17

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не създават имунитет при много хора и затова те боледуват, а лошото е, че няма информация , дали няма да компрометират и естествения имунитет. Дъртаците обаче трябва да се замислят и евентуално да се ваксинират.

16

МЕЖДУВРЕМЕННО

преди 2 години

Междувременно в Индия, страна с 1.3 милиарда жители, където гъстотата на населението е огромна, някак приключиха с пандемията от месеци... Въпраки Делтаизмишльотината, която уж произлезе оттам... А сега де? Дали пък ЕСТЕСТВЕНИЯТ ИМУНИТЕТ който по всякакъв начин отричат и ни пречат да постигнем, не е начинът?

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа такъв е плана. Така би трябвалоо да свършат незасегнатите от ваксините. Случайно или не си стигнал до извода. Преди време този план беше само една "конспиративна" теория.

14

Анонимен

преди 2 години

Те ваксините не работят - ама нека Пафайзър да върне милиардите от тази измама. Дали? Друг път!

13

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕД КАТО СЕ ВАКСИНИРАХА НА 72 % СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ ВАКСИНАТА НЕ ДАВАЛА НУЖНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ТРЯБВАЛО ДА Е НА 100% :D ЛОШОТО Е, ЧЕ КАТО ВАКСИНИРАТ НА 100% ПАК ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СА СЛАБА РАБОТА И ЩЕ Е НУЖНО ПРЕВАКСИНИРАНЕ НА ВСИЧКИ И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО ПРЕВАКСИНИРАНЕ!

12

Анонимен

преди 2 години

Тия нашмърканите още ли не са разбрали че краят на севета е настъпил. Който оцелее оцелее. Оцелелите ще се мъчат като грешни дяволи. Най добре ще са тези дето си отидат от този свят. За тях мъките свършват. Никога света няма да се върне към нормолноста. Това още ли не са го разбрали. Стадният имуните нема да си случи. Това е биологично оръжие направено за масово унищожние изпуснато волно или неволно от лабораторията. Много нород не им се вярва че има вирус убиец. Но той е тук невидим убиец.

11

Оптимист

преди 2 години

Хубава работа! А при около 110-115% ваксинация дали няма да се получи?

10

Не разбирам много

преди 2 години

Че туй си го знаем, и ваксан да си мутацията си е мутация и се скучва и във ваксинирани органзми. Това не са лъжи, това е безсилие и неумение да се вземат адекватни и конкретни мерки засягащи всеки сектор, затова е по лесно да се каже "Ваксинирайте се, з да бъдем добре", пък колко помага ще си покаже.

9

боц само за бели

преди 2 години

До Анонимен 5 Скоро ще е 90% такъв матриалът.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоест сега какво правим? Какъв е планът? Затворени вкъщи без стотинка помощ от държавата, докато кротко починем от глад?

7

Анонимен

преди 2 години

Делта не признава ваксини, ама вие си налагайте процент ваксинация за стаден имунитет. Две, три, осемнайсет игли за поредната вълна и заключени в къщи. Колко още? Инфлацията набира инерция, зелени сделки, парникови газове и бежанци, този континент има ли бъдеще?

6

Реалността

преди 2 години

Значи колко ваксинирани трябва да има 100% ли за да се разбере, че тези "ваксини" не работят?????

5

Анонимен

преди 2 години

Делта е "обяснението" за масово заразени и заболели ваксинирани хора.

4

Анонимен

преди 2 години

Нидерландия е вече 35 %мароканчета,суринамчета ,турчета.Нищо общо с Холандия преди 25 г.

3

Вярваща

преди 2 години

Много хора в цял свят ще разберат скоро, че са лъгани от техните продажни политици и лекари, които си напълниха сметките от биг фарма и не се набодоха. Ама продължават да убеждават и заплашват нас гражданите да го направим. Ще настанат граждански протести, ще има и осъдени и всичко ще си дойде на мястото. Рано или късно всеки си плаща за безобразията.

2

Анонимен

преди 2 години

Разгеле,имало честни и почтени люде на тоя свят!

1

Анонимен

преди 2 години

Всяка среща с мара,ковид изпарява.