123

Анонимен

преди 2 години

Айййй с бежови шлиферчета , напрау сладури . Пък Байкикеф кат напиканоо /от Пеевски/ мушкато , че и глом наоколо .

122

Анонимен

преди 2 години

Детайлното споразумение ще го правите до Коледа

121

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, с 67 депутати ако се управляваше.... В много голяма заблуда са Киро измамника и Асан гейчето с *** му Слецов :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

120

USA

преди 2 години

..АМА У МУЗЕЯ СЛОЖЕТЕ ОЛИОТО , ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ , КАШКАВАЛА И МЕСОТО , ЗАЕДНО С ЕДИН РАДИАТОР И ЕДИН ЕЛЕКТРОМЕР С ФАКТУРАТА ЗА ТОКА ----ЗА ВИДЯТ ХОРАТА СЛЕД ВРЕМЕ-- ХОРАТА ОТ КОМИТЕТА НА РАДЕВ , КВИ ЦЕНИ СА НАПРАВИЛИ СЛЕД "ПРОМЯНАТА"...ХА,ХА,ХААААААА..... ХЕМ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ!!!

119

Херо Му фа

преди 2 години

ОТ КЪДЕ ГО НАМЕРИХА ТОЗИ СТРАХЛИВ И *** ГЕНЕРАЛ, ТА СЕГА ВСИЧКИ МУ ЗАПОВЯДАТ И ТОЙ ИСПЪЛНЯВА?

118

Анонимен

преди 2 години

Герберите ще са в опозоция защото няма да могат да довършат кражбите и да си напълнят още банковите сметки от някоя магистрала

117

Деди до 115

преди 2 години

Ъ-ъ-ъ, ами над полувековен опит-житейски и професионален,достатъчна образованост и обективност, та, тетака.Иначе,вервайте,знам защо хората така гласуват-от отчаяние;разбирам ги;ясно ми е,че и това няма как да се промени в настоящата ситуация,а след като се реализира заверата на четворната коалиция(БСП се реализира като куция спермтозоид).ГЕРБ също се държаха като хунвейбини, особено първите си години, откъдето е и част от омразата към тях.Но слава богу "хората" не сте само Вие,има и инакомислещи

116

Анонимен

преди 2 години

До Дим Тези налапат ли кокала брат,ще държат инкяр до последно. ГЕРБ и Борисов направо ще са пионерчета спрямо тях!

115

Анонимен

преди 2 години

Хора, готвят концентрационни лагери, не се шегувам, вече има арестувани хораhttps://gab/daylights/posts/107289095519285167

114

Гиб Мелсън

преди 2 години

Според мен премиера Петков трябва да предложи на Винету поста началник на пожарната. Така най-накрая Винету ще бъде полезен за България.

113

Спас

преди 2 години

Да, продължавайте да вдигате тока! Продължава ПРОМЯНАТА на цените на тока НАГОРЕ! Благодаря, ПП!

112

Читател

преди 2 години

Тук се е напълнило с гербери, които се утешават един друг. Смешна работа.

111

Дим

преди 2 години

А отборът ще бъде изгонен с камени и дърве още другия месец, като клекне на македония и предаде историята и езика ни! На снимката има двама чужди агенти - един зализан с бежаво палтенце и един рошав с черно, който македонците вече обявиха за външен министър! От тия усмивки скоро ще тече кръв!!!

110

до 121

преди 2 години

Ако живееш в НДК, може и да удариш 2000лв за отопление, да. Ама едва ли ще ти е проблем :)

109

Читател

преди 2 години

Браво на Лена! Дай Боже повече жени като нея!

108

ПП...

преди 2 години

..работи по Европейски стандард и е предвидима, другите гледат и се учат. ПП прави коалиционно правителство - другите стоят и се учат. Елементарно е - който може, управлява.

107

СССР

преди 2 години

СССР като цяло беше в тежест за Русия. Какъв актив са тези територии, като първо - бяха по изостанали и трябваше да се провежда социална политика за тях, и второ - повечето ресурси бяха на територията на Русия. Геополитическите предимства бяха по-малко от недостатъците. Русия ще си върне териториите на които има руско население както Донбас и Осетия, а останалите да се присъединяват към когого си искат.

106

СССР

преди 2 години

До ДО ДЕМОКРАТ - СССР го няма повече 30 години, а българите днес живеят много по зле от колкото по времето на СССР. Честито.

105

до Деди

преди 2 години

Ъъъъ, то хората, включително и аз, в момента гласуват за което и да е зло, само да не е ГЕРБ. Как ги изкара най-малкото зло, не знам.

104

Алекс

преди 2 години

Най-важният резултат от тези избори е,че изритахме ББ от властта.Без ГЕРБ нещата постепенно ще се оправят.