41

Кольо

преди 2 години

Изчезвай бе отврати телна конска глава.Долен лъжец

40

Анонимен

преди 2 години

Майната й на Конституцията, законите ще си ги наместим. Да живее анатхията.

39

Майора

преди 2 години

Ако имаш съвест Кирчо , отдавна трябва да се откажеш от политиката! И колкото и да плюете по старите, вие вте същите- непризнаващи законите и нарушаващи Конституцията , използващи целия ресурс на държавата за изборите !Така политика не се прави , почти не останаха честни хора в България!

38

Анонимен

преди 2 години

Правителство ще има - с новите еничари начело ,така е наредил ,,Козяк '' и така ще бъде !

37

Нане

преди 2 години

Знаете от години, че съм антигервераст... Защитавах рундьо от нападките на троляците... Докато не ни предаде... На глобалистите... Тия джендърчета подмениха протестите от миналата година... А рундьо си показа истинското лице на соросодоиден плъх... Оня е същият! СМЪРТ НА ФАШИЗМА! СВОБОДА ЗА НАРОДА!

36

Анонимен

преди 2 години

Тотално фалшиви избори и после фалшиви и нелегитимен кабинет и президент.

35

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, какво ще кажеш за бюлетините напечатани на принтер в Нова Зеландия?

34

34%

преди 2 години

Къци Вапцаров каза, че 34% МАХ ще гласуват. Гледайте го сега по Нова ТВ

33

Тея момченца

преди 2 години

Или не са разбрали че са се фанали с Държавна сигурност или много Лъжат

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Славчо беше новия проект, тоест да замени стария проект ГЕРБ :))) Само че Славчо се скри, тоест седна на диванчето и не мръдна, видехме Тошко Африкански и партньора му "скъсаните джинси", видехме му първия приоритет - "космонавти на Луната", затова излязаха с план Б.....което предполагам е било неочаквано дори за кукловодите :)))

31

Анонимен

преди 2 години

Ако Корнелия мисли поне малко за държавата , да не се съглася на коалиция с ПП

30

Анонимен

преди 2 години

До Край на ТролскотоОт всичко дето си го написал, най-много теб и мен да обявят за врагове на държавата. Нема да стигнем до затвора, да знайш. Затова, тихо, и никой няма да осъдят, само тъй ще си повтарят еди-кой си виновен за ...

29

Тия

преди 2 години

Ще се справят само ако сложат Бойко Рашков министър на МВР да прави Народен съд, репресии, чистки и лагери като през 1945 .

28

Анонимен

преди 2 години

Народът не гласува защото е мъдър !!!

27

Анонимен

преди 2 години

Нещо в статията сте пропуснали, че не отговори на въпроса чий е крим...Не знае Кирчо или не иска да си противоречи с фуражката. И в двата случая такъв премиер без позиция не ни трябва.

26

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахахаха :))) Ама разбира се, че няма да повлияе бе, канадски лъжецо :))) Та то на всеки умен човек в България вече е ясно, че Фигуранта ще спечели. Тоя машинен вот и тези машини затова толкова драпахте да ги вкарате и да се гласува само с тях. За да си правите каквито избори вие си искате, с манипулирания софтуер. А самият ти, заедно с Лондонския крадец сте креатура на Фигуранта, негов хомункулус и е от ясно по-ясно, че той и вие ще сте победители

25

Нане

преди 2 години

Тия скоро, ще бъдат влачени по улиците... Цялото ново правителство...

24

Пицикурчи

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА

23

минувач

преди 2 години

Нещата са много по сложни. Марионетки на " АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ"

22

Анонимен

преди 2 години

Кириле, Кириле тази държава не са само София и Пловдив, има и други населени места, за които на никой не му пука. По селата хората са в тотална изолация защото нямат редовен транспорт и не могат дори лекарства да си купят. За вас това май е без значение и за мисирките, които ви подкрепят.