122

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ги ловят с шайки с кучета и направо в зандана.

121

Оперен

преди 2 години

Спешно да се прави правителство, да се назначи министър на културата и да се започне от безддъната каца наречена опера-Русе. Тия за да си замаскират кражбите подпалиха сградата.

120

Сега да ИЗЧЕГЪРТВАМЕ

преди 2 години

Още много гербери има внедрени и пуснали корени с цялата си рода по разни държавни институции. Много и голямо чегъртане трябва ще има свирепа съпротива и саботажи. Ще има и свирепо квичене при чистката на миропомазаните герб протежета и техните роднини. Те дори се пробваха да чупят машините на изборите тези хора захапали държавните блага ще са готови на всякакви престъпления да извършват тези хора не могат друго да работят освен държавна клатиикуурска работа на топло с държавни парички.

119

Анонимен

преди 2 години

Народът крещи за изкупителни жертви. Чакаме с нетърпение разфасоването на клиентелата.

118

Анонимен

преди 2 години

70 % от турските гласове отишли за Герджиков.Като че ли някой се е съмнявал.

117

Анонимен

преди 2 години

Каквото повикало, такова отвърнало. Крадохте и тероризирахте народа, ракетирахте бизнеси... сега е ваш ред да врите в казана на народната любоф.

116

Не че нещо

преди 2 години

Нещата изобщо не са приключили. За 12 години и идея си нямаме колко калинки са се окопали дълбоко във всеки ешалон на властта, на всяко ниво. Чегъркането ще е дълъг процес.

115

Алфа Репръц

преди 2 години

Тест за българи на които акъла идва от после. На снимката виждате ГЛУТНИЦА ***!

114

Анонимен

преди 2 години

Бря..къде са Митов и Биков да коментират пред платените телевизии как са спечели )

113

До мекиците

преди 2 години

До Анонимен Сам се издаде, ако живееше наистина в чужбина нямаше да пишеш за цената в лева на мекиците, които си купуваш тук в България. Също предвид че си си живял и си бил увреден от комунизма както си писал явно и по възраст си на сериозни години изобщо някой да те вземе в чужбина. Комунистическото ти мислене обяснява изкривената ти логика, че държавата трябва да ти определя цената на мекиците и като цяло някой друг да ти определя живота, парите, пенсията. Това си е пълна безотговорност мина

112

Анонимен

преди 2 години

Свърши се славата на ГЕРБ. Минахте ли вече в нелегалност?Яко чегъртане ви чака. Народът иска зелки да се търкалят.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 137-Добре ли сте?

110

Анонимен

преди 2 години

Ох, на мама гербарските изчадия, казана е готов за вас.

109

Анонимен

преди 2 години

До 126/132 "ако беше в чужбина,сега нямаше да ръсиш глупости пред компа,а щеше да работиш" В чужбина в момента е 7.49. Не се напъвай(те). Скоро ще разберете какво точно сте си докарали.

108

До 131

преди 2 години

Ааааа,не се знае дали е за стотинки,по-скоро за пачки,ама не от чекмеджето,а от нашите пари.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 Точно за това говорех. Когато ти се налага да си фантазираш, за да не "пропаднеш", вече си пропаднал. Скоро ще последва и икономическото възмездие за избора ви за такива като вас.

106

126,

преди 2 години

ако беше в чужбина,сега нямаше да ръсиш глупости пред компа,а щеше да работиш.Ти си една отчаяна герберуга,която вече не е на яслата и в това е цялката ти мъка.

105

Анонимен

преди 2 години

Професор гербаджиев обърна вота!)и да дава оставка като декан ,и да ходи да пасе козите на село ,продадете на ДПС и ГЕРБ за стотинки и един месец слава )

104

Пропуснали са

преди 2 години

Да добавят уважителната частица -ла към агентурното име на Боко.

103

Анонимен

преди 2 години

До 126 Анонименайсектир бегендар. какво се прайш ,у че си в чужбина като пишеш от софия седнал така на меко столче по женски прашки и си въртиш дупето и цъкаш на клавитурата