20

реалисст

преди 2 години

ПРОЕКТ НА USA!!! ЧЕРНО МОРЕ ВОЕННА ЗОНА. ЧЕСТИТО НА БАЛАМУРНИЦТЕ.

19

Анонимен

преди 2 години

Свестните тук считат за луди. Проблема на България е, че беше безмилостно порусначена след 1944г. Заради това българите са масово политически неадекватни и объркани. Цяла Източна Европа страда от този проблем.

18

Анонимен

преди 2 години

Освен харизма трябват и още трениран слугински рефлекс, обилно полят с глобалистки мантри, малко масонски кръгове и поздрав и потупване по рамото от американския президент. Задачата - назначени за управляващи с няколко краткосрочни задачи - Македония, Истамб конвенц, Задълж. вакси, Зелена сделка (ликвидиране на последните енергийни мощности). Подробности като конституция, закони нямат значение. След няколко месеца ще се явят където трябва и ще докладват за успешното изпълнение на задачата.

17

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Подкрепям начертаното от г-жа Херо Мустафа и шефовете й във Вашингтон, и най-лошото американско е по-добро от най-доброто руско.

16

Иванко

преди 2 години

ГЕРБ загуби София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Хасково. На практика се превърна в селска партия и ще заеме мястото на БСП в политическия живот, с разлика, че БСП умираше в продължение на 20 години, докато ГЕРБ ще приключи в рамките на следващия мандат с изрязването на последните техни метастази от политическия организъм.

15

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли Тея лъжат навсякъде, че са завършили Харвард и дори са си взели магистърската степен там!

14

Ай Сиктир

преди 2 години

Знаеме ги на ВВС-то платените тенденциозни статии за България. Кога пак ще надуят с вир ката за домовете за сираци?

13

Моля ви се

преди 2 години

това че е във ВВС не значи че е не е ПР материал. Кирчо и Кокорчо обърнаха политиката на бизнес и ще станат доста богати. Е не чак толкова, колкото, ако откраднат в някоя наистина богата държава, но пък там нямаше да ги допуснат да го правят.

12

Анонимен

преди 2 години

Щом и ББС ги рекламират, е ясно кой стои зад тях.Но са далеч от почтеност и ще слугува с пълна сила на Господарите си.А колко ще ги следва народа до напролет ще стане ясно.

11

Анонимен

преди 2 години

Тъпичко е да говори с американски акцент а а а а а а а а .Изглежда много нежен за политика.

10

Анонимен

преди 2 години

Паднете от смях. Корко и Кокорко били харизматични. И те като Лойко-мачовци.

9

Анонимен

преди 2 години

Българският електорат не е свикнал и не разбира фалшивите западнярски усмивки. Такъв ни е манталитета. Пишем се големи гяволи, ама западнярите са по-гяволи. Хубавото е, че много бързо се осъзнаваме.

8

Анонимен

преди 2 години

Много интересно, защо такава водеща медия от държава с претенции за върхова демокрация и "свобода" на силовото, не споменават нищо за измамите и мошенгиите на двамата?! Ама аз разбирам защо те са избрани - хората отдавна чакат някой, като тях, който снлипен пример да покаже какво може и не може в България, а не по "двоен стандарт" като досега! Така, че братя българи, заедно към мошеничество - най-накрая е признато като позволено действие в "името на обществото"!

7

избраха ги чалгарите

преди 2 години

"Те са двама образовани в САЩ предприемачи с тъмносин автобус. Политическата им партия съществува едва от септември, но те превзеха България с щурм. Наречени "Харвардите" - избраха ги чалгарите, тези които преди са гласували за Слави, сега са гласували за тях във всички избирателни райони. Вместо шоумен - избраха лъжец

6

В едно ме убедиха

преди 2 години

двамата Харвардци, че са готови да лъжат под клетва и като ми кажат "Добър ден" трябва да гледам къде е луната. Дори пред съд да ги изкарат - пак ще лъжат и окото няма да им мигне.

5

Анонимен

преди 2 години

Като царя или като Жан Виденов ще са? Дайте мнения свободни и независими българи.

4

Анонимен

преди 2 години

*** пак ги нaxeндpиха

3

анонимен

преди 2 години

Не харизма, а подмяна! Това е тяхната победа, ама сме *** народ, и все чакаме някой отвън да ни оправи! Е,ОПРАВИХА НИ!

2

Анонимен

преди 2 години

Тайната съставка е в зеления чорап.

1

Анонимен

преди 2 години

Бай гaнчo пак ще дyaaa cynaта