84

машините

преди 2 години

За какво се дадоха милиони левове за машини? нали с тях щеше да се спре купуването на гласове? Разкарват машини по света, по дворове и паланки и кво?

83

Тото Котуньо

преди 2 години

До toti. . Аве, Тоти Кратуньо , Радев се яви на диспут с Герджиков , а Борисов защо не уважи Асен В. , с диспут ???

82

gogi

преди 2 години

A Rumito Kolarova da poeme oranjeviya kondom

81

Сатир

преди 2 години

"- не само пари и списъци, а и контролни разписки от машината и финален протокол, за да може да докаже,че е гласувал ДПС, каза той." Рашков изби рибата, само дето не намери и саморъчно подписано признание как е купен вота. Браво Рашков и наздраве.

80

toti

преди 2 години

СПЯЩАТА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ ХВАНИ ЗА РАШКОВ ЗА КОБУРА И ДА СЕ ИЗПРАВИ СМЕЛО А НЕ ДА СЕ ДУПИ КАТО КУТЕЛО !!!

79

Гойко Митич

преди 2 години

Великата фраза на бат' Гойко : " И какво да я правим сега ?" спокойно можем да изкажем и днес за вътрешния министър Рашков ! Това нищожество ни вкарва във все по-тежки ситуации и в България , и извън България !!! Няма вече и глаен прокурор , за да защити държавата ! А за обикновения българин дори не си спомнят "великите" ни "политици" !

78

коки

преди 2 години

Хубавец! Много мила физиономия-имам му пълно доверие. Пък и е възпитаник на старата школа-БКП и ДС (шесто УБО).

77

Курдо Коленков

преди 2 години

Гойко, ако има разписки извън избирателна секция, а в същото време според комисията няма проблем с преброяването - има голям проблем, и той не е за тоя с разписките.

76

С такива

преди 2 години

празни приказки, такива големи проблеми създаде на България тоя спиртомер, че няма накъде повече. Тепърва ще видим! Че и манифестация организираха. И вие ги харесвате??? Хак да се ви и фа тмаци и мили ционери. Изберете си ги, та все да ви е вътре.

75

+++

преди 2 години

Намерили сте дръжки.Стига с този ченгеджийски пиар.Елате да видите в малките населени места какво става.Кратно увеличение на престъпноста.Заврели сте си главите там отзат и се правите на ни чул ни видял.

74

ББ

преди 2 години

Спечелихте уважението на милиони българи г-н Рашков,устояхте на нечовешки натиск,хули,лъжи и манипулации...и стремежа ви към Справедливост...мечтата ви за просперираща България,работата ви в тази посока ви спечели доверието ни...благодарим ви,не сте сам...милиони сме,вдъхнахте ни надежда...Подкрепа...Желаем да сте Министър на МВР в редовно с Парламент!България има нужда от хора като Вас!...троловете плющете си минусите...не ни пречите!

73

ДС-ЧЕНГЕ

преди 2 години

АЗ ПОДХВЪРЛЯМ СПИСЪЦИ И ПАРИ В ДОМОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ..

72

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Рашков...хората го виждат с очите си купуването,но са безсилни...зависима прокуратура...съдебна,ще се борим през гласовете си за да възстановим държавността...искаме строги наказания...променете наказанията....г-н Рашков Министър на МВР в новото правителство!...плюят и лъжат няколко дпс-гроб трола...няма да ни уплашат със служебни минуси и не публикувани постове!Бог да пази България....в неделя масово за Румен Радев...за да имат децата ни...България!...или герджикуглу...

71

браво

преди 2 години

Този е открил 100 тетрадки с верисии в махалите,Шерлок Холмс може само да му завижда.

70

:)

преди 2 години

този маймуняк ко ***, следващите избори ДПС 45% ще са, ДПС и гласоводавателите им какво са виновни, като бугарите, избирателите на радко не гласуват, ниска активност на изборите проблема се търси в панталоните на Доган, понеже са свикнали те там да ровят :)

69

Анонимен

преди 2 години

Тия, които плащат за гласове са ГЕРБ и ДПС, а които плаща за власт, не отива в парламента да оправи България, а себе си. Общо 30% прости, платени и калинки, си е голям проблем за България.

68

izh

преди 2 години

Евтини милиционерски чалъми. Отчитаме дейност, щото се появи малка заплаха отзад. Два вида фекалии си оспорват призовото място по аромат

67

Анонимен

преди 2 години

САМО КАТО ВИДИШ ЛИЦЕТО И Е СНО НИВОТО НА ВИБРАЦИ И И ЕНЕРГИЯ !ГОЛЯМ КОМУНИСТ ! ЕЙ ТОЯ Е .. ДОЛУ КОМУНИСТИТЕСАМО ГЕРБ

66

Монев

преди 2 години

До АнонименАбе глупчо червен !Да знаеш какъв те чака , но може тати ти да те прати на запад , не в русия

65

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета,намерили демо версия,а пари що да няма,без пари ли да е!Рашков да се концентрира не с дива.шки акции и фантазира,а кои олигарси са си напазарували депутати,че у нас купуването на депутати не е престъпление.Той и Кирча показва зависимости,щом първо акцентира със саморазправа с гл.прокурор,а не с кризите,неадекватноста на ска.пания служебен кабинет,някой да е виждал м-ра на икономиката.А на кои пречи гл.прокурор,кои са маститите обвиняеми и подсъдими с пълни джобове,известно