64

Беновска пипа

преди 2 години

Сигурно има хора, които се спомнят мракобесническото правосъдие на комунистическия режим. В него човек беше виновен до доказване на противното. В момента едно комунситечско ченге демонстрира абсолютно същия подход. В цивилизованите държави кой е виновен и кой не се решава от съда.

63

Анонимен

преди 2 години

фацата му докарва на дънна риба!

62

Почтените ментори

преди 2 години

"Неко този,който е безгрешен пръв хвърли камък..."Думи на сина Божи Исус Христос. Като следя политическите събития у нас и най-вече действията на Радев,служебния кабинет/Рашков/,новите партийци от ПП,старите партийци от БСП и мутрите,си мисля, че камъните,които хвърлят по сочените от тях за грешници,не се връзват с безгрешието им,тъй като такова липсва.Надявам се, че съдбата ще им го върне и за фарисейщината им ще бъде платено подобаващо.

61

ни са знай

преди 2 години

За повечето хора не е важно какво се казва, а е важно как се казва.Пиша това , защото предвиждам какво ще стане-опитният бърборко ще напълни залата с изречения, от които много много няма да се разбере, ноще остави впечатление у някои, че много знае!

60

Някой си

преди 2 години

Ако това не е предателство на Борисов към България, то не виждам какво друго е?

59

ели

преди 2 години

Този психопат ще ни докара до гражданска война !

58

Анонимен

преди 2 години

Пич си Рашков!-:) Такъв министър ни трябва! А не като послушковци те на Борисов! Мразят те само " избирателите" на ГЕРБ!Ще свикнат вече! 2 ри избори губят и ще Губят всеки следващи докато се пръснат съвсем крадците! България иска нови политици! И колелото се завъртя отдавна!-:)))

57

Анонимен

преди 2 години

Професор в тога и с фес. Банкянски финес

56

Рашков верно ли бе?

преди 2 години

НИЕ СМЕ предприели действия да елиминирали това уродливо явление у нас - политиците да си купуват с пари местата в парламента....а ония известен бизнесмен "ДАРИТЕЛ"-кандидат министър на ТРАНСПОРТА от ПП"ПП" дето щял да ни оправи пътищата и влаковете...????ТОЙ милия не е бизнесмен който си купува МИНИСТЕРСКО КРЕСЛО и става "ПОЛИТИК" за нЕЕЕкакви си 200-300 хиляди дарение...???

55

Анонимен

преди 2 години

Нали купиха машини, за да не се купуват гласове и да не се опорочават изборите? Или някой, трябваше да гушне една комисионна? Кой ли е?

54

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа,има ли някой който ти верва

53

Обективно

преди 2 години

КАК КУПУВАШ ГЛАСОВЕ КАТО НЕ! ПУСКАШ ОТРЯЗЪЦИТЕ В КУТИЯТА!?! ТОЕСТ ОТЧИТА ГО САМО МАШИНАТА! АМИ ВИЕ С РАДЕВ ГО ВЪВЕДОХТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ! И НАЛИ РАЗПИСКИТЕ СЕ БРОЯХА С ВИДЕО И СЕ ЗАСИЧАХА С МАШИННИЯ ОТЧЕТ?!?

52

Анонимен

преди 2 години

Само празни приказки,че получава и заплата немалка затова и голема пенсия,ето такива ще ни управляват

51

Анонимен

преди 2 години

От тоя лъха на ДС, полуистини и откровени лъжи без доказателства се леят

50

До Зозо

преди 2 години

Няма да се учудя ако и ти си в играта с продажбата на гласове като гледам постоянто ти висене по форума и герб агитацията . Май е време Рашков да те прегледа малко и тебе. Адреса лесно се намира.

49

Анонимен

преди 2 години

Ха стига бе др.Рашков,това ли сънува пак.................празни приказки без покритие! Само вицове

48

Зозо

преди 2 години

На балотажа се оформя втора награда за Рундю. Огорчената Корни е призовала верните си комунисти да не излязат в неделя.

47

умно

преди 2 години

Гледайте дебата тази вечер. И си правете изводите.

46

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, Дамаджан Чашков пак изтрещя предизборно :)))))))))))))))))) Пак пушилка в стил ДС от преди 1989г. Пак нищо няма да направи :)))))))))))))))

45

Анонимен

преди 2 години

Пред турското посолство в София се провежда протест. Хиляди граждани са се събрали пред дипломатическата мисия на Анкара в София. На мястото има засилено полицейско присъствие.