129

Българин

преди 2 години

Нали обичате да повтаряте как " Историяте се пишела от победителите ..." - Или това важи само когато на Вас ви изнася , иначе плюете и се правите на ощипани непорочни булки ?!

128

Анонимен

преди 2 години

Братя хохли, пийте една студена вода и забравете за Крим

127

Анонимен

преди 2 години

Има ли още някой,който да не е разбрал,че Крим е Руски и там се вее Руски флаг?Това че някой,някъде ,нещо от някого,някога искал не може да промени нищооо!

126

Спрете ракията

преди 2 години

смешниц и..ха ха България не е Русия

125

Анонимен

преди 2 години

До реалнафантазия . . . Само един въпросКолко милиона руснаци са починали от одеколон ...

124

Red pill

преди 2 години

Пичове, я кажете какво ще стане, ако утре Ердоган реши, че част от южна България му се полага? Имайте предвид, че населението на тази част ще празнува около седмица само заради повдигането на въпроса. Казах, не мога да говоря за Крим, но прецедентът е по-опасен в случая, а не позицията на Радев по отношение на Крим. Радев валидира акт, който е в разрез и с международната политика, и директно с нашите интереси. Разграничете нещата и мислете.

123

Анонимен

преди 2 години

До реалнафантазия В Русия даже не ги борят. :)))) Няма въпроси. :))))

122

Анонимен

преди 2 години

България 2002 година влиза в НАТО и започват да приемат на обучение и да ги учат да правят лицеви опори. Затова и 2003 са пуснали Радев до щатите да разгледа малко и да поцъка с език, но за 5 години като президент един път не го поканиха, няма и да го поканят. Дори за тиквата два пъти строяваха американските войници да го приветстват и да се снима в бялата къща.

121

Слушател

преди 2 години

До Анонимен 157 "Радев е познаваем кадър за САЩ, защото през 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. А През 2003 г. завършва Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания." Разбра ме, нали? Бягай за някоя друга опорка :))))

120

реалнафантазия

преди 2 години

100 000 хиляди американци са починали от наркотици през последната година. Други въпроси? :)

119

Асан

преди 2 години

Атака с Урсула напред да върнем Крим на Украйна :)))

118

дипломат

преди 2 години

До: номер 155 (Чери) Крим е толкова руски, колкото "Ислямска Държава" е истинска държава!

117

Анонимен

преди 2 години

Радев ще ме разочарова ако заради някакъв си предидентски пост се извини за това че КАЗАЛ ИСТИНАТА , която ВСИЧКИ знаят но си премълчават , сакън да не развалят настроението на тези които никога не са искали силна Европа - Аз вярвам че няма да го направи , защото е прав , знае че е прав и е МЪЖ с достойнство !! Друг е въпроса дали сме народ който ще оцени че все още има такива Българи ?!

116

Анонимен

преди 2 години

Путин не мисли така. Клоуни....

115

Гербав трол

преди 2 години

до 151аз знам каде са намира крим това е кръчмата у село чучулигово и често одам там и там е пълно с кримовци

114

Чери

преди 2 години

И аз мисля, че заслужавам замък на Френската Ривиера с пристанище, яхта и ако може малък вертолет, но уви. Не става така, че нещо, което си пожелал да се превърне в реален факт. Така е и с позицията на ЕС. Това е позиция, а не факт. Радев просто съобщи един правен факт, който добре се знае и от ЕС, а именно, че Крим е руска територия.

113

Krom

преди 2 години

Мале колко бърливи червени тОпани има в тоя форум! В превод, това което се случи се нарича дипломатически и политически гаф. Президента на държава от ЕС застава в позиция която официално е в противоречие с тази на ЕС. Дървените реваншисти с червен оттенък блеят от възторг. А онея от ЕС гнусливо бръчкат нос, осъзнавайки какво се случва в България. На какво се "възхищавате" дрОгаре? На това, че съвсем ще ни изолират ли? Гордейте се! Само не разбрах, на кое отгоре са ви претенциите?

112

мнение

преди 2 години

А по отношение на Косово ..? А по отношение на кюрдистаните ..? Защо не врътнем една Държава КЮРДИСТАН ..? Защо ..? Къде е запада, ЕС ..?

111

До Майора

преди 2 години

Плондир, Радев пак ще ни бъде президент още ПЕТ години, успокой страдащата си душа! Пишеш глупости - за Решетников например. То е пенсионер, но го познават на всички граници. Русия има такива разузнавачи, че ще преминат всяка бариера, без никой да се усъмни! КГБ! Ами то КГБ е разтурено още през миналото хилядолетие - през 1991 г.! ЕрдоГан не прощавал! Ти това сериозно ли? Зле говори за горния ти етаж! Ердо прощава, даже ходи при Путин да се извинява! Да воюва заради някакво си Карадайъъъ?

110

Анонимен

преди 2 години

Бас ловя,че половината от Гербавите троолове списващи тук,даже и не знаят къде се намира Крим на географската карта,ама съдба,трябва да плюее!