141

Анонимен

преди 2 години

Киртака Киро канадчето, е Сатанист, носи намордник! Трижди Ататема!!!

140

Коприва

преди 2 години

Едно време си мислех, че е глупаво да се гледа на политиката като на футболен мач. Българите се държат така. Сега го намирам за гениално. Разтоварвш цялата помия от мрачното битие и утре си нов човек. И ти е все тая кой ще ти назначат, щом можеш поне да се позабавлявш на воля, а какво и как ще правиш насериозно си е лично твоя работа. Няма такива симпатяги! Ама, съвсем сериозно го пиша всичкото това. Няма такива сладури!

139

Анонимен

преди 2 години

Комунизма и простолюдието се оказа че е -по голям процент в България от ПРОМЯНАТА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА !!!!!!!!!!ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ Е ПО- УМНИЯТ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЗНАЕЩ И НА ДОСТА ВИСОКО НИВО ОТ президента Радев комунист.!!

138

мдааааа

преди 2 години

е айде де ,не се прави все едно не се знае резултата от машините на Мадуро ,но като гледам с каква ехидна усмивка го казваш ,явно знаеш?

137

Ямболски цървул

преди 2 години

Интересно.Партия от няма и 2 месеца без никаква платформа-печели! Толкова ли много блеещи има???? Аааа забравих....партията на Сливи....Ами да...доста блеещи има!

136

Анонимен

преди 2 години

Козяците всичко са нагласили и наредили и никакви избори не могат да ни спасят .

135

keeeeeнееееееееееее

преди 2 години

До Анонимен бъркаш брато, твоя главун с тиквената глава вече е пътник.

134

анонимен

преди 2 години

Четете в БЛИЦ според проф. Мирчев , как са окрадени гласове от БСП в полза на ПП на парламентарните избори и колко елементарно е това да стане чрез машини.Нинова не е виновна за лошия резултат , а "добрата настройка на машините". Ето ви "честен" машинен вот. Да ни е честита подмяната.

133

Бат Сали.

преди 2 години

Пинокио много ми харесва!

132

Анонимен

преди 2 години

Тези избори показаха че 99% от политиците ни се страхуват от рукола отгледана в двора на Кремъл. И още нещо че народа ни продължава да си спи в сладкия рабски сън.

131

митко

преди 2 години

Хората искат да видят осъдени и вкарани по затворите мутри като Боко Тиквата и сие.Върху това трябва да работи всяко следващо управление.Без възмездие и справедливост България не може да продължи напред.Боко Тиквата-в затвора.Това е.

130

Голямата мистерия

преди 2 години

Нидал Алгафари публикува на фейсбук страницата си заснети резултати от гласуване в изборен район 24-Подуене. Според протокола от машината за 25 ПП са гласували 103 ч. , а според протокола от контролните разписки за ПП са гласували 23ч. Вероятно 80 човека са си изяли незабелязано листчетата от машината и оттам идва объркването и" изобщо няма , ама изобщо няма никакви съмнения относно честността на парламентарните избори".

129

Това е

преди 2 години

Закона е над всичко!

128

ха ха ха

преди 2 години

Киро вече има първа издънка - не знае чий е Крим

127

тежко не с Кирчовци

преди 2 години

Ще ни управляват Кирчовци-простовати, наивни и много алчни за власт и пари. Нищо добро не очаквам. Правителство ще се състави трудно, но дори и да се състави, ще бъде от ден до пладне. Как се подведе народа по тези клоуни, може бе защото Кирето се усмихва?

126

Анонимен

преди 2 години

Ние знаем че го наредихте още миналия път бре Кире. Друго обяснение за заглъхналите ДБ и ИТН имаш ли. Особено след джафканицата, която си спретнаха.Хайде сега *** президент. Ти министър. Те по 3 министерства и сте готови.За народа теглете заеми и давайте по 50-100 лева на 3 месеца къде ще ходят тия овци. Свикнали са, евтини са.

125

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът е нареден отдавна от козяк! Кирчо дойде с едно палто дето не го сменя вече 2 седмици, а ще си тръгне милиардер!

124

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да изпере това вмирисано палто?

123

Solar Power

преди 2 години

Над всичко е закона ! В противен случай и в Германия имаше едно uber alles .... и видяхме до какво се стигна ... закона е такъва какъвто е ! Всякакви интерпретации са свободни съчинения ....

122

Анонимен

преди 2 години

Няма как страхливец като Петков да бъде добър премиер. И Кирето се уплаши да каже чий е Крим и отговори със харвардско шикалкавене на този въпрос.