18

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксани толкова повече заразени. Тези гей.чета от европата не може ли да се сетят че вируса започна да мутира откакто започна ваксинацията. Ако не бяха ваксините досега вируса да е изчезнал. Ваксините го карат да мутира и да се бори за оцеляването си. Този вирус е биологично оръжие което колкото повече се опитват да го убият той толкова повече се размножава и мутира. Това нее природен вирус а лабораторен създаден да убива. Разберете го най после.

17

Анонимен

преди 2 години

Интересна новина от SRF- швейцарската национална телевизия. Португалия с 87% ваксинирани мисли да затяга мерките. Сега ще ни пишат как балканите са зле, щото изоставаме с ваксините след всички новини вчера и днес как "шампионите" са в пик над този при 0 ваксинирани, болниците им са препълнени и правят пълни локдауни? Изтрещяхте ли нещо, ваксъри и платени медии?

16

Анонимен

преди 2 години

Тук е пълен цирк. Човек който е контактен, държавата го карантинира за 10 дни, после не може да си вземе болничен, защото с тези 10 дни надвишава отпуснатите дни за 1 г., трябвало ЛКК, но такава няма или може след две седмици, но частника шеф иска на мига болничния и хората са в Параграф 22. Хем държавата те затваря, хем си надвишил дни които същата е определила, а на докторите не им пука.

15

хъмммм

преди 2 години

Ако говориш едни и същи глупости не очакваш различен резултат, нали?

14

Анонимен

преди 2 години

Хем набоден хем затворен, тоа е да си умен.

13

Анонимен

преди 2 години

Гибралтар е колкото Люлин само не ми казвайте, че не могат да си пазят границите и да контролират кои излизаи влиза и въпреки това нови затваряния. Само ми е интересно колко ли глупаво се чувстват? След като им беше обещано, че ще се върнат към нормалното, ако се набодат масово

12

Анонимен

преди 2 години

Тц тц тц, тея ще настигнат и задминат неваксинираните, ха ха ха

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Нали се набодоха яко в Гибралтар и малки са пазят си границите и въпреки това ще ги затварят, понеже ваксините и мерки работят нали? Смъртността тук е висока поради много други причини и ваксинацията е най-малката.

10

Анонимен

преди 2 години

Престанете да лъжете,пикът на тая вълна вече премина през Балканите,повече от седмица всички държави от региона регистрат спадове в броят заразени,на ход сега е ваксинирана Европа!

9

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно никакво значение няма какви мерки се взимат, просто вируса ще покоси навсякъде. Ако някой си мисли, че ще сведе глава и ще се скрие, жестоко се лъже.

8

Анонимен

преди 2 години

В Гибралтар имат 59 случая и 0 починали. Кое точно е зле-то!

7

Анонимен

преди 2 години

При нас смъртността е заради неадекватна медицинска помощ. Те борят само ковида и не наблюдават другите болести на пациентите. Оставят възрастните хора да се обслужват сами, а те не могат, т.е. не си пият хапчетата за болестите които си имат. Възрастните си ги оставят да умрат. По света се обслужват всички болести на пациента, а тук само ковида. Загубихме толкова възрастни хора от безхаберие.

6

Идиот

преди 2 години

Никога не съм виждал толкова добре работеща ваксина!

5

clown world

преди 2 години

В Австрия утре ще има гигантски протест срещу обявената от новия канцлер, лакейче на НСР, задължителна ваксинация от 1 февруари догодина. Ето затова махнаха Курц, затова махнаха истинския Папа и набутаха йезуита, затова напослезък избират все сенилни, бездетни, безмозъчни пионки. Назрява паневропейска гражданска война, струва ми се.

4

Анонимен

преди 2 години

В Гърция направо си е война между КОВИД и държавата. На всеки 20 заразени, оцеляват по 2-***.

3

Междувременно...

преди 2 години

Междувременно в 100% НАПЪЛНОВАЦИНИРАН Гибралтар отменят Коледа, щото са зле с грипа. А сега де

2

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

На нас ни обясняват колко сме загубени че не щем да се бодем с ЕФЕКТИВНИТЕ И ЕФИКАСНИТЕ, докато на други им обясняват да се бодат с трета и даже четвърта доза, щото първите не работят.

1

неваксиниран

преди 2 години

Че кога му обръснахте брадата на Кунчев? Хубава снимка сте му сложили...