80

Врачка

преди 2 години

Споко няма да е последния резил ! Тепърва ще започнат яките резили ! И то много !

79

Щерю

преди 2 години

- Нямаме ли двама наши футболисти от Харвард - да ни оправят футбола?

78

до 86

преди 2 години

Слушай ся, мойто момче. Тебе не те знам от вчера. От няколко години киснеш тука с едни и същи малоу.умни теории, само че вече се претърка като грамофонна плоча.

77

Т

преди 2 години

Това беше последният мач на националният ни обор, който гледам. Айде, чао.

76

Не е севте

преди 2 години

Те изборните машини се подиграха с България като ни натресоха Кирчо и Кокорчо, пък какво остава за Швейцария !

75

до 83

преди 2 години

С късмет не се побеждават последователно двата финалиста от предишното световно, единият от които беше действащият световен шампион. Време е да зарежеш тези тролски простотии омаловажащи успеха от САЩ 94.

74

Анонимен

преди 2 години

Не може цял мач да играеш със свалени *** и да очакваш, че няма да ти вкарат. Хубчев с такива леваци биеше Холандия и Швеция.

73

:)

преди 2 години

Важното е, че Сираков си запази приятелството с перуци. Футбола кучета го яли. Де,а и бок,луците долни

72

Анонимен

преди 2 години

До 70 Буци За мен това е трета поредна победа за нашите национали! Това сочат резултатите на този етап. ТОЧНО! ДОКАТО НЕ НИ ИЗГОНЯТ СЕ БРОИ ВСЕ ЗА ПОБЕДА!

71

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Стига с това "Лъвовете" , бе да не живеете още в 1994г. или 1998г, да бяха луди времена, но от 2004 БГ ФУТБОЛ Няма

70

Перуката

преди 2 години

Съгласен съм с казаното от Момчил Цветанов, че годината за националния беше изключително успешна. Даже ще си позволя да кажа, че последните 16 години под мое управление бяха изключително успешни. Година преди да поема БФС се бяхме класирали в групите на европейското, а днес вече класираме и други отбори.

69

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл да се играе, няма смисъл да се гласува. Животът на българина се описва с една дума 'няма смисъл'. Какво да очакваме от едни ритнитопковци? Парадоксално би било те да са най-умните и най-смелите. Лошото е, че това се случва в момента , в който сърбите са точно на обратната страна, Там животът да не би да е по-добър материално??

68

Анонимен

преди 2 години

Боби къде трябва да стигнем в резилтатите, за да се махнем заедно със всички, които последните 15 години са с теб? Защо не пуснаха Никиту да му напълнят кошницата на него

67

Анонимен

преди 2 години

България отпадна още март 2021 във втория кръг след загубите 1-3 и 0-2. Сега Италия не можа да вкара на ейре и пак няма смисъл. 3-4-5 място е все едно. Продължаваме евро квалификациите в март 2023 г.

66

Анонимен

преди 2 години

Симпатични момчета са, но са простички и не стават за футболисти. По чалготеките сигурно са по-добри. Да са живи и здрави, ама да не се занимават с неща, които не могат. А нас не ни занимавайте с простотии. Дайте нещо за Пиянка или за Меган. Даже и това е по-интересно.

65

Анонимен

преди 2 години

До Пак ще --- Какъвто ти е учителя, такъв ти е и университета

64

Анонимен

преди 2 години

Пълен резил, нито на европейското победихме с резервния отбор Р"СМ", нито сега.

63

Буци

преди 2 години

За мен това е трета поредна победа за нашите национали! Това сочат резултатите на този етап

62

Швейцарец

преди 2 години

И държавата им слаба , и футбола им е слаб !

61

Анонимен

преди 2 години

Каквато държавата, такъв и футбола! За да имаме класиране трябва да играем с горе долу равнопоставени Африканската Лига например, но това може да се окаже високо и силно за България! Най сигурно в Лигата на амазонските племена, които още не са виждали топка!