240

Анонимен

преди 1 година

И Ник Торп и Гунев по-добре да замълчат и да не се излагат. И двамата са силно зависими и добре платени. Това, което пишат не отговаря на истината.

239

Seneka

преди 2 години

тея двамата ще дозакопаят KLETA MAJKA BALGARIQ!

238

s

преди 2 години

Двама предприемачи с Америка зад гърба. Харизма - не, а тарикатлък на дребно!

237

Ключовата съставка

преди 2 години

Ключовата съставка е програмирането на машините от Радев и метежниците му.

236

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че избираме от това което е налично и свестните хора не се занимават с политика, затова ги управляват по-глупави и алчни хора. Парадокс известен от столетия. Още не мога да разбера защо Белене не го харесват, при положение, че централите са проектирани да издържат земетресения от 7 по Рихтер. Такова не виждам как ще се случи.

235

ДОКОГА...ВЕЧНО ЛИ...

преди 2 години

До Анонимен - 255! То за шута е ясно, вече имаме тренинг, но след шута все още не можем да свикнем да им бършем миризливото оплескване. Докога ще ги назначаваме такива, след като се оплескат да им бършем задниците?! Стига вече да сме опитни лабораторни мишки. Стига вече да си правят експерименти с нас и да забогатяват на наш гръб. Цял народ се превърнахме на слуги и чистачки. Докога?! Вечно ли...?! Време е да се осъзнаем, ако не искаме да им дишаме вонята.

234

Анонимен

преди 2 години

"Ако повтаряш едно и също действие, няма какда очакваш различен резултат" - Анщайн. И те като се ocepaт ще им бием шута, но не може тик8а и шиши да ни управляват до живот.

233

Татул

преди 2 години

Абе вие знаете ли какво е харизма? Или знаете само глупости да пишете!

232

Анонимен

преди 2 години

Щом и военно-въздушните сили се изказват за киряо и кокорчо , работата е дебела. Сега остана военно-косичесите сили на русия да се изкажат.

231

койчо

преди 2 години

Каризма..? Каква каризма? На хитричкия Кирчо - лъж/ец, из/мам/ник и прес/***/ник.Или на меката китка Ко/***/чо, който говори за ТОПКИ, но не за своите, а за тези на неговия любим - Спе/цов , станали на грахови зрънца от анаболите..

230

800 дни

преди 2 години

Ключовата съставка е измамата. След януари всички гласували за ПП ще изтрезнеят.

229

Asd

преди 2 години

Ключовата съставка са на Божков милярдите.

228

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Харизмата е фалшификацията на " изборните" резултати от венецуелската фирма "Доминион"

227

Знаещият

преди 2 години

Достигнахте вашият апогей , от утре стремглаво по надолнището .Курсовте по инициатива на НПО - Сорос Харвардски университет , които се преподават в СУ -дипломата която показа и всичко около теб доказа , че си едно голямо ПАРВЕНЮ!Пълен резил!Син на ДС агент до 1990г.Вън от копанята и на политическия *** , като Слави и всички които не са в парламента!

226

Някой си

преди 2 години

Ключовата съставка е простотията на голяма част от упражнилите право на вот и наивността им.Друго си е да сложиш розовите очила и без да си мръднеш пръста да се надяваш че ще възтържествува почтенността и справедливостта.Някои не си взеха поука и продължават да вярват на лицемерни и почтени субекти!

225

Анонимен

преди 2 години

Тези лъжци нямат завършена магистратура в Харвард, а само курсове.

224

наблюдател

преди 2 години

Гука си имаме достатъчно дуди, не ни трябва още една.

223

Пенсилвания

преди 2 години

Пък и хубави заплатки са си гласувалиРадеф 9860лв х 2Депутатите 4800лв х 2

222

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще се разбере колко са откраднали още в служебното правителство. Колко актуализации на бюджета изискаха от двете народни събрания, колко заеми изтеглиха, без да се прави нищо.

221

Анонимен

преди 2 години

Не, харизма, защото я няма. Има само пари и поддръжката на САЩ.