311

Анонимен

преди 2 години

Турският кандидат ще загуби.

310

България

преди 2 години

*** не се наяде!!!

309

Реалист

преди 2 години

Окрадохте и убихте Народа Пороци жадни за Кръв и Пари!

308

Верно е

преди 2 години

Прав си тиква, аз съм отвратен от ГРОБ, вашите избиратели (разбирай администрацията са изплашени да не им изстине работното място, че после и за берачи на череши няма да ги вземат, а ти и твоите дружки сте стресирани дали да бягате, дали няма да ви пратят при бай Ставри на гости.

307

Голямата мистерия

преди 2 години

Нидал Алгафари публикува на фейсбук страницата си заснети резултати от гласуване в изборен район 24-Подуене. Според протокола от машината за 25 ПП са гласували 103 ч. , а според протокола от контролните разписки за ПП са гласували 23ч. Вероятно 80 човека са си изяли незабелязано листчетата от машината и оттам идва объркването и" изобщо няма , ама изобщо няма никакви съмнения относно честността на парламентарните избори".

306

Анонимен

преди 2 години

Баце, ти ни накара да се размърдаме и да гласуваме за българина.

305

Крум

преди 2 години

Хората са наистина отвратени и погнусени от теб ББ! А уплашения си пак ти защото най-после ще получиш това, което заслужаваш. А уврежданията, които получи ББ в последните години показа, че властта не само не му отива, но не му и понася. Може да си тръгне забогатял ,но ще си тръгне и оглупял от лакомия и злоба. Ноооо помнете винаги има възмездие!

304

пенсионер 79 г.

преди 2 години

БОКО ЖАЛЪК СИ, НИТО СЪМ УПЛАШЕН И ДЕПРЕСИРАН И В КЪЩИ НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ С ДАЛАВЕРИТЕ И СТРАХЛИВИ А МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОИ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗМАМНИЦИ.....

303

българин

преди 2 години

Отвратени са от тебе , с--ньо !

302

Анонимен

преди 2 години

Борисов сутринта: "Ще строим АЕЦ. Много ни е необходим", Борисов на обяд: "Какъв АЕЦ, бе. Там има един гьол." Борисов в четири часа следобед: "Обаче токът ще поскъпне четири пъти. Ще строим", Борисов в седем часа вечерта: "Какъв АЕЦ, бе. Това е руски корупционен проект". Борисов в 10 часа вечерта, на три ракии: "Аз да съм казвал нещо. Ами. Питайте, Херо Мустафа. Тя каза"

301

Анонимен

преди 2 години

Слободъ за Будката, тая е моя, рекал от сала Сретан Йосич и наредил на екипажа през ноща от Дунав да се спуснат по Искаро за да участва с брекенето в преброяванено на излегналите се по бустаните тикви, пипони и кратуни, след което е поканен на офицялна закуска в Банкя от където Будката шел сам да изтегли салът до река Нишава, по която Сретан да си оди дома по вода

300

Анонимен

преди 2 години

Кои са украина да заплашват - бьлгария Да исчезват сьс - 200

299

Герб- турция

преди 2 години

Ако герджика спечели баце ще удари ли един кючек в негова честВидях , че самият герджиков е много заинтерсован от интервюто как протича гласуването вьв турция

298

Emigrant

преди 2 години

Алоууу,от,качалката 337!???Ти земаш ли си редовну аповете ве гад,жал?!Борисов бил най лошото след турското робство?!Да,ако си крадец на ДДС или трафикант на фалшиви цигари и фалшив алкохол,съм 100%та съгласен!Удуши ви кат лисица,охранени кокошки!Щом Са,танишев 4ри пъти официално заяви,че през управлението му се крадяли по 4 милиарда годишно от ДДС,а Борисов ги открадна от вас и ги вкара в хазната за пътища,пенсии,заплати на учители!Няма как крадци,червени м,ърши и безполезници да го харесват!

297

Анонимен

преди 2 години

Шебекът затри цял академик

296

Анонимен

преди 2 години

На финала Радев се приземява с Миг- 29.Някъде в далечината, в облак прах, се задава Герджиколу - язди на куца камила, загърнат в бял чаршаф - подарени му лично от Карадайъ и възнася молитви към бога на латински език с влашки акцент: "Един е алах и неговият пророк абдул *** тиквабудалъ!"

295

Анонимен

преди 2 години

Едно говори , друто прави и трето през плета премата. Естествено тоя е пуснал празна бюлетина и оревал махалата че срешнал Радев да разединява карайки Дрон и подир него Ананас да обединява населенита в засаждането на ранния Арпаджик

294

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Ха така ва искам!Плюйте по поженкаря,щот ни е,ба м,а,мицата с краденето и бандитизма!Даже аз славния генерал орел в небесата трябва ше да са крия кат мишок и да назначавам тайно Деса на 2 служби,да и подарявам нелегално апартамент,та да са видим щастливи и едвам вързали двата края с 10 бинки на месец!Не вярвати но тая жена е кат голяма скъпа кола,ногу арчи за туалети и глезотии!Затуй ша *** избирети за ощи пет,да мога да пувлекъ некой и друг милион,ще ша ми трябват за адвокати!

293

Проклет да е!

преди 2 години

Този на снимката е най-лошото нещо, случвало се на България след Турското. Дано Господ го накаже жестоко. Проклет да е!!!

292

вимето на народа

преди 2 години

Радев спря кражбите и прибра 8 милиярда изтегли заем още 3 милярда вдигна цените и милиярдите потекоха към бедния народ.