149

До189

преди 2 години

Абе *мозъче*аз не съм чул и видял да има такава масова кампания за избор на наш президент и парламент в Русия,ама доколкото чувам нещата в Турция седят по доста по различен начин!А ти работи по твоите фантазии може пък и от някоя трънка да излезе заек!

148

БОЛГАРИЯ

преди 2 години

крим е руски това е факт населението е руски колкото си искате викаите и плачете крим е руски това е факт

147

До Не

преди 2 години

ПРАВ СИ! РЕГИСТРАЦИЯТА на ДПС Е НАЙ- ВЪРЛАТА КГБ НАМЕСА В БГ, защото ИЗПОЛЗВАТ ТУРСКИЯ ЕТНИЧЕСКИ ВОТ ЧРЕЗ СТРАХА НА ХОРАТА, ДА РАБОТИ, НО ЗА...РУСИЯ! ХИТРО! ДОГАН ГО НАПРАВИ! НАГРАДАТА МУ Е ПРЕЗ ЛУКОЙЛ - РОСЕНЕЦ И Т.Н. МНОГО НАГРАДИ ИМА.

146

Ne

преди 2 години

Red Pill, хайде да не обобщаваме, в тези райони смесените все още живеем и доста българи, за които държавата България нехае от 1990-та досега. Къде бяхте вие, мили сънародници през 1990-та година, когато гр. Кърджали не спа над 50 дни в протести против регистрацията на ДПС?В усмихвката на бащите си може би, или?Сега да не се правим на ущипани пак "кой ни ... в гащите".България е забравила българите в смесените райони, а Турция напира за София, тя смесените си ги има вече, за какво са й?!

145

До 184

преди 2 години

МОЗЪК, АКО ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ ТОЧНО ДПС СЪЗДАДЕ АТАКА И " ПАТРИОТИТЕ", ЗАЩОТО ТОЧНО ТАКА КГБ ОВЛАДЯВА И ТУРСКИЯ ГЛАС, И НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ ГЛАС КАТО ГИ КАРА ДА РАБОТЯТ П Р О Т И В ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ и ЗА РУСИЯ! ПРОСТО Е! ПРОГЛЕДНИ! ДОГАН Е НАЙ- УСПЕШНИЯ АГЕНТ НА Р У С И Я!!! ДОГАН И ДЕЛЯН НЕ СТЪПВАТ В ТУРЦИЯ, ТАМ НЕ ГИ ИСКАТ!

144

Red pill

преди 2 години

До "Ще си калкулират интересите и ще решат , че ти НЕ си струваш усилията - Повярвай ми !!" --- Убеден съм, че е така. Те вече игнорираха интересите ни по отношение на Северна Македония. А новите ни безумци, още не са влезли на власт и вече продадоха този интерес.

143

реалнафантазия

преди 2 години

Великия Туран* от централна Европа, през България до Кавказ и Централна Азия... :)

142

(-_-)

преди 2 години

Крим за разлика от положението в България беше автономна република със собствен парламент. Хората там направиха референдум и излязоха от Украйна.Русия естествено им помогна, защото там имат голяма военноморска база. ЕК дгд

141

реалнафантазия

преди 2 години

До Red pill,А нима не сме се запътили натам? Да си чул нещо за началото на Великия Тиран, който стартира на 12 ноември между всички турскоговорящи държави? План за Организация до Кавказ и централна Азия? А плановете и за Балканите в рамките на новата стара османска империя? Даже го има черно на бяло в Турция... :)

140

До Red piil

преди 2 години

Абе той тоя флаг*турският*се вее макар и невидимо от доста години насам,и именно в неделя ще отида да гласувам за човека който мисля че ще го позапре!

139

Даааа

преди 2 години

Да разбирам ли, че Радев няма да има нищо против АКО И В БГ СЕ РАЗВЕЕ РУСКИ ФЛАГ? МНОГО СЕ РАДВА НЯКАК СИ. НЕ СПОДЕЛЯ СТАНОВИЩЕТО НА ЕС И ЕК ВЪОБЩЕ!

138

Krom

преди 2 години

До Red pill - е с какво да мислят бе човече? Тея изтерзани душици видяха накрая някой като тях начело. За тях, това е втори 9-ти Септември. Мисленето не е силната страна на хорицата, които са се свивали години наред, защото нито могат да се реализират, нито нещо да направят. Дреме им на тях, че така България губи един от малкото си поддръжници? Важно е както ги е учил комсомола - Русия е слънце! Повярвай, нищо не достига до плесенясалите червени глави!

137

Анонимен

преди 2 години

До Red pill - Дано Да не решава , защото бъди сигурен , че НИКОЙ няма да си мръдне пръста на Запад !! Ще си калкулират интересите и ще решат , че ти НЕ си струваш усилията - Повярвай ми !!

136

Скоро

преди 2 години

....ТУРСКИ флаг в Кърджали, РЕСКИ - В БУРГАС! НА РОСЕНЕЦ - СЪС 150% СИГУРНОСТ!

135

Red pill

преди 2 години

До "Има ли още някой,който да не е разбрал,че Крим е Руски и там се вее Руски флаг" --- Като се развее турски флаг над Смолян, Кърджали и други, пак ли ще си така ентусиазиран?

134

Анонимен

преди 2 години

До Red pill "Разграничете нещата и мислете." Те не могат да мислят. Затова са на тоя хал.

133

Krom

преди 2 години

До Анонимен 157 - прав си, без съмнение. Разпознаваем е - ясно им е, че ако си измие челото ще му лъснат и С.ърпа и Ч.у.к а в допълнение към петолъчката. Ае бегай на друг да разправяш вицове за 1992?! година.

132

Red pill

преди 2 години

Според мен Герджиков не е опция за президент, защото не предлага никаква промяна, но доказа, че и Радев не става. Лошото е, че по малките от тях пък съвсем за нищо не стават... Тежко ни.

131

Еми

преди 2 години

Становището на Радев НАПЪЛНО СЪВПАДА С ТОВА НА ПУТИН! ЕВАЛЛА! СКОРО ПУТИН И ЕРДО ЩЕ НИ ПОДЕЛЯТ ТОЧНО КАКТО НАПРАВИХА С КРИМ. СПОРАЗУМЯХА СЕ!

130

Анонимен

преди 2 години

Така де,ама снощи Миньо друго вика .