61

Гиб Мелсън

преди 2 години

12% индианците на Винету са гласували за Румбата. Някой да е чул нещо от вицето на Герджика. Тая жена там я държаха като мумия. Думичка не обели.

60

Анонимен

преди 2 години

Като възпитаник на СУ нямаше как да подкрепя военен, всички такива са ми в черния списък още от времената на военната комисия които няма да забравя - влезе един чичак и започна да реди някакви заповеди при което публиката избуха в буре смях. Огледах се и видях как съм един от малкото бели присъстващи - ами да ви е честит.

59

ХП

преди 2 години

Професора е високо ерудиран и интелигентен човек. Жалко, че беше използван от Баце по този низък начин!

58

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал за "обединителя" дори Цецка беше по вече обединител от тази латерна

57

мак

преди 2 години

До Каде е баце. Дайте му малко време, нали трябва да подготви речта си, по-точно монолога срещу Радев, хвалби, какво е построил и хленч, как герб беше репресиран.

56

До House M.D.

преди 2 години

А излиза, че вашият кандидат взе едва 9% от тези, имащи право на глас. Що така бе? Толкова ли ви беше слаб кандидатът, че не успяхте да ги мотивирате да гласуват? Нали уж сте голямата работа с тоя "професор" начело и мадамата със зелените прашки/чорапогащи за вице?

55

Анонимен

преди 2 години

професоре, загуби щото не си бил комунист.а народа е свикнал комунисти да го командват.

54

Само Радев

преди 2 години

До Хирохито- Това което отговорих на "Люба " , го казвам и на теб - Нека си е интелигентен , макар че след като лъсна кого представя - неговата интелигентност е под голям въпрос !!

53

Анонимен

преди 2 години

Арпаджик, ти работи системно, преданно и съсредоточено срещъ Шебека. За това всичко ти е простено. Ти дори надскочи Цвачкева с твоите 31%. Са земи С20 и обилно намачи органа.Седни си на ректорския фуйтьол и засъхни там дорде некой ялов шпионин с шебекова ориентация недойде да те доглецаукъзеца.Тия са полови и не броят бройката 1о, 2у или 3полови, че те одмаат шо наместо да загубиш или спечелиш с 99% (това ти е обединението) ти се смъкна на 32%. Позор. Кочкоджамити Професор-Тигърът на 7те Уне-та

52

realist

преди 2 години

Четвърти избори губят.

51

Хирохито

преди 2 години

г-н Герджиков е интелигентен човек и достойно игра в тази битка, но зад него застна човек, който е заобиколен от много скандали и крадци! Логично бе всеки нормален българин да гласувѝ за Радев. ГЕРБ вече са силни само в Общинската и местната Власт те изгубиха Централната и Президентската. Освен това Герджиков е бил зам.Министър на Образованието - всички знаем последните 20 години колко западна българското образование, така, че той не е адекватна фигура!

50

Само Радев

преди 2 години

До Люба - Ей сега вече е познат ( и то много добре ) !! Всички разбраха какъв е и на кого СЛУГУВА , така че бъди спокойна - този президент едва ли някога ще стане !! Иначе нека си е интелигентен - това му е нужно като учител !!

49

Анонимен

преди 2 години

И с какво точно повлия бе, сладур? Цялата ти предизборна кампания беше плюене и омраза, гарнирано с "вижте ме, аз съм професор". На предизборния дебат се държа като малък селски бек и не разбра, че който политик до момента се е опитал да яхне омразата все е губел на избори, защото това ОТВРАЩАВА народа. Ще си останеш такъв, какъвто те виждат хората - безлична, неуспяла мижитурка с претенции.

48

Анонимен

преди 2 години

Доживяхме гербаджии да говорят за милиционерщина.

47

Анонимен

преди 2 години

Скоро скоро ще настъпи голям ураган за герб и ДПС и обрачите им)

46

Анонимен

преди 2 години

До не разбралЕстествено че не, просто му се чудя на акъла на ректора, защо се съгласи да се продаде на ГЕРБ :)))) Сега ще говорят зад гърба му......поне да беше хубавец, можеше да му се размине малко, ама не е......хахахаха :)))

45

Сега

преди 2 години

четворната коалиция ще реши всички проблеми, няма човек-няма проблем!

44

Каде е баце

преди 2 години

Каде е лидера на партия - герб да каже и тои нещоДа не дава интервю за турската телевизия

43

Киро Рамбото

преди 2 години

Герджиков щеше да бъде по-добър президент, но на селския електорат у нас такива хора не се харесват. Тук си има твърда подкрепа за комунизма. Радев ако ще да се изсeрe пред НДК, пак ще му ръкопляскат и ще гласуват за него.

42

До Люба

преди 2 години

бъркаш мила.Радев не е кръгла нула,а минус безкрайност.Злобен,отмъстителен, болезнено амбициозен,настървяващ едни срещу други българите,само и само да си осигури властта.Заедно с кифленската си съпруга,незаконно наричана първа дама(няма такава длъжност по Конституция)от журналейския слугинаж,ще трябва да търпим парвенюшките им изцепки още един период,мрачен период в историята на БГ,срив във икономика,общество и морал,разделение и противопоставяне.Уви.