109

хаха

преди 2 години

Как за 7 милиона долара бе. Ами той Рашката ако си продаде имотите ще вземе повече, отколкото пияниците са взели за аляска

108

Крим

преди 2 години

Радев още веднъж показа, че той и талибаните му- Рашков, Кирчо и Кокорчо- не спазват законите. Тежко на България!

107

Red pill

преди 2 години

Без да съм напълно съгласен за Крим, искам да обърна внимание, че тук се създава опасен прецедент. Това не проява на топки, а проява на много лоша преценка. Не коментирам фашистките настроения на ЕС и блатото в което е изпаднал, но не може да се валидира такъв акт по този начин. Това не е седянка на пейка. Това са думи на действащ президент! Дори побърканите американци знаят, че не можеш да казваш в ефир, каквото ти кефне.

106

Българин

преди 2 години

Има ли някой да ми припомни - Англичаните ВЪРНАХА ли Фоклендските острови на Аржентина , че доколкото си спомням Аржентина НЕ им ги подари за Коледа ?!

105

Анонимен

преди 2 години

Рундю руската подддлога направи международен проблем с верността си към джуджето.

104

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се,че цялата Еврокомисия барабар с целокупното Украинско Правителство са гледали извънземният дебат по Канал Едно и затова сме свидетели на тая светкавична реакция!

103

Анонимен

преди 2 години

Разград, Силистра, Търговище, Шумен и Кърджали какви области, са че винаги печели там ДПС ммммИскате ли референдум

102

НКК

преди 2 години

Крим е бил автономна област в Украйна с 90% рускоговорящо население и 10% татари. Провежда референдум исе присъединява към Русия, така се е произнесъл Северена както казва чалга Слави. Коренно противоположно с Косово насила отделено от Сърбия чрез война от ЕС и САЩ но за това нищо.Само че има малка разлика Русия не е Сърбия. Украйна ако продължава така ще остане без още области, на запад Полша иска чак след Лвов, Румъния Молдовската област на юг, Унгария също си иска областите.

101

Анонимен

преди 2 години

Клошарите продават Аляска за 7 милиона долара, за да има какво да ядат. Това е истината

100

Реалист

преди 2 години

Говорителят на ЕК потвърждава думите на президента Радев, че в момента Крим е руски. Казва го с много думи, но това казва.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "Много украинци дори отидоха да живеят в Крим, повечето ураинци имат и руски паспорти." Никакви украинци не са "отишли" да живеят в Крим. Руснаците буквално местят част от населението в двете окупирани територии в Крим в отчаян опит да го направт етнически руски. Точно защото направиха етническо прочистване там. Само дето не знаят, че когато украинците си го върнат ще се случи обратния процес. Както в Азербайджан, след като си върнаха Нагорни Карабах.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен . . .Народът на Кърджали, Разград ... и още 3 области какви са , че винаги печели ДПС.

97

До Майора

преди 2 години

До Майоратурчето е бита карта, в момента в който обърне гръб на Рускана и е пътник, за момента само той го пази от цял свят. Китайците са му хвърлили око, да не вземе да изчезне както и шефа ина интерпол и 6 месеца ще се питат къде е... после ще разберат, но само ще кажат добре и толкова. така или иначе е пътни, но още се мисли за орел

96

анонимен

преди 2 години

Как ли Радев ще се измъкне от това? На простия все някой му е крив

95

Анонимен

преди 2 години

Кога ще върнат Косово на Сърбия?

94

Анонимен

преди 2 години

Да внимават Путин да не заяви че Берлин е беларуски и е незаконно анексиран през 1991-ва. Хахах. Тогава ЕК ще го закъса.

93

Анонимен

преди 2 години

Вероятно от ЕК също са гледали дебатът за избор на президент,щом така бързо реагираха?

92

Анонимен

преди 2 години

А Русия защо не си върне Аляска, нали е продадоха за жълти стотинки , че умираха от глад.

91

Анонимен

преди 2 години

Щом е украинска да отидат да направят база на НАТО в Севастопол .Дали ще посмеят обаче?

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "САЩ и НАТО защо не върнат Крим на Украйна?" Когато Русия се разпадне отново Крим сам ще се прехвърли към съседна държава.