102

До 122

преди 2 години

Ами той точно за това не посмя да застане срещу Радев.Защото знаеше какъв резил го очаква.

101

Анонимен

преди 2 години

Плащат ли още на герботроловете? Ми, няма смисъл.

100

Анонимен

преди 2 години

До До мекиците Аз въобще не живея в България, другарю, и не се притеснявам за сметките си. Останалото ще го изпитате на гърба си. Българинът, когато се докара сам до ръба, е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО изобретателен в измислянето на обяснения защо той не е виновен, а някой друг или нещо друго. Напъвай се отсега да мислиш защо ще си беден и то много скоро. Ти не си живял през Комунизма, но аз съм. Чака ви катастрофа.

99

Анонимен

преди 2 години

Айде сега да започне чегърт,чегърт,чегърт.Първо в съдебната система,КП КОМПИ,АПИ,общините,администрацията и т.н.Има мнооооого за изчегъртване.

98

Анонимен

преди 2 години

90% от българския народ не желае повече ГЕРБ.

97

Абе

преди 2 години

Къде се покри некадърната тиква от Банкя, че Рашков го търси да го пита нещо ?

96

Голям ПРОПУСК Бойко

преди 2 години

Щеше да бъде ЗРЕЛИЩЕ ако БЕШЕ мъжкар и имаше смелостта Бойко Будата да се беше явил като кандидат президент и да беше загубил. Най-лесното да пробута пионка, фигурант учител по литература с титла проф. книжен плъх който не става дори и за Ректор. България щеше да гръмне от избирателна активност само Бойко да беше се явил на изборите и провала на ГЕРБ още по грандиозен и зрелищен щеше да е.

95

Анонимен

преди 2 години

Защо геебераските *** са някакви странни типове,жендъри,ваксъри,ЛГБТ и др. Подобни ненормалници!

94

Анонимен

преди 2 години

Тия на снимката са ясни. Те са касапите.Ама не разбирам овцете на какво се радват?

93

Мантрата на ГЕРБ:

преди 2 години

Гласуването с машини е виновно!!

92

Анонимен

преди 2 години

Браво и да се унищожи напълно крадливата мафия на ББ

91

ера

преди 2 години

избора беше между *** и фуражка, а основния въпрос кое от двете е по-напред в еволюционен план. Обаче има неща, които ги свързват - зависимост и продажност.

90

Анонимен

преди 2 години

Идва ред да изчегъртаме софийската кметица. Там ще е един от последните бастиони за пълнене на шкафчета

89

Палячото

преди 2 години

Води държавата към нова национална катастрофа, а пpocтите му феновете, като запалянковци на футболен мач... крещят истерично "Победа, поБеда"... А какъв глад ги чакаааа...

88

Анонимен

преди 2 години

Президент,който е спечелил с толкова малко гласове,не е президент на народа,а на политическите игри.И тук не става дума за Румен Радев,а въобще.Президентът трябва да бъде обичан от хората.

87

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите си избраха президент!

86

Хайде, хайде

преди 2 години

Сега, то тук нищо изненадващо нямаше в изборите. Ключовия момент е дали новото правителство ще остани Бойко Рашков на министерския си пост. Точно тогава Борисов ще започне да се оглежда за безопасна дестинация за бягство.

85

Когато бях гербарче

преди 2 години

по много си крадях, но Рашков взе да действа, живея днес със страх!

84

Анонимен

преди 2 години

Радев и ПП бързо ще се РАЗконсолидират.Радев оцелява,защото политиките му са популиски и основани само на АНТИ.Критикува и плюе,обвинява единствено другия и го уличава все във нещо.Говори на практика неосъществими неща,но които народа иска да чуе.ПП неволно попаднаха в политиката,защото Радев нямаше друг ход,освен да назначи тях.И стова избра прозападна партия,която няма ,обаче,да е по вкуса на Русия .И отново ни очаква цирк,безумия,фалш и слаб разтеж на държавата.Помнете ми думата

83

До мекиците

преди 2 години

До Анонимен. Така е виждам ти колко си недоразбрал и чакаш на някой друг да те оправя щото сам не можеш да си правиш сметките и да работиш на по-добре платена работа или да работиш на две места ако трябва. Обаче такива хора като теб предпочитат диванчето мързелуване и търсене на това кой ти е виновен че печелиш и не работиш достатъчно, а може и да си безработен на държавни помощи и да ревеш само за пари и за чужда помощ.