103

Sunny

преди 2 години

Искате ли да се посмеем на президентската кандидатура на ГЕРБ ? Хахахахаххахахахахах

102

Деди

преди 2 години

До aли ....ГЕРБ е втора политическа сила ! Със стабилен електорат и структури по градове.... Самата истина, въпреки че огромната заслуга за консолидацията и липсата на разпад е по-скоро това, че останалите не стават за нищо, ама за црън ...р не стават просто. И така ГЕРБ, на принципа на по-малкото зло и по метода на изключването, изглежда добре на фона на останалитемишоци - в царството на слепите едноокия е цар.

101

ГЕРБ ИЗЧАГЪРТАН

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА- ЗАЩОТО ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ТРЯБВА ДА НИ ДОВЪРШАТ- КАКВА Е ЦЕЛТА- БГ ОГРАБЕНА, СМАЗАНА И ИЗГОНЕНА ОТ ЕВРОЗОНАТА, А СЛЕД ТОВА В ЕВРАЗИЯ. ОБЕЩАВАХА НИ ВИСОКИ ДОХОДИ, ЗА СЕГА ИМАМЕ ОГРОМНИ ЦЕНИ. СМАЗАН НАРОД СЕ ЮРКА ЛЕСНО.

100

ДО ДЕМОКРАТ

преди 2 години

АЛОУ, ТОАЛ. ХАРТИЯ И ДЕМОКРАЦИЯТА НИ Я ДАДЕ СССР! АЙ У ЛЕВО!

99

до 105

преди 2 години

И как си представяш да загуби от тоя лалугер на Гроб ?

98

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви политици дойдоха на власт с фалшиви избори!

97

Демократ

преди 2 години

Демокрацията е най-добрата система, САЩ ни дадоха демокрация и тоалетна хартия, но българите са *** и не могат правилно да я прилагат.

96

Анонимен

преди 2 години

БАСИРАМ , ЧЕ ДО ИВАНОВДЕН ТИЯ ХАРИЗМАТИЧНИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗЛЮБЕНИ! КОВИД, ЦЕНИ, МАКЕДОНИЯ... ДАЖЕ И ПО- СКОРО.

95

Анонимен

преди 2 години

Ако чорапчо загуби н неделя, тези мишоци отиват на м...... в ......та. Без него са нищо и половина. И ще усетях какво значи да ги яха столетница.

94

Анонимен

преди 2 години

ПП са заложени още от Ленин и болшевиките и от ДС и 9ти септемрви, разберете го това.

93

aли

преди 2 години

До довиждане - ГЕРБ е втора политическа сила ! Със стабилен електорат и структури по градове. Така, че след 3 мандата това си е голямо постижение. Като се има в предвид променливите настроения на българския избирател. Да напомня ,само преди няколко месеца едва ли не щяха да оставят един чалгар и група шоумени да управлява страната... На следващите избори може всичко да се промени. (не че искам нови избори, но на там клони пак)

92

Анонимен

преди 2 години

ПП ги избраха тези които преди са гласували за Слави. Всички райони където преди е спечелил Слави - сега печели ПП. Вместо шоумен - сега имаме лъжец.

91

ДДРОнег

преди 2 години

Ако заложат цели, срокове и отговорници, както и стимули за изпълнение и накзания за неизпълнение - това ще е нечувано в Българската история, където терминът "политическа отговорност" се възприема като безотговорност !!!

90

Анонимен

преди 2 години

РОБИТЕ СИ ИСКАТ СУЛТАН. ДАДОХА ИМ ДЕМОКРАЦИЯ, ТЕ ВЪРНАХА БКП НА ВЛАСТ С ВИДЕНОВ. ИЗЛЕЗЕ НЯКЪВ ПОБЪЛГАРЕН ПРОЕВРОПЕЙСКИ ФОРМАТ ГЕРБ - ИЗЧЕГЪРТАХА ГО! МАТРЯЛ! 80%...

89

до 95

преди 2 години

И аз подкрепям тезата, че има нещо нередно в изборите. Не може всеки срещнат, всеки един, да казва, че иска да пикае в устата на банкянския ***, а той да има 20% !

88

Анонимен

преди 2 години

Да ни е честита новата лъжлива и крадлива тройна коалиция: комунисти + чалгари + ДПС!

87

цска

преди 2 години

АКО НЕ СТЕ СЕ УСЕТИЛИ - ПП Е ТРАНСФЕР НА БСП. СХЕМАТА Е : ЛИТЕКС В Б ГРУПА, ФОКУС -МОКУС -ЦСКА -СОФИЯ! ДОКАЗАНО! С ТОЯ МАТРЯЛ -ТОЛКОЗ. КОЙ РАЗБРАЛ...

86

Анонимен

преди 2 години

Държава, в която единствените двама доказани престъпници на Конституцията могат да станат президент и премиер, НЕ Е моята държава! Време е някой да извика ОЧЕВАДНОТО - ИЗБОРИТЕ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ!

85

Иванко

преди 2 години

ГЕРБ загуби София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Хасково. На практика се превърна в селска партия и ще заеме мястото на БСП в политическия живот, с разлика, че БСП умираше в продължение на 20 години, докато ГЕРБ ще приключи в рамките на следващия мандат с изрязването на последните техни метастази от политическия организъм.

84

Анонимен

преди 2 години

А пашата от Банкя пак обикаля манастирите,че само Бог може да ни спаси?