81

Вън от СУ

преди 2 години

Академичната кариера за био-обекти сключвали с роднини договорчета и неопълчили ьсе и неповели битката с преписвачите, крадците и мошенниците бе до тук. Махай се от Университета. Вземете му тогата за да не я шитне на Капалъчаршия. Разучете неговите публикации и го натикайте в мазето да измие тинята от спуканите отпадни канали

80

Анонимен

преди 2 години

От изминалите избори през годината единствено троловете на Боко са на далавера.Нагушиха се яко с парички.

79

Анонимен

преди 2 години

Пропуснах да попитам този измислен професор - като си видял как цялата държавна машина работи за г-н Радев и като си загубил с прилично количество проценти на пърпви тур - ЗАЩО НЕ СЕ ОТКАЗА, ЗАЩО НЕ СИ ТРЪГНА С ДОСТОЙНСТВО, ЧЕ ДА СПЕСТИШ ПАРИЧКИ НА НАРОДА, В КОЙТО СЕ КЪЛНЕШ ? Празнодумец си, а си подчинен - ти си знаеш защо - на Борисов, той те натика в този позор. Сам избра съдбата си на несретник !

78

Герпаджиков

преди 2 години

Жалко, а така ми се оскаше да обединявам. Имах велики планове за обединение на романи и патриоти, леви и десни, прави и обратни, бедни и богати, команисти и демократи и въобще обединение щеше да има под път и над път, и най-вече на път и наши хора.

77

Ако

преди 2 години

следващата седмица има нова партия, февруари тя ли ще спечели изборите?

76

Анонимен

преди 2 години

Тоя слугинаж с купената титла и заучените фрази, затова,че не пада по гръб ли трябва да го уважаваме? Какво значимо е направил и кой го познаваше досега.Обикновен хвалипръцко имитиращ чужди теории и холивудски маниери.

75

Бойко Ибрикчията

преди 2 години

Какво да правя тоя беше най-свестния дето се нави да ми пристане, ама май би кака Цецка, а?

74

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем загубата на Герджиков. Проблем е, че продължава да реди врели некипели. Никой не го подкрепял. В същото време Деница Сачева твърди, чи са били зад него и не само, а дори че са го предложили. Кой казва истината, кой лъже ? Какъв ректор е този, който не знае какво се случва в Университета- с телевизията, с договорита. Та самият той чрез договор е платил на майка си.... От кое небитие ГЕРБ изважда такива конкуренти ....

73

Киро Рамбото

преди 2 години

Герджиков е добър кандидат и можеше да бъде добър президент, може би по-добър от Радев. Но хората не го познават, а и беше очевидно, че Радевото правителство работи срещу него. Но у нас си има твърд комунистически електорат. Ако ще шапкаря да се изкенза от покрива на Александър Невски, всички щяха да му козируват и да гласуват за него.

72

Анонимен

преди 2 години

Префанесоре, с неолиберални полит економически възгледи всеки път ще стигаш до тази нива- Нивата на Тиквите. Абе хората ти казват шебекът има фашиско-комунистическа закалка от дядовците си и монархистическо поведение заучено от Цар Дървояд който изкла една Самоковска гора за да напри Шебека Гейнерал. СРам, За теб само онази прикаска: И в кенефдаго затвориш-гладно няма да остане.

71

Лаврентий Берия

преди 2 години

Пожелавам на новата Власт да разследва всички поръчки от 1997 година на сам до днес и хора като, Румен Овчаров, Меглена Кунева, Иван Костов, Мирослав Свелиевски, Георги Гергов, Цветан Василев, Бойко Борисов и много други герои да им се разследват всякакви поръчки и схеми относно участието им и пълен запор на имуществото и подмяна на прокурорите и съдиите, които да ги разследват и осъдят!За назидание, че когато подписваш договори в ущърб на държавата ще те застигне правосъдието!

70

Дако от Сокако

преди 2 години

Тролчетата на гроп изчезнаха, явно им е платено до вчера а от днес няма никакъв смисъл да се инвестира в тях, все пак от добрео чувство в знак на вече усвоените средства, може да потролят безплатно.

69

Анонимен

преди 2 години

Излиза че Атанас го е било страх да погне преписвачите за да не се наложи да пише пренаписана и актуализирана дасертация на Шебека. Значи си спасил Шебека. Напускай Университета щом си коленичил пред Шебека, Тюфлека и Кюфтека.

68

въпрос

преди 2 години

С какво ли го държаха на каишка Гербиджа, че кандиса да се излага? Всички читави отказаха на Бойчето. Хмм..

67

Монегаск

преди 2 години

Честито второ място на другаря арпаджиков.

66

Истината

преди 2 години

Ако не ви бяха подкрепили ГЕРБ вие въобще нямаше да стигнете до балотаж може би щяхте да имате 5 - 10 % подкрепа.

65

Хм

преди 2 години

Най-недостойно приетата загуба, по-недостойно дори от елементарния Бойко. Неслучайно дори с някаква власт е неуважаван от колегите си и изобщо от хора, които поне малко разбират или познават академичния живот.

64

Оффф

преди 2 години

И магаре да сложа, и него ще изберат. Магаре де, ама обличащия се в рокли е друга работа. Чегрък, чегрък.

63

House M.D.

преди 2 години

Колега #60, кой е моят кандидат? Не го видях в списъка, вероятно поради недоглеждане от моя страна, та затова питам.

62

Анонимен

преди 2 години

Срам голям ..още миналата седмица го призовавах да хвърли кърпата защото математиката показваше 60% за Радев само набута държавата с мильони тва да не ти е олимпияда бе аланколу