57

До 58

преди 2 години

В Холандия, Германия, Франция и наоколо всеки, който е починал от инфаркт, инсулт, емболия и всякакви други поражения, предизвикани от Ковид, не го пишат умрял от Ковид. В началото на пандемията взеха такова решение, за да не им е толкова черна статистиката.

56

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните нямат имунитет срещу Ковид. До 3 месеца след "ваксината" антителата им рязко падат за съжаление. И 10-та доза да си бият- все тая. Вълни ще има и е твърде вероятно да са все по-тежки. Това е положението. Сами си го правим.

55

Анонимен

преди 2 години

55 в България пишат и починалите от катастрофа с ковид. Доказано по категоричен начин. В Холандия дали си позволяват подобно нещо?

54

-10

преди 2 години

До АнонименВикаш, човекът вместо да живее до 85 зел, че се гътналн а 84. И затова масово трябва да се ваксинират 20-годишните?

53

Анонимен

преди 2 години

Уж тяхно бе ефикасното лекарство Ивермектин с/у Ковид19 с делта+ действащи как па/разити понеже с него са лекували кожни па/разити,но лекарството имало ефект с/у вируса с вариантите му подред,което може да означава,че тоз вирус е па/разит лепнал се до кръвни клетки в кръвоносната система с останалите клетки обвързани с тях и нидерландците не да се лекуват от заразата вирус Ковид19 па/разит с това доказано лекарство,а се ваксинират за много стаден имунитет с тез ваксини сякаш от лекарството има в тях

52

Анонимен

преди 2 години

В 15-милионна Холандия дневно сега умират по 25 души, защото са ваксинирани, а в 6-милионна България по 250, защото не сме ваксинирани. Който не е ваксиниран - да стои залючен в къщи!

51

Анонимен

преди 2 години

37 печелят по 1000$ в СЕКУНДА! Ти явно още вярваш в доброто щом ти се иска да е в минута. Никога няма да пуснат кокала. Но нали знаеш какво казват старите хора, не е луд тоя дето яде баницата, а оня дето му я дава!

50

Анонимен

преди 2 години

За Хлорохина бяха направили изследване че било токсично защото даваха доза три пъти над препоръчителната.

49

хм

преди 2 години

Нещо не се връзва. 70% ваксинирани и сигурно има поне 30% пребуледували. Инетерсно ми е защо не кажат точни цифри за тези новите ,които се разболяват от ваксинираните ли са или от преболедувалите. Защото аз пребуледувах преди повече от година и скоро имах сериозен контакт със заразени и изобщо не се разболях..

48

Анонимен

преди 2 години

живите мъртви, ще има яка пуцаница

47

Анонимен

преди 2 години

И 100% ваксинирани с по 5 бустера няма да реши проблема. Спрете да ваксинирате. Свалихте имунитета достатъчно. Ако не спрете, всяка следваща вълна ще има много повече мъртви. В пъти повече. До 2ра доза ок, но почнете ли с бустерите, край!

46

Анонимен

преди 2 години

ненормалнциите се ваксинираха без всякаква съпротива, тези офце са съучастници в това престъпление срещу цялото човечество, затова подписват ,че са съгласни. всички са виновни. проблемът е ,че заради тях и неваксинираните ще страдат. га д о ве

45

Анонимен

преди 2 години

А най-крайния извод е, че докато си мислите, че ви будалкат, доста народ дава фира и със сигурност от много пишещите тук антивакъсри ще го изпитат от 1во лице. Я майка, я баща, твърдо убеждавани от вас, че ковид е измама, ще се окажат в престижните ни болници. А сигурно и на вас ще се случи. Има после да плювате, че не било осигурено адекватно лечение. Кой знае колко антиваксъри са погубили родителите си вече по този начин.

44

Анонимен

преди 2 години

До МЕЖДУВРЕМЕННО В Индия лекуват с Ивермектин това е ключа там. Но на запад искат да продават бъркочите и правят всичко възможно да очернят това лекарство печелило нобелова награда. Лекарството е много евтино и е старо за това не искат да се ползва защото не могат да печелят от него.

43

Анонимен

преди 2 години

Колко ще свърши работа?!? 110 % ваксинирани!? Хайде спрете с глупостите вече.

42

arsenalfc

преди 2 години

Баси овцете са тези западняци. Супер издухани! С 85 % ваксинирано население, ако не може да се справиш с пандемията, закривайте ги тези измислени ваксини. Цял свят знае, че за нищо не става, но такива пари са им дали на гадовете продължават да тормозят хората по цял свят. Господ вижда и всичко ще ви се върне някой ден мн лошо.

41

pernikanec

преди 2 години

Делта разби надеждите, че процентът на ваксинация от 70% ще сложи край на пандемията...мм даа. И тея като нас са поръчали 48 млн ваксини за 2022 и 2023 и сега се чудят как да ги пробутат. И 100 % ваксинация няма да помогне на алчните фармацевти. Кирка в кратуната обаче, ще преобърне ваксинационния план в друга посока. Започне ли се в една държава - ще настане друга мода

40

Анонимен

преди 2 години

До дюбрютрюИзпуснал си най-важния въпрос! Как се създава ваксина срещу грип преди да е дошъл самия грип? И тази измама беше всяка година с фалшива ваксина.

39

Анонимен

преди 2 години

Шо бе? Набоцкайте се на 100% с 3 или 4 игли, за да докажете, че нема връзка между вълните Ковид и % боцкане, щом сега не вервате )))

38

Анонимен

преди 2 години

Тук гледам антиваксърите са доста активни ... само, че не гледат официалните данни. За последното денонощие Нидерландия, която е с население три пъти повече от България има 35 смъртни случая от корона вирус и е на 72 място по смъртност на млн население от болестта. А ние се "гордеем" с нашето второ място по този показател В СВЕТА. Хайде, стига с простиите за чипиране и подобни...много филми сте гледали! Но то се видя, на балканеца му дай да вярва в конспирации. Та може и да оглавим класацията!