371

Аноцимен

преди 2 години

Жаждата за кражби от герб забравиха как народа гласува на първите избори всеки викаше герб бойко като на митинг но това не беше оценено

370

Анонимен

преди 2 години

Хората са гладни и бедни от твоето управлание а стресирани я си ти защото идва времето да даваш отчет за парите и затова ти си уплашения

369

Гледам и не вярвам

преди 2 години

И срам няма,направо без думи........

368

Коко

преди 2 години

Уплашен си ти! Има защо.....

367

Хюстън,

преди 2 години

За полицейско насилие говори тоя *** от Банкя !....Явно се объркал!....Насилие с/у протестите имаше !...и няма да му го простим !

366

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Наистина ,всичко се връща,рано или късно !

365

Анонимен

преди 2 години

Уплашен и стресиран си ти, мутро, защото те чака командировка при бай Ставри. Дано по-скоро се запътиш натам заедно с всичките ти приятелчета-мутри, дето се насрахте от кражби и мръсотии. На всеки подлец му идва възмедие, така и на теб и твоите бандити скоро ще дойде

364

Сата НАТО

преди 2 години

Сега ще се отдалечаваме от ЕС и ще обеднеем, прости народе! ----///----- Ще обеднеете заради 15 години политика на марксистите - Меркел, Макрон и тьпоглавеца Винету, който през живота само и единствено е разпределял готови пари, без да е изкарал 5 ст добавена стойност. Комсомолец цял живот.

363

Анонимен

преди 2 години

Абе, тоя банкянския Ту луп, е просто безочлив! Намерил се кой да говори за полицейщина и полицейско насилие. Егати дебелака нагъл!

362

Анонимен

преди 2 години

Борко само с крадене не става.

361

Друг

преди 2 години

Хората са отвратени от теб! Това, че не гласуват означава,че не ги интересува и липсата на достатъчен интелект играе роля.

360

Анонимен

преди 2 години

Глупавият българин отново се подведе по лозунги, празни думи,обещания и пропагандни трикове присъщи на червената върхушка! Искаме лустрация а, същевременно гласуваме за комунистическите наследници!? *** народ!Бяхте най-нагло излъгани от Славчо сега от Радев и въобще няма памет или логика в мозъка на повечето българи! Сега ще се отдалечаваме от ЕС и ще обеднеем, прости народе!

359

Червената мафия

преди 2 години

Ние идваме, корупцията на червените кхмери ще остави народа в глад и мизерия. Ще видите нашите чекмеджета, но не снимки, а истински с истински пачки не от 500 евро(те не са в обращение за сведение на промитите мозъци), с 200 евро и истински златни кюлчета. Бойко ни изхвърли от властта, но ние пак сме в нея.

358

Бай Баяни

преди 2 години

До Един, хората бяха уплашени от корупцията при тройната коалиция,от спрените европрограми " Сапарт", "Свързаност",Батко и Братко. Уплашени от големите червени олигарси с пура в ръка Абаджиев,Миньо Стайков, Николай Бинев, Цветан Василев, Васил Божков, Ковачев, съпруга на Лечева(играеше хоро след Радевата победа) и т.н.

357

Ти ли бе

преди 2 години

Ти ли го казваш,ти който беше назначил онези плашила от нощ ? ***! До тука ти беше ! Господ гледа и тепърва ще изкупуваш грехавете си съд онези олигггофрени стресиращи народа ! Амин! Дано пони се осъзнаете и ви прости Бог въпреки всичко! Ся новите репресори са наред да се получат визата за Ада ,начело с Радеф,кацата ,Киро и темподобни ! Колко народ си отиде от всички вас! Жал ми е за вас! Мишкии.

356

Анонимен

преди 2 години

Политическата и икономическа реалност е различна от бляновете на лум пените за бързи пари и лесен живот. Ехо, парите са у същите олигарси, пиленца, за вас бачкане за жълти стотинки!

355

Анонимен

преди 2 години

На политическата сцената излезе едно ново младо поколение избиратели. Надявам се младите да знаят какво искат. Съмнявам се, че искат нещо различно от пари и забавление.

354

Един

преди 2 години

Хората са уплашени от банкянския крадец. Хората са уплашени от престъпника от СИК. Хората са не само уплашени, но и ядосани от корупцията, ръководена от банкянския водач на ОПГ ГЕРБ.

353

Анонимен

преди 2 години

Абе БСП ,вие не знаете ли че от Борисов по червен министър-председател след Т.Живков България не е имала

352

Марш

преди 2 години

От Родината ни бе !