Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
Най-важното е бъдещият президент да слага България над всичко, заяви съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков, след като упражни правото си на глас.

Той допълни, че изборът днес няма да повлияе за преговорите за кабинет, но за развитието на България за напред - да.

Той коментира и как вървят преговорите за правителство.

„Вървят много добре. В момента уточнихме кои ще бъдат групите, които ще се срещнат другата седмица. Ще има 18 екипа. Надявам се, че ще постигнем диалог. Ще видим кои са общите ни идеи.Ще откроим и разликите. Цялата българска общественост ще може да има пълен достъп до информация за това как се водят преговорите. Надявам се тази прозрачност ще даде допълнителна диалагочиност между страните", уточни Петков. 

Преговорите ще се излъчват онлайн, за да има прозрачносто, обеща той.

"Ще има констурктивен диалог, който да укрепи бъдещата коалиция", каза той и допълни, че страната ни е активен и силен член на ЕС.

 

Коментари Напиши коментар

151

Анонимен

преди 1 месец

Киртака Киро канадчето, е Сатанист, носи намордник! Трижди Ататема!!!

150

Абе

преди 1 месец

Кире ,събуди се хляба стана 2 лева бензина 3,тока500,бирата 2 ,кво прайте бе Кире

149

Коприва

преди 1 месец

Едно време си мислех, че е глупаво да се гледа на политиката като на футболен мач. Българите се държат така. Сега го намирам за гениално. Разтоварвш цялата помия от мрачното битие и утре си нов човек. И ти е все тая кой ще ти назначат, щом можеш поне да се позабавлявш на воля, а какво и как ще правиш насериозно си е лично твоя работа. Няма такива симпатяги! Ама, съвсем сериозно го пиша всичкото това. Няма такива сладури!