141

О,Шипка-радефф

преди 2 години

АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ , К"ВО ША ПРАИМ С "ПАРТИЗАНИТЕ " ?

140

Достойнсто?

преди 2 години

Интелигентен мъж с достойнство не ходи да плаче и се оправдава във всички телевизии и радиа след загубата си! Би трябвало да я посрещне с достойнство и публично да признае загубата си и поздрави лично победителя.

139

Анонимен

преди 2 години

У нас отдавна обществото не обича хората на науката, което ама хич не е добър атестат за това общество. То и затова си е на тези нива и "просперитет".

138

Гражданин

преди 2 години

Истинския мъж след загуба ПОЗДРАВЯВА ПОБЕДИТЕЛЯ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, а не продължава да го плюе като г-н Герджиков!

137

иван

преди 2 години

Ректора изпълни задачата - като истински рицар. Вече никой няма да напомня за провала на Цецка Цачева. синоним на пълен провал ще са сидеров, герджиков....

136

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 142 ; ще го запомнят и с роклите вечерно време ...

135

Анонимен

преди 2 години

СЪЖАЛЯВАМ ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ, НО СЕ ОКАЗАХТЕ ПОД ИМПЕРАТИВА НА ВРЕМЕТО, КОЕТО Е НЕОБЯСНИМО ЗА БРИЛЯНТНИЯТ ИНТЕЛЕКТ НА ЕДИН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА НАЙ-УНИВЕРСАЛНАТА ГЛАВА НА ДРЕВНОСТТА - АРИСТОТЕЛ!!!

134

Анонимен

преди 2 години

Синът му бил най-младия професор.Питам се,къде е получил професорска титла ,защото у нас такава се раздаваше последните 12години като лукчета на пазара.Какви пистижения и открития имат баща и син за титлата?

133

Анонимен

преди 2 години

Стигнали сте до сърцата на крадци и далавераджии и герверската администрация.

132

L.

преди 2 години

Казах ви - накрая нито президент, нито ректор.

131

Анонимен

преди 2 години

Голям смях. Ти като си толкоз убав що не успя да привлечеш хората? Ще те запомнят с безличното вице със зелените прашки и вечното кудкудякане срещу опонента.

130

PhD с преписване???

преди 2 години

Новото МВР да ангажира студентите от СУ за разследване всичко което Арпаджика е публикувал като Ананас да ли има и колко страници от всеки доклад, публикация, учебни и издадена книга е пладжидерясвал.Съмненията са особенно силни като вероятността да е преписвал гъмжи от упорита убеденост че Ректорът на един Уни-тет трябва да е безкомпромисен към преписвачите, а не да докрепя гольоглавците баш с 80 откраднати стр-ци да ни стават министри на МВР, Пожарникарскио Деканат в Семво плаче за проверка.

129

fact

преди 2 години

ОБЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ КАТОЛИЦИ И ХУГЕНОТИ?Не ставай смешен. Вартоломеевата нощ предстои и е неизбежна.

128

Анонимен

преди 2 години

Гацо бацов вие с слави на турците ли се дадохте предатели и ми говори те за честност и корупция.Ердоган лие вашия лидер браво и имало има такъв народ утре ще търсите сами боико но щее късно вие и партията на промяната и всички пребоядисани комунисти докарахте държавата до фалит.Само герб една истинска партия

127

Началото на края

преди 2 години

Това, което ще стане от сега няма да бъде изненада за нкого когото знае, но всички, които не знаят няма и да узнаят, когато резултатите излязат такива каквито са.

126

ББ

преди 2 години

децата на баба Тонка,наследниците на Апостола...съселяните на Андрешко,сме обединени...човече ти си пародия..***...за пари,служби и власт...Спазване на правилата..строго и безкомпромисни...НК е...курорт за крадци и убийци...за хора неспазващи Законите..по мафиотски...баста...или ще съдим и раздаваме праосъдие сами,аман от ***. алчни...унижаващи и ограбващи създаващи блага...аман да му ограбват неан.ер.алци...от дпс-гроб...иЕС политици вземащи подкупи...финансиращи ги веберовци!

125

Анонимен

преди 2 години

До Strife И кой прие закона ,да не плати Божков , 700 милиона данъци ? Видими резултати ГЕРБ ,а ?

124

Гацо Бацов

преди 2 години

Ко стана ва герджик, много приказваше, фъфлещ, ко стана Ва? Загубихме вика, ми ще загубиш ами, кат си загубеняк... на кpaтун тръгнал да вярва, че и си повярва, президент щял да бъде той... хаха, ти да видиш. Уж професор в университет, ама пpocт, та пpocт, та пpocт... Мръдни малко, беги у лево. Хайде чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси.

123

Legally speaking

преди 2 години

I am the man who ruined the third Reich for a second time and legally speaking some people now that I am very on the ground person ...

122

Well

преди 2 години

Legally speaking that minus status of my bank accounts considering I'm one of the person's responsible for the second fall of the Third Reich is sooo sooo amberising, but not for me you know ... But for the people calling themselves civilized ...