82

Анонимен

преди 2 години

Много ревЪт герберастчета бре.Значи държавата отива към добро.

81

Анонимен

преди 2 години

Гешев ще ви оправи радефчета жалки! Ха-ха-ха! Ще го смените, само в мокрите си сънища...

80

шмatka

преди 2 години

''ЦИК при 99,82% протоколи: Радев получава 66,7%, Герджиков - 31,82% '' Така казах аз! Препъващия се дедо-хау!

79

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви избори с предварително манипулирани машинки. Радев е губещ, никой не го иска тоя разединител на нацията.

78

Възмутен

преди 2 години

Тиквения *** до довечера ще умре от инфаркт и злоба)))Преориентирай се че иначе пък и от глад ще умреш бе!той нашия се надявал че Герджика ще спечели с подкрепа на 8 % от населението!Добре че не българите в Чорлу и нашенските не гласуваха че ни писна небългари да избират управниците!

77

Анонимен

преди 2 години

За Дубайския черепин е полезно да няма ГЕРБ. И за двата *** дето пишат с различни никове от различни айпи адреси.

76

Анонимен

преди 2 години

Платените социолози и политолози на ДПС и ГЕРБ преди две седмици говореха лъжи ,сега се чудят какво даде оправдават пред платените телевизии ,тия гадове които заблуждават народа ,е нужно да духат супата ,гадове че умиргайте

75

Анонимен

преди 2 години

Пак с биковия ли ще си чешите езиците като Радеф!Все той ви е виновен и бъдещо оправдание за всички некадърности на Радеф!

74

Хайде гербери

преди 2 години

Вашето ГЕРИ не спечели изборите и сега вие Гебери ще ревете злобно и ще кълнете. Ще изливате пуумията си по форуми и медии вместо да си подвиете опашки долни хиени сте.

73

Анонимен

преди 2 години

До До мекиците Още много пъти ще се правиш на недоразбрал докато обедняваш все повече и повече. Това е само началото.

72

Чефо

преди 2 години

Жалка картинка сте, Румен е голямо зло. Доста лош матрял се е навъдил, корона вируса ще ги натръшка

71

Анонимен

преди 2 години

България е руска!

70

Герб са гадове

преди 2 години

Сега е важно отстраняването бухалката на мафията ГЕРБ каскета Гешев и пълна ревизия на бандитското дружество. Намаляне на раздутата администрация наполовина и без това повечето от половината са безполезни. Герберските *** ще трябва да се захващат с истинска работа папкането свърши.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "Не е важно дали живеем по-добре, важното е, че Боко оттече в канала" Страшно е, че много хора мислят точно така.

68

Анонимен

преди 2 години

Българите си подписаха смъртните присъди. Просст народ, слаба държава.

67

Анонимен

преди 2 години

България загина.

66

До мекиците

преди 2 години

До Промяната Какво ти е виновен Президента за сутрешната мекица? Герберастите раздаваха пари на бизнеса, инфлацията е измислена и прилагана от Банкерите и Едрият бизнес на глобално и световно ниво, за да контролират икономиката и да разпределят парите. Когато хората пестят пари и натрупват пари по свое желание или са просто възпрепятствани да харчат по заведенията. Инфлацията идва на помощ като инструмент да стопи и ограби тези спестявания. Такава е старата система.

65

До тролчето

преди 2 години

До 79 Ако НЕ си разбрал никой не ти се връзва вече на приказките срещу президента. Изчегъртай си мозъка ти и престани да досаждаш на хората с едно и също колкото и да се напъваш нищо не можеш пълно умствено безсилие умните, разумните, мислещите хора не можеш с такава *** и простташка тъпня нещо ново да им кажеш ти само като развалена плоча едно и също въртиш може и за старчески дом да си с твоята деменция.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84Еми ДС го сложиха Боко, ДС го махнаха, това е положението :)) Само че този път много изкуствено се получи, направо си личи намесата на службите :))

63

Промяната

преди 2 години

Инициативният комитет - След Победата на Промяната ,НИЕ ще заживеем по-добре! Народът - Ами ние?Тази сутрин, на път за работа закусих .Вече с 10 ст по-скъпа мекица.. Аййй,Честито!