351

Бай Баяни

преди 2 години

Бойко Борисов толкова пъти ги би тези червени ***, че в розовите си сънища им се привижда Бойко да е в затвора за измислени от тях кражби и корупция. Дори не на власт той още ги плаши. Жалки сте!

350

Анонимен

преди 2 години

Ако не влезе в затвора ще има нови избори. Не сме детска градина, щом има откраднати милиарди трябва да свърши със затвор.

349

Анонимен

преди 2 години

Утре Борисов ще каже че винаги е харесвал Радев и ако трябва ще даде 20,30 депутати да подкрепят правителството на Кирил и Асен.

348

Курис Пичерядис

преди 2 години

Едно нещо не мога да разбера в България....Ако си крал колкото е крал ББ бих се скрил някъде и въобще не бих се показвал и правил коментари в медийното пространство...Само в България такива неща биха се случили.....

347

анонимен

преди 2 години

На някои нещо не им харесва като има черно на бяло за манипулирани машини в полза на ПП ( доказано от Нидал Алгафари на неговата фейсбук страница и от проф. Мирчев в "БЛИЦ") а много им харесва да повтарят като папагали лъжи без нито едно доказателство. Е заради такива ***+л"о=умници си заслужава човек да емигрира , а не заради Борисов или Гешев , или някой нарочен от хунтата. Н---е? щаст-н+ици некадърни !

346

Анонимен

преди 2 години

Агонията на това нагло нещо е към своят край,просто вече трябва да се готви да прекара остатъкът от жалкият си живот там където му е мястото-Затворът!

345

Пижо

преди 2 години

Колко трудно е вече трети парламент да не може да изчегърта Кошлуков и кошлуковщината от БНТ???? Разгромът е още по-тежък, когато националната телевизия агитира за теб в деня на изборите и ти губиш като България от Швейцария! Честито на новия президент Радев!

344

АНОНИМЕН

преди 2 години

Как с твоята любов към народа загуби 70 процента от избирателите . КРАЖБИ КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ .

343

Банялия

преди 2 години

Тоя вече и на мегдана в Банкя несмее да се покаже да не го замерят с камъни.Една плескавица от пазара не може да си купи без да го замерят.

342

Анонимен

преди 2 години

броят разписките има 23 гласа за ПП а на флашката записани 80 гласа за ПП. Има го на сайта на ЦИК ходете четете, въпреки че повечето от вас не могат да четат а само мучат и смучат ракия или бира от пластмасово шише

341

Жалки сте

преди 2 години

11 години пълна власт накрая една партия на един месец ви би после друга нова на две седмици пак се подигра с вас.Колко,ли сте крали за да ви намразят и кълнат всички българи.

340

Анонимен

преди 2 години

Хората са отвратени от теб.Още ли не си го разбрал?

339

анонимен

преди 2 години

Четете в БЛИЦ според проф. Мирчев , как са окрадени гласове от ПП на парламентарните избори и колко елементарно е това да стане чрез машини.

338

Анонимен

преди 2 години

Краят на един психично болен крадец изевяващ се като самодержец дойде!

337

Xiaomi

преди 2 години

Тоя чува ли се какво говори. Хората да щастливи, че си заминавате. Два пъти съм гласувал за вас, бяхте най малкото зло през онези години назад. Просто в последно време много се оляхте и си помислих те, че сте вечни. Народа рано или късно не прощава, дори и купения и корпоративния вот не успяха да ви спасят. Мерзавци оядени...

336

Анонимен

преди 2 години

Не може Бойко Борисов да гласува против себе си! Няма да го повярвам!

335

Анонимен

преди 2 години

Марк Твен: Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени

334

Анонимен

преди 2 години

"Гласувах срещу полицейщината, заяви той" Напротив, гласувал е ЗА полицейщината! Знам аз! Иначе как другарят Борисов ще обясни факта, че Лаура Кьовеши е поискала директен контакт с българските митници, МВР и обикновените граждани, без посредничеството на главния прокурор на Република България (всички му знаем името нали)?

333

Анонимен

преди 2 години

Важното е тиквуняка да го нема.

332

от село

преди 2 години

Тези които избират сега ще изтрезнеят след два три месеца .Ток ,вода ,хляб ,парно чумата която я ,,няма,, .Както искат затвор за Боко ,не ,че съм му фен ,така ще искат да са живи и оцелеят.