97

Valpet

преди 2 години

Този Йонге твърди едновременно, че ваксинацията не върши работа, и че трябва да се ваксинираме. На *** ли се преструа, или наистина е такъв?! Или може би това е новия "новонормален" стил на говорене за пред овцете?

96

Анонимен

преди 2 години

Ако някой ти каже,че сте умреш от ковид,не му вярвай.От ваксината шъ е....

95

Анонимен

преди 2 години

Още миналата година мислещите бяха наясно, че идеята на пландемията е окрупняване на бизнеса, масови фалити, подчинение на хората, насилствено набождане с нещо, което работа няма да свърши, но пък има изгледи да изтрепе народа. Кое не стана?

94

Защото

преди 2 години

За последните седем дни България има 163 починали на 1 милион население. Израел двама, Великобритания има 15, Нидерландия има 10, а САЩ имат 20 починали на милион население. Те затова.

93

защо ли

преди 2 години

Всеки,който види кои страни са в челото по заразени ще разбере за ползите от ваксините. Там са САЩ, Израел,Великобритания, Нидерландия. Останалото е малко мозък.

92

до 93

преди 2 години

Какъв космос ще превземаме? По-неадекватен коментар не бях чел.

91

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- Лошо ! След това изследване ще кърпят с игли на месеца. И пак "доброволно". Дано поне пак е "безплатно"!

90

епидемиолог

преди 2 години

До Георги-Не пускат различни вируси. Вируса е същия но при среща с тези ваксини търси и намира начин да ги заобиколи. Така се създават мутациите. А току що излезе и официално съобщение от The NEW ENGLAND JOURNAL of MEDICINE за мащабно изследване проведено от двайсетина високо уважавани учени, показващо че 'ефекта' на тези 'ваксини' е само 2 месеца. Затова и държави със 100% ваксинирани берат душа. Но фарма мафията раздава сертификати на послушните. Игнорирайки и спирайки естествено създадения

89

Георги

преди 2 години

Не можем да спрем вируса, защото ни пускат различни вируси :). Аз карах ковид декември миналата година, карах го и сега септември. Двата пъти беше различно. В началото не умираха толкова много хора от вируса, сега масово измират. А уж един вирус като мине няколко път през населението отслабва - както беше с птичия грип, свинския и т.н. Тровят ни като ***, печатат пари на поразия, съсипват икономики.. както казват - това е хибридна война. Използват се дори биологични оръжия.

88

Анонимен

преди 2 години

Бавно но сигурно вървим към революция ....на човешкия геном само това е начина да превземем космоса първо са експерименталните ваксини

87

Анонимен

преди 2 години

Стадото се изненада, че немало стаден имунитет

86

епидемиолог

преди 2 години

Ясно стана че с тези ваксини колективен имунитеъ не се постига. Никакакъв имунитет не се постига. За сега само с естествено съзаден имунитет се се създава колективен. До сега обаче само наблюдаваме как насилствено го ограничават с локдауни и престъпно подценяване и неглижиране.

85

Коректно Зелен

преди 2 години

Най-важно е стадото да се обгрижва!

84

Анонимен

преди 2 години

Неприятното е, че мутациите на този вирус в организмите на ваксинираните индивиди започва масово да заразява кучета и котки. Затова те също е необходимо да бъдат ваксинирани поне с три дози Астра-Зенека, или Спутник за сибирската овчарка.

83

Анонимен

преди 2 години

Стаден имунитет се получава при 1430% ваксинирани с поне 86 бустерни дози.

82

Дедо

преди 2 години

85% , виждат проблема в 15% нормални , човешки същества !?!? Лудост , лууууудост !!!

81

Анонимен

преди 2 години

До Е да, де - Вярно ли ваксинираните го прекарвали леко? А това, че в Шотландия в рамките на 4 седмици са починали 466 ваксинирани и само 64 НЕваксинирани какво означава? Сигурно тези 466 са умряли по-леко от другите 64. хахаха "-.(https://publichealthscotland.scot/media/9994/21-11-03-covid19-publication_report.pdf).-" на страница 47 е бройката. Защо ли се занимавам изобщо да споря с радио/телевизор, но хайде от мен да мине. Ще се направя на пр_ост...

80

Анонимен

преди 2 години

Ако човек слуша статистики, досега всички да сме умрели, на оздравели те никакво внимание, гледат се само загиналите. Колко и да се пазим, през всички ще мине.

79

До 83

преди 2 години

Еее,най накрая се появи бележитият ваксър. Липсваха ни пожеланията ти.

78

Анонимен

преди 2 години

Много кофти излезе този вирус. С преболедуване може и да имаш краткотраен имунитет срещу преболедувания вариант на вируса, но може и да нямаш, а срещу другите варианти на вируса нямаш имунитет. В крайна сметка вируса повтаря и потретя и всяко следващо заразяване протича по-тежко от предишното, докато накрая е ясно какво става, влизаш в статистиката на починалите.