българи на колене ще молят Бойко Борисов да ги спаси!!

83

Анонимен

преди 2 години

Пачките във сака и билет за влака, Ердоган го чака, хайде на море.

82

Борисов убива

преди 2 години

Мутрите на Борисов и Гешев убиват хора, от МВР Перник и ДАНС все още се радват на сатрапа Бойко Борисов и мутрите му !

81

Анонимен

преди 2 години

Радев е загубил мад 800 000 гласа в сравнение с предходните избори.

80

Слушаш какво е?

преди 2 години

Да ви поднеса на тепсия - най-големият враг на България и на българите , а той е и ваш враг , обаче да му не видите сметката, че ще си развалите келепира - и вашия и неговия.

79

ГЕРБ-ДПС

преди 2 години

Честита да ви е новата власт!! Само да не ревете, когато направят Истанбулската конвенция задължителна, както и ваксинацията. Ще обявят исляма за втора официална религия!! А повечето христянски празници ще бъдат забранени!! Ето тогава ще ревете Борисов да се върне на власт!!

78

Анонимен

преди 2 години

ХОРАТА ОСЪЗНАХА,ЧЕ ИЗБОРИТЕ В ТОЗИ ИМ ВИД СА ОТЖИВЕЛИЦА И АНАХРОНИЗЪМ И ЗАТОВА 70 % ВЪОБЩЕ НЕ ОТИДОХА ДО УРНИТЕ...НАДЯВАМ СЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ.КАМПАНИИТЕ ОТ ТИПА-СЪБИРАМ 10-НА ПЕНСИОНЕРИ НА СЛАДКА РАЗДУМКА В ЦЕНТЪРА НА НЯКОЕ ГРАДЧЕ ВЕЧЕ Е В МИНАЛОТО.