42

Stamen

преди 2 години

Зоран Миланович заслужава уважение затова, че е имал смелостта да каже истината.

41

Анонимен

преди 2 години

Тъй са говорели и за евреите, че ограничават човешките им права за да защитят гражданите си.

40

Анонимен

преди 2 години

Нещо в Хърватия май не върви пландемията? Там и кметове, и разни министри се обявяват против разделението на хората и отказват да спазват заповедта за сертификатчето.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз все си мислех, че за да затвориш човек трябва да можеш да докажеш, че е опасен за себе си или околните. Очевидно само по себе си факта, че здрав човек не иска да се подлага на експериментална процедура по какъв начин го прави опасен за околните. Потенциално може да се зарази и разпространи вируса. Ми то по тази логика всеки потенциално може да изчатка и да взриви бензиностанция, дай да вземем да заключим всички профилактично щото никога не се знае. Баш си е фашизъм, няма какво да се лъжем.

38

Анонимен

преди 2 години

У нас всички псевдонационалисти и с фашистки настроения са срещу ваксината и мерките срещу ковид.Предполагам,че този от Хърватска е същия ***.

37

Анонимен

преди 2 години

"Наша отговорност е да защитим гражданите на Австрия и ние действаме съответно", заяви австрийското външно министерство" --- Е кво се обиждат? То и Хитлер е вярвал, че защитава гражданите от евреите и е действал съответно.

36

Анонимен

преди 2 години

Президента на Хърватия е популист,като нашите политици.Следователно е вреден за света.Всички националисти,фашисти и нацисти са срещу ваксинирането на хора и налагането на профилактични мерки.При нас е същото,не знам защот е така ,но е така.Можеби се радват като умират хора.

35

Анонимен

преди 2 години

Поправете ме, ако греша, но хърватте са били антифашисти, а австрийците профашисти.

34

Ужас

преди 2 години

Трябва да се дискриминират ирепресират ваксинираните щото са инкубатори на нови мутации на вируса а не да се дискриминират здравите?

33

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха спряли Хитлер още в Мюнхен нямаше да се стигне до възкачването му на власт, същото ще стане и с днешния неонацизъм, ако не бъде спрян рано.

32

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с президента на Хърватия.

31

Анонимен

преди 2 години

Не е излъгал човекът.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - Ми то и на неваксинираните налагат глоби ако нарушат правилата и недай си боже влязат в общината или у мола. А и над 50% от ПТП-тата са заради лоша видимост, никой не е нарушил правилата, просто от де да знае че има крава на пътя или дете ще претича? А в Австрия локдауна е на само на неваксинираните, това е като да кажеш, че ще вземеш книжките на всички дето не са взели листовки последните 6 месеца щото може да са забравили правилата. Не трябва ли да докажеш че е опасен първо?

29

Анонимен

преди 2 години

Тези, които не го виждат са инвалиди един вид.

28

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са в пъти по-малко опасни по отношение корона вируса в сравнение с неваксинираните. За това има науни и логични обяснения.На вас каквото и да Ви напиша ,няма да Ви хареса,понеже сте забулдени и назад в развитието.Не се ваксинирайте,но не се сърдете на никой като Ви затворят в къщи.Може да се сърдите на себе си ,понеже сте неразумни и твърдоглави.

27

Фашистимръсни

преди 2 години

Чист рафиниран фашизъм си е и то световен!Но и той ще свърши...ще го изметем рано или късно!

26

Натовеца

преди 2 години

Австрия,Италия и Германия се завърнаха ,към корените си!

25

Анонимен

преди 2 години

Много къса памет имат тия многооо.

24

Анонимен

преди 2 години

Тия още алко ще кажат, че не са били, част от държавата наречена нацистка Германия и че Хитлер не е австриец.

23

Анонимен

преди 2 години

На този с примера за ПТП -та ,мога да кажа,че му липса интелект .На всеки нарушил правилата скедователно има наказания.Предизвикалия ПТП е обикновенно и в нормалните държави е накзван и му се отнема правото да шофира или влиза в затвора.За това в Австрия не налагат на всички да са в локдаун.Освен това той е частичен и подобен на нашия.