143

Анонимен

преди 2 години

Тоя може да си смени пардесюто вече и да си свали якичката,минаха изборите! Като на Чарли Чаплин бомбето и бастунчето,ще му запомним вдигнатата якичка и светлото палтен це!

142

анонимен

преди 2 години

Защо ли ми се струва, че новото правителство ще е повторение на ОФ-правителство от 1944г., само че на дистанционно управление от Вашингтон, и също както тогава ще ни предаде на сръбското правителство от Скопие ?

141

Зозо

преди 2 години

Много ми е интересно в неделя как ще гласува Корни. Дали ще е с погнуса, както казваше Костов едно време :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

140

емигрант

преди 2 години

Докато анализирате К 19 ще си взима жертвите. Докато анализирате - мошениците ще се насочат в др. посоки. Докато анализирате - децата ни ще изостанат в училище по всички световни стандарти. Та те така.Анализи,анализи и ....отново на последно място в ЕС и НАТО.А....извинявам се . Радев не мисли да ни сближава с европейските партньори , а с Русия и Путин.Давайте. После ще се гледаме умно...

139

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите се убеждавам колко беше прав бате Бойко за матреала, унищожението е започнало от 1945 г. на интелигенцията, просто простащината е ненадмината в беГето.

138

Анонимен

преди 2 години

Тези нали обещаха завод за електромобили. Завад няма. Сега обещават още по-големи неща и накрая нищо

137

Анонимен

преди 2 години

Без ГЕРБ и Бойко правителство няма как да има.

136

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нищо няма да направят... Театър за балъци. Събрали се най-големите мoшеници и ще "оправят" държавата... Ха-ха-ха.

135

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали ако гласумат за престъпници могат да ме подведат под съдебна отговорност за съучастие.

134

Анонимен

преди 2 години

С Вигененин са говорили насаме. Става горещо

133

баба мара

преди 2 години

вчера македонският преговарящ предаде четата иска даниел рорер за външенминистър а тои в мом е ковчежника на корпорацията пп аз не гласувах наизборите защото нямам доверие на никои

132

USA

преди 2 години

....АЙДЕ ДА ТУРИМЕ И НОВИТЕ 8-САМОЛЕТА НА РАДЕВ Ф-16...У МУЗЕЙЧЕТО ,БЕ....ХА,ХА,ХААААА.....А , МОЖЕ И ЦЕЛОТО ПРИСТАНИЩЕ У БУРГАС НА НАТО, САЩ И ЕС ....ЩЕШ ЛИ??!!!!!

131

Абе що

преди 2 години

слагате минуси на *Спас"? Не е ли истина? И тази *промяна* ще продължава. Пък какъв ще го ядем още - тепърва ще видим. Макар и за няколко месеца - все на наш =Ъз ще е. И изобщо знаете ли, коя е, каква е Лена Бориславова?

130

Анонимен

преди 2 години

Киро ще ни предаде.Той вече ни е предал на Козяците.Очаквам продажническа политика и поклонничество, затваряне на Мариците, предателство на националния интерес по отношение на Македонския въпрос и настаняване още по-стабилно на корпоративно-джеендерастката шляйкка в БГ.

129

Анонимен

преди 2 години

Едно време по времето на НДСВ работих за точно такива юпита, върнали се от Запад с цел да заграбят колкото се може повече държавни и европейски пари и после да фалират и откраданат милионите. Та тези на снимката ми е пределно ясно защо са толкова нахилени.

128

Анонимен

преди 2 години

Сладури, на тяхното правителство им давам 101 дни и после избори

127

Анонимен

преди 2 години

Маджото нещо стреснат ми се види

126

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера ,защо някой си мислят,че изборите са фалшифицирани нека кажат те за кой гласуваха,аз например питах поне 50 приятели и роднини за кой ще гласуват преди изборите и да ви кажа ,че по мненията изборните резултати са точно така,преди да цакате минусите напишете вие за кой гласувахте за копейкин ли за кой.

125

Ken

преди 2 години

Ех, как хубаво звучи на думи всичко ! Остава и след това нещата да са толкова готини !

124

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

..А , КВО ШЕ ПРАВИМЕ С НОВИТЕ - Ф -16..ПОРЪЧАНИ ОТ РАДЕВ, ПРИСТАНИЩАТА НА ЕС И НАТО И САЩ ВЪВ ВАРНА И КОНСТАНЦА И ПРЕГОВОРИТЕ С МАКЕДОНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС..ХА,ХА,ХААА ....???!....СРОКА ЗА МАКЕДОНИЯ Е ДО КРАЯ НА ДЕКЕМВРИ Т.Г.!!!!!