58

ръстове

преди 2 години

РЪСТ НА МИСИРСКИТЕ ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДАТА !

57

Реалист

преди 2 години

Не е вярно това за доказано траен имунитет. За да е доказано трябва да минат десетки години от създаването на ваксината. После колко да е траен? За тетанус и дифтерия трябва да се реимунизираш на всеки 10 години след 25 годишна възраст, а преди това по-често. Това траен имунитет ли е, ваксина ли е според изкривените то представи?

56

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Ваксина се нарича препарат за създаване на ДОКАЗАНО траен имунитет!

55

Анонимен

преди 2 години

Миналата година първата новина за страничен ефект от преболедуването беше за стерилитет, таке че мислете!

54

Анонимен

преди 2 години

Ама верно ли това за Австрия. Там ли над 90% от пълнолетните бяха имунизирани, а сега казваш, че 48% от лежащите в болница били имунизирани.

53

Анонимен

преди 2 години

48% от хората в болниците в Австрия са пълни с имунизирани -инжектирани

52

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Ръст на заразените....тоя вирус не го ли омаломощихте с вашите ваксини, че все расте ли расте. Да се усещате, случайно, че на вируса не му пука за сертификатите ви?

51

Анонимен

преди 2 години

Вирус няма 5G и wifi мрежите електромагнитните вълни разрушават намаляват глутатиона .. купете си глутатион и витамини , куркума и джинджифил .. да имате правилна детоксикация.. и вируса си го сложете на шиша.. Скъпо е да си жив е скъпо нещо.. глутатиона е скъп 50лв. за 90 хапчета за 90 дни!.........За глутатиона добре но за 5G теорията е доста налудничава и лишена от всякаква логика! Не се превръщай в плихясал възражденец като Костя Хапчев!

50

до 61

преди 2 години

Да не забравиш ио пилешка супичка,докторе.

49

Анонимен

преди 2 години

Защо неваксинираните са толкова злобни и неучтиви? Май и те не знаят, а е ясно като бял ден и последицата е, че са неваксинирани.

48

Въпрос

преди 2 години

Къде е кунчев да ни разясни за вируса и ваксините?

47

Анонимен

преди 2 години

До 52. Хайде стига с този Гибралтар, където над 40787 са ваксинирани с поне една доза, при население от 33677 човека, т.е. явно тук ваксинират и някакви други хора и не е ясно колко от тези 33677 човека са ваксинирани, може и нито един.

46

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че как ще се изкара вируса е въпрос на шанс и няма нищо общо със спорт, здравословен начин на живот и т.н. Както казвахме едно време за грипа, с лечение го изкараш за 1 седмица, без лечение за 7 дни.

45

Анонимен

преди 2 години

Един вид ако не слушаме и не се бодем ще ни измислят български щам. *** фашисткия съюз. Били сме решавали сами как да се справяме и за това идват тук разни чужденци да ни подсказват какво да правим. Айде бе.

44

Не на страха

преди 2 години

Истината е в самоподготовка със спорт, движение, слънце, набавяне на правилния медикамент (Ивермектин), витамини и добавки. Като дойде неизбежния момент да хванеш вируса, просто почваш работещия лечебен протокол FLCCC I-MASK+ и след няколко дена си тип-топ. Няма страх, няма паника. Най-голямата лъжа е, че тоя вирус е нелечим. Лесно лечим е дори и при рисковите групи, стига да се почне отрано. А най-добре профилакично.

43

Анонимен

преди 2 години

От статията се разбира ,че колкото са по-набодени държавите има ръст на заразените . Кипър ,Хърватия и Гърция най- набодени и логично най-голям ръст. Румъния и България най-малко набодени и случаите падат.Като у нас като най-ниско ваксинирана в ЕС съответно сме най-добре ,истерията е само по медиите.Всеки да си направи изводите .Между другото Гибралтар са 120% ваксинирани и при тях има скок на заразените ,защо ли?двудозовите заразяват тридозовите ,нямам друго обяснение

42

Анонимен

преди 2 години

Не осъзнавате ли, че ваксата е въртележка, от която няма слизане? Няма връщане. Буустер на всеки 6 месеца. Акумулиране на токсичния спайк в организма. След няколко дози, няма да има ваксиниран, който да не е стерилен. Да не говорим, че има епидемия от здрави млади хора, дори спортисти, които умират без да боледуват. Просто умират ей така отведнъж. Разберете - за тях и ние неваксинираните, и вие ваксинираните сме просто тор! ТОР!

41

мда

преди 2 години

Готвят ни боцкане до смърт. Тровене с инджекции.

40

Анонимен

преди 2 години

Европа избухна от възмущение срещу България , обявиха ни за заплаха за целия свят. Очакват скоро и бг мутация. Ще ни изолират от целия свят като прокажени.

39

Фалшива новина

преди 2 години

Няма ръст на заразените на Балканите в нито една държава. Във всички държави на Балканите има спад в броя на новите случаи на седемдневна база. Най-малък е спада в Гърция с 3% спад, следвани от Хърватия с 6% спад, а най-голям спад има в Румъния с 45%, спад после е България с 30% спад.