82

Анонимен

преди 2 години

Прав е на 100% човека. Нека има повече които се опълчват с/у тиранията и да наричат нещата с истинските им имена.

81

Анонимен

преди 2 години

За нищо не света не бих отишъл дори като турист във фашистката клоака Австрия. Утре ще горят книги на клада и ще го представят като борба с коронавируса.

80

Кико

преди 2 години

Всяка жаба да си знае гьола! Първо оправи своята кошара!

79

до 71

преди 2 години

Нещо си се объркал! Това описваш като наука, го правят експертите. Такива като теб не правят разлика, понеже вярват на всеки който каже, че говори от името на науката. Накратко, един учен не се забърва с политика. Защото политиците изискват категорични отговори, което е в абсолютно пртиворечие с научния подход. Категорични отговори дават псевдоучени, плюли на научната си кариера, в името на благополучието. Затова се наричат експерти, за да се прави разлика.

78

Анонимен

преди 2 години

Ето това е линка към една от медиите плюс видео, в което Миланович казва, че заключването на неваксинирани в Австрия е "ФАШИЗЪМ" !!! https://index.hr/vijesti/clanak/milanovic-o-lockdownu-za-necijepljene-u-austriji-to-je-fasizam/2318839.aspx Макар да е на хърватски език думата фашизъм е същата, а и човек като се заслуша може да хване смисъла. Текста може да се преведе грубо чрез автоматичен превод! Долу сертификатите!!! Долу санитарния фашизъм!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Свалиха Курц,за да монтират някакъв луд,за да установи фашизъм в Австрия . Все повече хора го виждат.

76

76ти

преди 2 години

Що ти какъв си? Някаква специална порода? Някакъв с личен поглед върху съдържанието на ваксините, клиничните изпитания? Или просто болезнено самовлюбен т-ъ-п-а-н-а-р, който си мисли че личните му халюцинации са "обективна" истина? Някой насила те такова...и ти блееш и викаш "ааа то за мое добро".

75

Анонимен

преди 2 години

До 71 Ти, докато си възприемаш като "обикновен човек", не очаквай от другите да те мислят за нещо повече.

74

Анонимен

преди 2 години

Ххаха австрийците що се засягат като им казват истината !?

73

До хеееех..

преди 2 години

Ако пия лекарства, пуша цигари и пия алкохол, това е МОИ избор. Ваксинацията е опит за ПРИНУДА. Ти си вервай, че некой те изнасилва, ама е за твое добро.

72

Анонимен

преди 2 години

До Хеехехех Ами, като си предпазен кво врещиш като коза пред пръч!

71

Анонимен

преди 2 години

До Хеехехех 69 - ама всичко дето го правят му знаят рисковете. Не е проблемът в поемането на риск, ако знаеш какъв риск поемаш. Незнаен риск, с меко казано несигурни резултати е странно уравнение при което масово българина стига до отрицателно решение. Някои като теб стигат до положително и това си е твоя работа. Що искаш обаче другите да следват твоя блестящ интелект ще остане мистерия за вековете. Мисля си че е от егоцентризъм и безподобна наглост. Ти вероятно мислиш че си хуманист и филантроп

70

До 59

преди 2 години

Стига бе м-у-х-л-ь-о. Т.нар от теб "наука" е нещо което се прави от хора и се финансира с пари..страшно много пари. И същите тия които финансират науката, контролират какво ще бъде казано и какво няма да бъде казано на обикновения човек. Могат да ти "докажат", че ваксините са ваксини и пазят, че са безопасни..ако е нужно ще финансират и "доказателства" и "статистики", с който ще ти "докажат". Аман от същества за които критичното мислене е просто някакво непознато понятие

69

Svoi

преди 2 години

Алоо Външното ни министерство, къде е нотата до Австрия за намеса във вътрешните ни работи. А посмее някой да пипне , промени или неизпълни декларацията на Българскийт Парламент относоно РСМакедония, нищо довро не го чака. Тези три избора за една година ще им се струват, като детска игра на криеница.

68

Хеехехех

преди 2 години

До 66 Въобще не ме бърка и през месец да си бия ваксина, щом ме предпазва. Ама изобщо. Масово българите пият лекарства с шепите, ядат ***, пушат по 2 кутии на ден, ама се запритеснили от ваксините :D

67

ъъъ

преди 2 години

Австрийците съвсем не смятат да оставят нещата така - гледайте какво ще става на 20.10. Ние, ние сме овци. Не само че кротуваме, ами даже им гласуваме и се дърлим помежду си в тяхна полза.

66

Анонимен

преди 2 години

от следващия понеделник който няма зелен сертификат в неплатена в Германия .

65

до 58 от славянин

преди 2 години

А вас, нарковаксърчета, ви чакат една след друга бустерни и хипербустерни ''спасителни'' дози докато се мумифицирате от тях!

64

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 50 - Т.Нар. "Анти-ваксъри" са хора, които питат просто "защо ме задължаваш да си правя експериментална терапия против волята ми" прочети за Нюрнбергския конгрес и решението за точно такива видове процедури. Всеки взима сам решение. Аз лично мисля да си направя ваксина срещу КОВИД, когато минат всички изследвания и я сложат в официалния ваксинационен календар, не да я навират с "разрешение по спешност на експериментална ваксина". До тогава ако искаш ти си бий 20 аз не искам.

63

Анонимен

преди 2 години

След антиковид дозите ще са бустерните гей-дози с кафявия сертификат. Така ще се предпазва населението от антиекологично подпр-ъцкване. Поне от акустическата му съставна. Светът ще стане тих и светъл. Това, че окончателно ще се усмърди няма никакво значение.